Şimdi Ara

Turkcellden Anneler Gününe Özel LG L70-295 TL [Bitti] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
247
Cevap
6
Favori
8.406
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yalnız Yolcu

3-4 tane alıpta işin suyunu çıkartanlar yüzünden bu kampanyadan asıl yararlanması gerekenler yararlanamıyor birde bunu yapanlar marifetmiş gibi burada yazıyorlar bunu.Böyle sağlam kampanyaların konusu açılmamalı bence bu forumda çünkü çok saygısız bir kitleye yarıyor bu tür kampanyalar ve şunuda eklenek istiyorum bu kampanya benim ilgimi çekmemesine rağmen kampanyadan sırf o stokçular yüzünden yararlanamayanları görüyorum ve sinir oluyorum

Üzülme. Forum bu. Kaç defa tartışıldı konuşuldu. Açılmasaydı seninde haberin olmazdı. Adı üzerinde sıcak fırsatlar forumu. İhtiyacı olan 1 tane de alır, 100 tane de alır, almaz eşe dosta haber verir. Sinirlenmeyip saygı duyman lazım. Yetişemediysen sinirlenmeye kızmaya hakkın yok. Başka fırsata artık.
    Bu arada konuyu açan arkadaşa tekrar teşekkürler..

• Sormuştum ister misin diye anneme o karar verene kadar alıştık artık bitmesine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dead-ly -- 5 Mayıs 2015; 20:22:15 >
  • Satmak icin 3er 5er tane alan arkadaslar yuzuden kacirdik. 1 tane beyaz alacaktim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer gelirse birini annene hediye et kardeş teyzem üzülmesin. Ben 4 tane aldım hala teyze anne. Duruma göre sana verebilirim.

• Basligi bitti diye guncelledim daha fazla kisi heveslenmesin 2 saatte bir sicak firsati daha tuketmis olduk. Sicak firsatlardan cok yararlandim hicbir zaman ipin ucunu kacirmadan, kendime yettigi kadar alisveris yaptim. Ihtiyaci olanlara yardimci olabildiysem ne mutlu, gule gule kullanin arkadaslar. Tesekkurler turkcell

• quote:

Orijinalden alıntı: avenged

Basligi bitti diye guncelledim daha fazla kisi heveslenmesin 2 saatte bir sicak firsati daha tuketmis olduk. Sicak firsatlardan cok yararlandim hicbir zaman ipin ucunu kacirmadan, kendime yettigi kadar alisveris yaptim. Ihtiyaci olanlara yardimci olabildiysem ne mutlu, gule gule kullanin arkadaslar. Tesekkurler turkcell

son dk bir tane kaptım tşk. Yalnız nasıl haberin oldu hocam turkcell uygulaması mı bilgi verdi?
  • esref25 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam

• SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Şimdi 600 lira veremem hocam artık. Gönlünü edecek birseyler alırız yine. Bu seferlik Böyle olsun

• DOĞA_AŞKI kullanıcısına yanıt
    Yok sans eseri turkcelle bir isim icin girmistim sayfada gezerken rastladim.

• DOĞA_AŞKI kullanıcısına yanıt
    Aptal uygulamaları forumdan 1saat sonra haber vermiş o yüzden alamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhankan43

Şimdi 600 lira veremem hocam artık. Gönlünü edecek birseyler alırız yine. Bu seferlik Böyle olsun

telefon 600 tl etmez zaten, ben kendi yaşadığım durumu yazmıştım.

alanlara hayırlı olsun, alamayan birsonraki sefere alır işallah. ama hani fazla almasanız biz de alırdık demek güzel de, bunun sonu yok, illaki birileri yararlanamayacak. haber veren arkadaşa teşekürler, sevgililer günündeki kampanyayı alim mi alimiim di diye düşünürken kaçırıdk, şimdi yine tereddüt ettim ama bu sefer siparişi verdim :)
  • 1 er tane alsaydınız biz de alsaydık iyi olurdu ama bizim forum affetmez.
  • TİM lerde satılır mu bu fiyata
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhankan43

Bi de annemi arayıp heveslendirdim.neyse sağlık olsun

Hocam mesajını okuduğumda senin kadar üzüldüm inan.
    Anneme aldım, bir tane de kendime alayım Android telefonum da olsun dedim, sonra neyse boşver ihtiyacı olan biri alsın diyerek bıraktım.
    Keşke alsaydım, şu mesajdan sonra 1 dakika düşünmez, aldığım fiyata aynen sana gönderirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NetX -- 5 Mayıs 2015; 20:26:11 >
  • Çok ihtiyacım vardı turkcell hattım olmadığı için alamadım

• _MedicuS_ kullanıcısına yanıt
    Turkcell.com.tr ye ozeldi

• Annemin şu an hiç telefonu yok 2 telefonu da bozuldu ne zamandır bana telefon al diyodu. Tam alıyorum dedim anneme stok bitmiş :( Morali bozuldu kadıncağızın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atom-karınca

Annemin şu an hiç telefonu yok 2 telefonu da bozuldu ne zamandır bana telefon al diyodu. Tam alıyorum dedim anneme stok bitmiş :( Morali bozuldu kadıncağızın.

abi kusura bakma ama suç sizde, ne diye arıyorsun söylüyorsun ki ?
  • Aslında forumda bir de Sıcak Fırsatlar Özel bölümü olsa, bu bölümü sadece üyeler görebilse bu tarz kampanyalar bize yeter bence.
    Forumda 3-4 tane alanlara kızıyoruz ama forum dışında üye bile olmayıp ikişer, üçer toplayan niceleri vardır.

• ben bi tane aldım anneme o da. şu anneleri üzmeyelim arkadaşlar fazla alanlar bi delikanlılık yapıp alamayanlara satıversin.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.