Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Turkcellden Alınmış Faturalı Garantili Samsung Note 4 Satın Al 6 Ekim 2015 11:03 1 1 Turkcellden Alınmış Faturalı Garantili Samsung Note 4 Telefon konusunda çok titizimdir aldığım gün kırılmaz jelatine ve orijinal samsung kılıfına 150 tl vermiştim. Hepsinin kutusu faturası duruyor çok temiz durumda kılıfsız kullanmadım. Apple kullanıcısıydım telefonu çok yalın kullandım root vs. hiç bir şey yapılmamıştır. Beyaz renktir ve kulaklık uçlarına kadar eksiksizdir. Mayıs ayında turkcellden alındı hala yüksek tarifeden ücreti ödenmektedir. Fiyatta indirim yapamıyorum bursa içi elden tercihimdir. Telefonda ekran açıklığı, hattın çekmemesi gibi kronik sorunlar yoktur sıfırdan farksız tüm özellikleri faal. Detaylı fotolar ciddi alıcı çıkarsa çekilip yollanılır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1850 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 23 Eylül 2015 Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık iphone 5s Uzay Grisi Pasaport Kayıtlı BURSA Turkcellden Alınmış 6 Aylık Faturalı Garantili Samsung Note 4 1550TL 750 TL Satılık Pasaport Kayıtlı iphone 5 16 Gb Siyah Renk Bursa Turkcellden Alınmış Faturalı Garantili Samsung Note 4
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-turkcellden-alinmis-4-aylik-faturali-garantili-samsung-note-4-232705017/detay/ 1800 TL ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık iphone 5s Uzay Grisi Pasaport Kayıtlı BURSA Turkcellden Alınmış 6 Aylık Faturalı Garantili Samsung Note 4 1550TL 750 TL Satılık Pasaport Kayıtlı iphone 5 16 Gb Siyah Renk Bursa Turkcellden Alınmış Faturalı Garantili Samsung Note 4