Şimdi Ara

Turkcellden iphone 5 kontratlı almak yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle iyi günler benim mobil ödeme için kullandıgım turkcell hattım var :D daha önce vodofone hattımla 1700 ü kredi kartından 400 ü fatura üzerinden iphone 5 almıstım şimdi ablama turkcell hattımla iphone 5 almak istiyorum yada galaxy s4 ama benim hat her ay faturadan kapanır 1-2 gün sonra öderim :) mobil ödeme için kullandıgım için pek umursamıyordum siteden baktımda 6 ay telefonun borcundan kapanmaması gerekliymiş galiba bide 6 aylık fatura tutarı 500 tl olanlar hem kredi kartı hemde fatura üstünden bu kampanyadan yararlanabilir diyor ve 2 ay son ödeme tarihinde veya önce faturasını ödeyenler benim 6 aylık fatura tutarım yaklasık 780 tl sadece fatura üstünden yararlanabilirmiyim bu kampanyadan yardımcı olursanız sevinirim geçen ay son ödeme tarihindne önce ödemiştim bugunde bu ayın son ödeme tarihi ona göre faturayı yatırıcam bugunde :)):)

Edit: bu arada hattım 14 aylık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lTheNightMarel -- 10 Temmuz 2013; 7:45:53 >

• Her türlü yararlanırsın,hat 1 aylık olsada yararlanırsın,fakat yarısını kredi kartından yarısını faturada ödemek şartıyla.

Ama sen 780 tl ödedim hat 14 aylık diyorsun,gidip faturanın üstüne alabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Her türlü yararlanırsın,hat 1 aylık olsada yararlanırsın,fakat yarısını kredi kartından yarısını faturada ödemek şartıyla.

Ama sen 780 tl ödedim hat 14 aylık diyorsun,gidip faturanın üstüne alabilirsin.

İşte benim merak ettiğimde o normalde hatt 6 ay içinde borcundan kapanmaması lazım benim nerdeyse her ay :D kapanıyordu ordaki tek şey dikkatimi çekti işte 6 aylık faturası 500 tl ve üzeri olanlardirek yararlanabilir diye hattın kapanıp kapanmadıgına bakmıyorlarmıs galiba onu merak etmiştim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.