Şimdi Ara

Turkcellden Anneler Gününe Özel LG L70-295 TL [Bitti] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
6
Favori
8.464
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulan annem yakını göremiyor, şundan alsaydım iyiydi bir tane.

Bin tane alıp gözüne sokan sığırlara lanet olsun.
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Mobilde not alınıyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargo süresi hakkında bilgi alan var mı? Ben alamadım. Turkcell mh 08504332255 diye bir numara verdi. Onlarda aracı kargo şirketi ama henüz bize bu sipariş numarasıyla ulaşan bir gönderi yok dedi.
    Cuma öğleden sonra şehir dışına çıkacağım. İnşallah bugün yetiştirirler kargoyu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

Mobilde not alınıyor mu?

hocam ona hiç bakmadım. genelde pc den alıyorum notları
  • Şeytan diyo bu 10 tane alıp sahibinden de falan satmaya çalışanları, elden alıcam diyerek toplanıp dövecen :D 49-50 yasinda annemiz var yakını zor görüyor, bu itler de onların hakkına girsin anca...

• quote:

Orijinalden alıntı: Khal-Drogba

Şeytan diyo bu 10 tane alıp sahibinden de falan satmaya çalışanları, elden alıcam diyerek toplanıp dövecen :D 49-50 yasinda annemiz var yakını zor görüyor, bu itler de onların hakkına girsin anca...

Turkcell en fazla 2 tane sınırı koysaydı eşit şekilde olurdu her şey 10 dakikada tükettiler telefonları

• quote:

Orijinalden alıntı: Biggest Star

4 tane alan varmış :'(

Ben sadece 3 tane alabildim

• sipariş hazırlanıyor sizde durum ne

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Orijinalden alıntı: atom-karınca

Burada annesine telefon alamadığını söyleyip de üzüntüsünü paylaşan adamın yanında " 4 tane kaptım da satışa koydum" demek tek kelime ile KARAKTERSİZLİKTİR. başka da bişey demiyorum.

çok doğru hocam bu tarz insanlarla sanalda olsa aynı ortamda bulunmak bile tiksindirici. neyse ki nto alma sistemivar forumda hemen notumu alıyorum o kişiler hakkında ileride bi işi düşer nasılsa o zaman o notu görünce hatırlıyorum kim olduğunu

Bunları bloklayın. Çıkmasın bir daha karşınıza.

• 20 tane sipariş verdım.500TL den satıp,2500 TLlık s6 bedavaya gelecek.
  • Annenizin anneler gününü baya bi kişi kutladı bence

• Vicdan yapıp satmak isteyen vars alırım aynı fiyata.

• quote:

Orijinalden alıntı: Khal-Drogba

Annenizin anneler gününü baya bi kişi kutladı bence

O kutlayanların ve sizin tüm sevdıklerıne selam.tum bayram,seyran özel günlerini kutlarım.
    Aglayan kısılerın Seviyesi belli oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

sipariş hazırlanıyor sizde durum ne

Ben de siparişiniz alındı diyor.
    Ben alıp kullanacak olanlara karşı değilim isterse 5 tane alsın. Ben iki tane aldım kendime kardeşime. Al-sat yapanlara karşıyım başkalarının hakkına giriyorlar.
    Bu arada telefon hiç de kötü değil bu paraya çok iyi. Android kitkat var. Dahili hafıza 4 gb bence yeterli çok oyun yüklemezseniz tabii.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almak icin turkcell hat sartmi?
    Edit imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VezHack -- 6 Mayıs 2015; 12:18:20 >
  • Kullanicak olanlara ben de karsi degilim 10 tane alsn tanidiklarina versin isterse, ama sahibinden de orda burda ilan acanlar yokmu, iste onlar ihtiyaci olanin 150 lirasini almaya calisanlar

• VezHack kullanıcısına yanıt
    Geçti kardeş , geçti... Millet karaborsa yapmak için stokları tüketti

• 10 dakikada felan tükenmedi arkadaşlar. Yaklaşık 1-1,30 saat stok vardı. 20 TL lik çin malı bir cihaz kullanıyorum.Ve çok çok ihtiyacım vardı.Fakat kredi kartı sorunu(çok fazla borç) yüzünden çok düşündüm alıp almamayı. Eş,dost haber verdim. Al ben öderim dedi sağolsunlar. 2 tane aldım. Sonra 30 dakika geçti bir arkadaşım, yeğenine ve ablasına almak istedi. Tekrar 2 tane daha onun kredi kartıyla sipariş verdim.

Toplam 4 tane sipariş geçtim.Hepside ihtiyaç sahibine gidecek. Ben kendime alamayacaktım eğer haber vermeseydim arkadaşıma. Sağolsun ben öderim dedi, hem ona hem kendime almış oldum.

Şu an hala siparişiniz alındı yazıyor bende.
  • Hocam 4gb rom dahil, yani 700 mb civari bos yer olur telefonu actiginda, benim suan 300 mb yer var, face twit falan yok sadece banka app. vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof. Dr. MEZARCI -- 6 Mayıs 2015; 12:58:12 >
  • turkcell mağazalarında geçerlimi fiyat bilgisi olan varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.