Geçebilirsiniz, ama her paketine değil. Ben git gel yapmanızı tavsiye ederim. Kontörlü gibi, aşım olmuyor, ama taahhütsüz faturalı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turkcell Yeni RaHat Paketler! (2022) (2. sayfa)
-
-
Rahat 10tl ek paketi alıp, o aldığınız 10tl ile istediğiniz bankaya yada özel numaraya mesaj atabiliyorsunuz. Alınan 10tl 1 ay geçerli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hazırkarta geçip, hazırkarttab rahata geçerseniz uygun tarifeler var
Fiyatlar super
Turktelekom'a göre
bu paketlerde aylık tutar sabit mi ve bu tekrarlı tekrarsız paketler ne anlama geliyor?
-
TKÜ dahil, evet sabit fiyatlar hocam, aşım söz konusu değildir, sadece RaHat'a özel ek paketleri satın alabilirsiniz.
Tekrarlı ve tekrarsız paketleri de, mesela tekrarlı da; Bu ay aldığınız paketi önümüzdeki ay da bir daha alabilirsiniz, tekrarsız da ise; Bu ay aldığınız paketi önümüzdeki ay tekrar almak zorunda değilsiniz, başka paket alabilirsiniz veya hiç paket alma dan da bir ayı geçirebilirsiniz.
Bankadan gelen mesajları alıyorsun , özel kısa numaralara sms atamıyorsun
-
-
Park Tarife gibi kullanılabilir
Rahat Efsane Plus 16 GB Paketi 13 GB +3 GB + 1250 DK 56,77 TL (+3GB Facebook,Twitter,Instagram,Youtube).
İçinde 1250 SMS de varmış, Müşteri Temsilcisi söyledi.
Faturasızdan geçtiğim için otomatik olarak tekrarlı pakete geçiyormuş. Paket bitimine doğru ararsanız iptalini yapıyoruz dedi.
-
Bu ay bende oyle yaptim, salla kazandan bipden 500 dk geliyor, ekip içi turkcell biz her ay 45000 dk geliyor, bu sekilde kullaniyorum..
Standby için ucuza mesela 250 dk, 250 sms, 2.5 gb 20 lira gibi tarife cikartmadiklari icin bipten bipe sinirsiz kullaniyoruz, paket yuklemeden bedavaya getiriyoruz.. Bende yuksek fatura odemeyi sevmiyorum...
Faturasızdan bu pakete geçmek için 90 gün beklemek gerekiyor mu? Numara taşırken bayideki eleman öyle dedi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayır, öyle birşey yok
Peki bu pakette bankadan gelen SMS olayından dolayı internet bankacılığında girişte problem yaşarmıyız, bazen şifre geliyor ya mesajla
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yok öyle birşey. Eleman prosedür gereği bilgiyi verir,müşteri yerse. 👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yaşama durumunuz var evet
Haftalık 500 dk yı salla kazandan mı veriyor.
-
Biri faturalı dan geçenlere özel (Efsane Fırsat), biri de faturasız dan geçenlere özel (Efsane Plus)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X