Şimdi Ara

Turkcellden alınan kontratlı cihazlar hakkında ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 31 aralık geünü turkcell iletişim merkezinden alıdıgım iphone 6 space gray cep telefonumun daha turkcell den cıkmadan kontrol amaclı turkcelldekı yetkılı arkadasla beraber cihazın açılışını yaptıgımız andan ıtıbaren telefonun sessize alma tusunun bozuk oldugunu gördükk .. ee ne yapacagız sımdı derken magaza muduru arkadas cıhazı genpeya gonderecegız genpa sıze yenı cıhaz gonderecek dendii.. ve bu cihaz swap cihaz olucak dedi.. daha once basıma gelen swap cihaz olayından sonra(1 yıl öncekı cihazımda da swap değişim olmuştu cihaz arızası sonradan olmustu tabi neyse o ayrı) swap cihazla değişecek dendi.. ben bunu ısrarla kabul etmıyecegımı belırttım bızım yapabılecek birseyımız yok dendi. şimdi size soruyorum ..

1 yapabılecek birseylerı varmı?
    2 cihazımı swap la değiştirmelımıyım?
    3. daha kapıdan cıkmadan boyle bır sorun sıfır cıhazda varsa tekrar bana kutusunda ambalajında açılmamış jelatinde cihaz vermeleri gerekmiyormu?
    4.yasal haklarım nelerdir?

saygılar...

• Arkadasim Selam.
    Iphone 5 ciktiginda Bagdat Caddesi Flagshipten kontratli olarak cihazi almistim. Cihazi kontrol icin actigimda sim kart girisinin cizik oldugunu farkettim ve yenisini talep ettim. Hic itiraz etmeden bir baska sifir cihaz verdiler ki boylede olmasi gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RukuNzo®

Arkadasim Selam.
    Iphone 5 ciktiginda Bagdat Caddesi Flagshipten kontratli olarak cihazi almistim. Cihazi kontrol icin actigimda sim kart girisinin cizik oldugunu farkettim ve yenisini talep ettim. Hic itiraz etmeden bir baska sifir cihaz verdiler ki boylede olmasi gerekiyor.

bilgi için teşekkür ederim olması gerekende bu zaten anında değiştirmeleri ama yapmıyorlar ? herşey turkcell yani tim e bağlı isteseler yaparlar ama yapmıyorlar.. zorluk cıkarıyorlar..
  • daha 5 dk bile kullanmadığın cihaz aktive edilirken arıza tesbit ediliyor..cihazı kabul etmiyorsun ve onlar da değiştirmiyor..ben yıkardım orayı resmen..kesinlikle değiştirmeleri gerekir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: flonko

31 aralık geünü turkcell iletişim merkezinden alıdıgım iphone 6 space gray cep telefonumun daha turkcell den cıkmadan kontrol amaclı turkcelldekı yetkılı arkadasla beraber cihazın açılışını yaptıgımız andan ıtıbaren telefonun sessize alma tusunun bozuk oldugunu gördükk .. ee ne yapacagız sımdı derken magaza muduru arkadas cıhazı genpeya gonderecegız genpa sıze yenı cıhaz gonderecek dendii.. ve bu cihaz swap cihaz olucak dedi.. daha once basıma gelen swap cihaz olayından sonra(1 yıl öncekı cihazımda da swap değişim olmuştu cihaz arızası sonradan olmustu tabi neyse o ayrı) swap cihazla değişecek dendi.. ben bunu ısrarla kabul etmıyecegımı belırttım bızım yapabılecek birseyımız yok dendi. şimdi size soruyorum ..

1 yapabılecek birseylerı varmı?
    2 cihazımı swap la değiştirmelımıyım?
    3. daha kapıdan cıkmadan boyle bır sorun sıfır cıhazda varsa tekrar bana kutusunda ambalajında açılmamış jelatinde cihaz vermeleri gerekmiyormu?
    4.yasal haklarım nelerdir?

saygılar...

Hocam yerinizde olsam asla kabul etmezdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

daha 5 dk bile kullanmadığın cihaz aktive edilirken arıza tesbit ediliyor..cihazı kabul etmiyorsun ve onlar da değiştirmiyor..ben yıkardım orayı resmen..kesinlikle değiştirmeleri gerekir..

cihazı kabul etmıyorum evet ama onlar swap cihazla değişim yapılır diyor. yani biz size elımızde sıfır kutu cıhaz değil genpa dan swap cihaz talep edip alıp tarafınıza teslim ederiz diyor..
  • Kesinlikle kabul etme.
    Normal koşullarda tim o anda inisiyatif alıp değişimini yapabiliyordu.
    Onlar kendileri uğraşmasınlar diye sizi uğraştırmayı seçmişler.
    Genpadan cihaz değişim olsa bile asla kabul etmeyin bence

• flonko kullanıcısına yanıt
    ben hiçbir şekilde kabul etmezdim..bence siz de sınırları zorlayın derim..her türlü geri almak zorundalar.
  • Kabul etmeyin tabi ki hatta apple'ı arayıp durumunuzu bildirin, kutudan ayıplı mal çıkıyor mağazanın itiraz etmeden değiştirmesi gerekirdi.
  • Genpadan asla alışveriş yapmam sizede tavsiye etmem adamlar 5 s ekranına film yaptılar ertesi gün attı mağaza müdürünü az kaldı sövecektim cins konuşmalar bekle yapan arkadaş dana balacak demeler dayılık yapmalar iğrenç bir mağazaydı gittiğim mağaAza size böyle yapmaları tamamen kandırmaca

• Arkadaşım kesinlikle itiraz etmeliydin çünkü telefonu beraber acmışsınız onlarda görmüşler zaten yıkman lazımdı orayı kesinlikle
  • Benimde arkadaşımın başına geldi, hatta 1 gün sonra farketti olayı, mağazaya gittiğinde sıfır kutuyla yeni cihaz verdiler.

Sizde kabul etmemeliydiniz.
  • Apple store dan almamanin dezavantajı bu ışte

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.