Şimdi Ara

Turkcellden Anneler Gününe Özel LG L70-295 TL [Bitti] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
6
Favori
8.464
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sizin gibi insanlari gorunce o kadar mutlu oluyorum ki hocam. Çok sagolun dusunmeniz yeterli..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ihtiyaç fazlası alan varsa 350 veririm.
  • Turkcell tim e sordum internete özel diyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kacirdik gene

• quote:

Orijinalden alıntı: Mc_Leopard

quote:

Orijinalden alıntı: Yalnız Yolcu

3-4 tane alıpta işin suyunu çıkartanlar yüzünden bu kampanyadan asıl yararlanması gerekenler yararlanamıyor birde bunu yapanlar marifetmiş gibi burada yazıyorlar bunu.Böyle sağlam kampanyaların konusu açılmamalı bence bu forumda çünkü çok saygısız bir kitleye yarıyor bu tür kampanyalar ve şunuda eklenek istiyorum bu kampanya benim ilgimi çekmemesine rağmen kampanyadan sırf o stokçular yüzünden yararlanamayanları görüyorum ve sinir oluyorum

Üzülme. Forum bu. Kaç defa tartışıldı konuşuldu. Açılmasaydı seninde haberin olmazdı. Adı üzerinde sıcak fırsatlar forumu. İhtiyacı olan 1 tane de alır, 100 tane de alır, almaz eşe dosta haber verir. Sinirlenmeyip saygı duyman lazım. Yetişemediysen sinirlenmeye kızmaya hakkın yok. Başka fırsata artık.
    Bu arada konuyu açan arkadaşa tekrar teşekkürler..

Hocam üzülmelik bir durum yok mesajımı okuyun orada belirttim kampanyadan zaten faydalanmayacaktım ve konu ilk açıldığı anda görmüştüm zaten ben yetişemeyen arkadaşlar adına konuştum

• İki farklı turkcell hat ile denedim.Turkcell Teklifimiz Hattınıza Uygun Değildir diye yazı çıkıyor...

• Arkadaşlar anneme dedim çok heveslenmişti 1 tane aynı fiyattan verecek olan biri yok mu ? Gönülden dua ederiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fensinn

İki farklı turkcell hat ile denedim.Turkcell Teklifimiz Hattınıza Uygun Değildir diye yazı çıkıyor...

Bende de aynı şekilde uyarı nasıl cozebiliriz? ?.n

• quote:

Orijinalden alıntı: s.uzun

Milletin parasına da karışır oldular artık, kendileri görse ve imkanları olsa eminim hepsi de alırdı ve yeri geliyor alıyorlarda. Ama işte alamayınca herkes karalama çalışması başlatıyor.

300 e alıp 400-500tlye satmazdım insaf yahu insaf

• Benim de kartımda 1den fazla alabilecek kadar limitim olsa ben de yapardım. Hiçkimse yapmam demesin, herkes yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.uzun -- 5 Mayıs 2015; 22:35:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dryusuf3403

quote:

Orijinalden alıntı: fensinn

İki farklı turkcell hat ile denedim.Turkcell Teklifimiz Hattınıza Uygun Değildir diye yazı çıkıyor...

Bende de aynı şekilde uyarı nasıl cozebiliriz? ?.n

Cevabını bir bilsem adamlar kendi içinde ayrımcılık yapıyor galiba ama neye göre ayrımcılık yapıyor

• Burada annesine telefon alamadığını söyleyip de üzüntüsünü paylaşan adamın yanında " 4 tane kaptım da satışa koydum" demek tek kelime ile KARAKTERSİZLİKTİR. başka da bişey demiyorum.
  • 5 tane aldım teşekkür ediyorum. Bu ayı da bu şekilde kapatmış oldum.

• Çok ihtiyacım vardı çokkk sadece 1 tane

• Banada lazımdı anneye alacaktım hemde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

5 tane aldım teşekkür ediyorum. Bu ayı da bu şekilde kapatmış oldum.

Satmayı düşünür müsünüz?

• Fazla alanlara hakaret etmeye gerek yok, tepkinizi satışa çıkardıklarında telefonları almayarak verebilirsiniz...Ellerinde patlasın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: blank42

Banada lazımdı anneye alacaktım hemde

Benimde çok ihtiyacım vardı

• Serefsizlik 5 10 tane alanlarda değil. 1 den fazla satısa izin veren turcellde

• quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Fazla alanlara hakaret etmeye gerek yok, tepkinizi satışa çıkardıklarında telefonları almayarak verebilirsiniz...Ellerinde patlasın...

400 tl istiyorlar en az

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.