Şimdi Ara

turkceoyunyama.com Hakkında OyunSeverlerin Dikkatine

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selamlar sabah google'dan türkçe yama sitelerini gezmeye karar verdim tesadüfen bu siteyi buldum ve uzun süredir beklediğim ve çoğu kişinin beklediği geopolitical simulator 3 tr yamayı gördüm ve sevindim ama işin rengini biraz takip ve detayla kısa sürede anladım sizide bilgilendirme gereği duydum

!!!!!!!!

1.cisi arkadaş çok hızlı bir şekilde ekip vs hiçbirşey olmadan tr yama ürettiğini gördüm konulara bakmanız yeterli hak vericeksiniz zaten
    2.cisi geo3 yamayı kurarken hata veriyordu kendisine bilgi verdim defalarca ve yamanın konusunu donanımhabere açtım düzeltme bekliyoruz dedim hiçbir geri dönüşüm alamadım
    3.cüsü Tr yama hata vermesine rağmen ne hikmetse kurulmuş sayılıp masaüstüne kısayol atıyordu son açtığı konuda da hata verse bile tamam diyip devam edin ve daha sonra kısayolu yönetici olarak çalıştırmaya teşvik ediyordu ben denerken farkettim ki program zamanlanmış görevler ekledi bilgisayara tabi fark edip hemen iptal ettim ve programı kaldırdım

Kısacası arkadaş Tr yama kisvesi altında farklı olayların peşinde çeviri resimlerini de %99 ihtimal ile photoshop ile 2-3 resim tr dilinde paylaşıp inandırıcılığını arttırmaya çalışmış neyse velhasıl linkleri vesaire konudan kaldırıp bilgilendirme yapmak istedim saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1633 -- 27 Kasım 2018; 0:21:6 >

• ses çıktımı siteden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sephiroth33

ses çıktımı siteden
    henüz yok takip ediyorum bilgi vericem
  • Konu güncellenmiştir birgün gerçek tr yamasının konusunu açmak dileğiyle arkadaşlar umarım yetkililer konuyu hemen kaldırmaz sonuçta donanımhaber geniş bir kitleye hitap ediyor site hakkında bilgi sahibi olunsun en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1633 -- 27 Kasım 2018; 0:31:9 >
  • Elex çevirisi sadece kendi sitelerinde var. Tehlikeli ve dikkatli olmak gerek.
  • Oyunu 2017 den beri oynuyorum 3 5 ay aralıklarla 2017 de araştırdım yama yoktu 2018 de baktım yoktu helal olsun şimdi kurdum pc yi gene baktım gene yok oyunun orjinal sitesini de sürekli kontrol ediyorum 3 4 tane yeni dil desteği geldi Türkçe yok e mail de yolladım ne yapacağız bilmiyorum şöyle 1 ayda 200 300 tane mail göndersek toplanıp dikkat çekebiliriz
  • HORT

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.