Şimdi Ara

Turkcellden Anneler Gününe Özel LG L70-295 TL [Bitti] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
247
Cevap
6
Favori
8.406
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.n11.com/piranha-zen-cep-telefonu-P32216522

bu telefonu 350ye almıştım ortalama 1 ay önce, yine o fiyat olsaydı bunu alın diyecektim annelere
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: atom-karınca

Annemin şu an hiç telefonu yok 2 telefonu da bozuldu ne zamandır bana telefon al diyodu. Tam alıyorum dedim anneme stok bitmiş :( Morali bozuldu kadıncağızın.

abi kusura bakma ama suç sizde, ne diye arıyorsun söylüyorsun ki ?

Kadın zaten yanımdaydı.
  • kampanya 10 mayısa kadarmış ama 10 dakkada bitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haber veren arkadaşa teşekkürler
  • Koskoca forumda kimse bana yardımcı olmadı alamadım çok ihtiyacım vardı sadece 1 taneye ihtiyacım vardı

• atom-karınca A kullanıcısına yanıt
    Bu firsati kacirip uzulenler icin yaziyorum
    Boyle ozellikte bu fiyata telefon ariyorsaniz. Teknosa outlete bakmanizi oneririm. Gayet guzel kullanilmamis sadece kutusu hasarli cok ucuza telefonlar var. Gecenlerde sadece kutusu hasarli 650 tlye iphone 4s vardi. Nokia lumialar 250 tlden baslayan fiyatlarla vs.

• Turkcell sitesine ara ara ürün eklemesi yapıyor. Kampanya devam ediyorsa arada bir kontrol edin bence.

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Yüzde yüz katılıyorum.Anneme hediye alacaktım. Fazla alıp ihtiyacı olmayan varsa pm'lerini bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TİM lerde satılıyor mu bu fiyattan..

• 4 tane kaptim

• 1 tane lazım yahu..
  • 4 tane de ben aldım. Sahibinden e ilan açtım gelene kadar anca onaylanır ilan. Yalnız stok ne kadar azmış hemen bitti ihtiyacı olanlar alamadı üzüldüm onlara.

• ben sipariş vermiştim fakat şimdi siparişlerim sayfasında göremiyorum.Acaba eksik birşey mi yaptım acaba .
  • quote:

Orijinalden alıntı: drhardware

4 tane de ben aldım. Sahibinden e ilan açtım gelene kadar anca onaylanır ilan. Yalnız stok ne kadar azmış hemen bitti ihtiyacı olanlar alamadı üzüldüm onlara.

kaç paradan?

• quote:

Orijinalden alıntı: KILICOGLOU

4 tane kaptim

Ne güzel

• 2 adet aldım alıp satmak ıcın daha fazla almadım ıstesem alırdım, burdakı konusmaları okuyuncu ayıptır yahu.almak.ısteyen.alır ıstedıgı kadar sıze ne var adam buraya takıp ederek 3-5 kurus para kazanıyor benim gıbı burda yanlıs nerde. Bırbırınızle saygılı konuşmayı ogrenın.once sonra burda yazın cocuk gıbı yazılar yazıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: quvardci

quote:

Orijinalden alıntı: drhardware

4 tane de ben aldım. Sahibinden e ilan açtım gelene kadar anca onaylanır ilan. Yalnız stok ne kadar azmış hemen bitti ihtiyacı olanlar alamadı üzüldüm onlara.

kaç paradan?

400 diyenler var hocam 500 diyende var o fiyatlara bu telefon alınmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: altmisbir61

2 adet aldım alıp satmak ıcın daha fazla almadım ıstesem alırdım, burdakı konusmaları okuyuncu ayıptır yahu.almak.ısteyen.alır ıstedıgı kadar sıze ne var adam buraya takıp ederek 3-5 kurus para kazanıyor benim gıbı burda yanlıs nerde. Bırbırınızle saygılı konuşmayı ogrenın.once sonra burda yazın cocuk gıbı yazılar yazıyorsunuz

Suç sizde değil turkcellde

• altmisbir61 kullanıcısına yanıt
    Milletin parasına da karışır oldular artık, kendileri görse ve imkanları olsa eminim hepsi de alırdı ve yeri geliyor alıyorlarda. Ama işte alamayınca herkes karalama çalışması başlatıyor.
  • geçenki bir alana bir bedava kampanyasına da yetişememiştim buna da yetişemedim
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.