Şimdi Ara

Turkcellden Anneler Gününe Özel LG L70-295 TL [Bitti] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
6
Favori
8.464
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    SİPARİŞİNİZ ALINDI
    Anneler Günü’ne Özel LG L70
    Siyah
    Toplam Tutar294,5 TL

Ne zaman kargolanir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi oldu bu.. ek gelir kağnağı
  • Lab hadi aldınız ettiniz, burda hava atmanın çocukça mesajlar atmanın anlamı ne.

• Bitmiş ya tüh fazla alıpta satan var mı varsa ne kadar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonardo DiCaprio. -- 6 Mayıs 2015; 16:45:56 >
  • kargoya verilmiş ancak takip edemiyorum hiç bişey yok hangi kargo şirketi ile gönderiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorbey27

kargoya verilmiş ancak takip edemiyorum hiç bişey yok hangi kargo şirketi ile gönderiyorlar

Degismediyse Yurtici Kargo ile gonderiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetX

quote:

Orijinalden alıntı: zorbey27

kargoya verilmiş ancak takip edemiyorum hiç bişey yok hangi kargo şirketi ile gönderiyorlar

Degismediyse Yurtici Kargo ile gonderiyorlar.

İnterglobala vermişler

• İnterglobal kargodan çok kurye gibi, ben işyeri adresimi vermiştim ama yarın orda olmicam, diğer kargolar bırakıyor ama bunlar ne yapar acaba.

• Kargoya vermişler.Interglobal mi neymiş.

• Dünden beri bazı arkadaşlar fiyat konusunda pazarlık amaçlı PM atıp duruyorlardı. Yazmış olduğum mesaj gerçek satın almayı ifade etmiyor, telefon falan da satın almadım. Belli başlı fırsatçı görünümlü sahtekarlara nispet olsun diye 4 tane satın aldığımı yazmıştım. Başkasının hakkına girmek olduğunu düşünmüyorum ancak olayı ticari boyuta indirgemek bana pek de etik gelmiyor. Bunun yanı sıra, sopa atmaktan tut başka şekilde atıflarda bulunan arkadaşları gerçek hayata dönmeye davet ediyorum.

Zaten bu işlerin başını çeken üyeyi neyse ki forumdan attılar da kurtulduk.
  • 19. dan sonrasını vermiyordu zaten 20. yi alamadım. Hayırlısı.
  • Bitti mi?
    Bende 'Turkcell Teklifimiz Hattınıza Uygun Değildir' diyor..

• SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Daha önceki kampanyadan aldığım ürünleri şahsıma teslim etti firma. Ben olmasaydım teslim edilmeyecekti.

• aeser kullanıcısına yanıt
    Bu kötü o zaman, geldiğinde ararsa dil göküp arkadaşlara teslim etmesini rica edicem artık :)
  • Sömürücüler yüzünden kalmamış herhalde bende anneme almayı düşünüyordum. Sağlık olsun, galaxy ace 4 kampanyası var ama nedense Samsung çok itici geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Khal-Drogba

Geçti kardeş , geçti... Millet karaborsa yapmak için stokları tüketti

Allah görüyor. Türkcell ne için satıyor? Eşe dosta hediye edin. Baştan haram oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cocainer

Sömürücüler yüzünden kalmamış herhalde bende anneme almayı düşünüyordum. Sağlık olsun, galaxy ace 4 kampanyası var ama nedense Samsung çok itici geliyor.

kardeş sen de burda olsaydın da sen de sömürseydin. sanırısn 1000 lerce telefon sattı turkcell, hepsini burdakiler aldı.

bi üstteki de neyin kafasındaysa, haram helal olayına girmiş, gittikçe saçmalıyorsunuz, milletin para verip aldığı şeyin helalinden haramından sana ne birader ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 7 Mayıs 2015; 0:49:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: cocainer

Sömürücüler yüzünden kalmamış herhalde bende anneme almayı düşünüyordum. Sağlık olsun, galaxy ace 4 kampanyası var ama nedense Samsung çok itici geliyor.

kardeş sen de burda olsaydın da sen de sömürseydin. sanırısn 1000 lerce telefon sattı turkcell, hepsini burdakiler aldı.

bi üstteki de neyin kafasındaysa, haram helal olayına girmiş, gittikçe saçmalıyorsunuz, milletin para verip aldığı şeyin helalinden haramından sana ne birader ?

Kardeş neden üstüne aliniyorsun ne var bunda somurmusler bitmiş dedim gocunmayin bu kadar.

Sıcak fırsatlar bolumu burası gorseydim alirdim görmedim alamadım alanlara neden aldiniz keşke almasaydiniz filan dediğim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: ergomu

Kargoya vermişler.Interglobal mi neymiş.

takip no filan yok mu arkadaşlar ? nasıl takip edicez.
  • Az önce kargo teslim etti,herhangi bir sıkıntı yok.Bir de telefonun yanında sarı kutu hediye geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeoBurak -- 7 Mayıs 2015; 9:55:12 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.