Şimdi Ara

Turkcelle odedigim vergileri nasil geri alabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En son gecen sene fatura odedim turkcell rahat tarifesindeyim bana bosu bosuna 6 lira vergi gelmis bunlar ne vergisi ya konusmuyorum etmiyorum gecen sene ihtiyac oldu 25liralik fatura odedim bidaha paket de yapmadim bu vergileri nasil sikayet edebilirim sacmalik

• Detaylarını atarsanız yorumlama veya neye kesildiği yönünde bilgi verebiliriz.
  • Saçmalık değil o. 2 aylık telsiz vergisidir. 5 lira altına fatura çıkmadığı için öbür aya devretmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vergiyi operatör almıyor devlet alıyor. Hesabından tahsil edilen vergiyi geri alamazsın ayrıca.

• REDMOD kullanıcısına yanıt

He he sen öyle zannet devlet aliyomus vergiyi. Turkcell varlik fonunda senden benden aldigi vergiyi devlete vericem diye faturaya yazar sonra devlet onu batik firma diye vergi affi uygular. Ee senden benden aldigi vergiler nerde nereye gidiyo ??

• astanca111 A kullanıcısına yanıt
    Valla ne desen haklısın bir de bu firmalar her sene kar etmesine rağmen, sıkıntı olduğundan bahsediliyor ne işse artık...
  • Lexco kullanıcısına yanıt

Devlete tek duzenli vergi ödeyen vodafon ve sanal operatörler. Devlete katki sagladigi icin bunlarin desteklenmesi lazim. Diyerlerine odedigimiz faturalar devlete katki saglamiyor. Ustune ustelik tt ve turkcell 2gb paketi 40 liralara kitlemeye calisiyolar. Bunlara en buyuk tepki sanal operatorlere yuklenmek kacmaktir. Şöyle bir mantik varmi arkadaş senin baz istasyonunu kullanan firma 4 gb paketi 23 liraya veriyor ama sen 2 gb paketi 35 liraya saplamaya çalişiyor. 23 liraya sunan sanal operator hem sana para veriyor hemde bundan ekmek yemeye calisiyo. Çok mantiksiz geliyor ve resmen dolandırıyorum başka açiklamasi yok. Tepkimizi koymadikca 2 gb yakinda 50 60 70 derken bi bakmişin 2gb i 100 lira yapmişlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayiptir be vergiymis
  • Herkesten alınan vergi. Geri alamazsınız.
  • Bu tip konuları operatörlere değil devlete çemkireçeksiniz, sadığa giderken bu rezil vergileri düşünüp oy atacaksınız, ayrıca hep dediğim gibi onlarca saçma vergi içinde en son dert edilecek vergi bu olsa gerek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maaart -- 14 Şubat 2021; 11:24:29 >
  • Turcelle ödediğin vergiler devlet adına tahsil edilen vergilerdir. Turkcell vergi almaz, aracılık eder. Geri de alamazsın :)
  • Ergenlik zor bir süreç hakkaten, haraç mertebesinde zorunlu alınan vergi için turkcelle atar yapmak, adamlar çok meraklı sanki o vergiyi toplamaya...
  • Vergi dairesine yaz belki onlar geri öder vergi sonucta

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.