Şimdi Ara

Türkçeye çevirdim ama appstore almanca :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar almanyadan bana teyzemden telefon geldi o kullanmıştı 5s yolladı şimdi 6 aldı bunu bana verdi ben ayarlardan türkçe yaptım fakat appstore itunes vb. apple programları hala almanca gösteriyor bunu nasıl düzeltebilirim?Telefonu sıfırlasam düzelir mi teşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

App Store Dilini Almanca'dan Türkçe'ye Çevir

Apple'ın App Store'u, kullanıcıların çeşitli uygulamalara erişebileceği bir platformdur. Ancak, App Store'un bazı kullanıcılar için varsayılan dili Almanca olarak görüntülenebilir. Bu durum, Türkçe konuşan kullanıcılar için sorunlara neden olabilir.

App Store'un dilini Türkçe'ye çevirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirler:

• iPhone veya iPad'inizin Ayarlar uygulamasını açın.
    • Genel bölümüne gidin.
    • Dil ve Bölge seçeneğine dokunun.
    • iPhone Dili veya iPad Dili altında Türkçe'yi seçin.
    • Cihazınızı yeniden başlatın.

App Store'u yeniden açtığınızda, dilinin Türkçe'ye çevrildiğini göreceksiniz.

Bu yöntemi kullanarak App Store'un dilini kolayca değiştirebilir ve Türkçe içeriklere erişebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Karais kullanıcısına yanıt
    Appstore'da yeni hesap açtın mı kendine veya eskiden hesabın varsa onunla giriş yaptın mı? Teyzenin hesabı duruyorsa hala Almanca olması normal. Sanırım teyzen unutmuş hesabını silmeyi. Appstore a girip en alta in, mail adresi yazar, onun üstüne tıklayıp 'abmelden' a tıkla. Sonra kendine yeni hesap aç veya varsa eski hesabınla giriş yap. Türkçe olur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dili önce ingilizce yap sonra telefonu ac kapa sonra türkçe yap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.