Şimdi Ara

Turkey Post ve Turkey Post Kullanan Satıcılar Listesi (Aliexpress) (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.345
Cevap
263
Favori
172.984
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben şu mağazadan (https://tr.aliexpress.com/store/916581) router aldım. Siparişi vermeden önce mesaj ile Turkey Post ile göndereceğini söyledi. Ancak sipariş sonrasında gelen takip kodu UR ile başlayıp YP ile bitiyor. Turkey Post olsa TR ile bitmesi gerekiyordu sanırım. Bu durumla karşılaşan oldu mu? Sorduğumda Turkey Post ile gönderdiğini söyledi. Takip için de bu siteye (http://global.cainiao.com/index.htm) yönlendiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofciftci

Ben şu mağazadan (https://tr.aliexpress.com/store/916581) router aldım. Siparişi vermeden önce mesaj ile Turkey Post ile göndereceğini söyledi. Ancak sipariş sonrasında gelen takip kodu UR ile başlayıp YP ile bitiyor. Turkey Post olsa TR ile bitmesi gerekiyordu sanırım. Bu durumla karşılaşan oldu mu? Sorduğumda Turkey Post ile gönderdiğini söyledi. Takip için de bu siteye (http://global.cainiao.com/index.htm) yönlendiriyor.

muhtemelen turkey post değildir. Turkey post ile olankar RH ile başlayıp TR ile bitiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DragonLive

quote:

Orijinalden alıntı: ofciftci

Ben şu mağazadan (https://tr.aliexpress.com/store/916581) router aldım. Siparişi vermeden önce mesaj ile Turkey Post ile göndereceğini söyledi. Ancak sipariş sonrasında gelen takip kodu UR ile başlayıp YP ile bitiyor. Turkey Post olsa TR ile bitmesi gerekiyordu sanırım. Bu durumla karşılaşan oldu mu? Sorduğumda Turkey Post ile gönderdiğini söyledi. Takip için de bu siteye (http://global.cainiao.com/index.htm) yönlendiriyor.

muhtemelen turkey post değildir. Turkey post ile olankar RH ile başlayıp TR ile bitiyor.

Evet değilmiş, standard shipping'miş. Merak etmeyin, gümrükten geçer diyor bir de. Göz göre göre yalan söyledi. Şimdi buna dispute açsam, haksız mıyım?

• dispute açın hocam . mesaj resimlerini cekin koyun paranız %200 geri gelir ugrasmayın. - geri bildirimide verin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

dispute açın hocam . mesaj resimlerini cekin koyun paranız %200 geri gelir ugrasmayın. - geri bildirimide verin

bu ürün bana nezaman ulaşır turkey post RH053649163TR
  • quote:

Orijinalden alıntı: spencermila

quote:

dispute açın hocam . mesaj resimlerini cekin koyun paranız %200 geri gelir ugrasmayın. - geri bildirimide verin

kendi kargomdan örnek vereyim siz hesaplayın :)

Turkey Post ve Turkey Post Kullanan Satıcılar Listesi (Aliexpress)

• quote:

quote:

quote:

7 gün sürer diyorsun yada 10 gün

• AliExpress'teki mağazalara göz at

s.aliexpress.com
    Coverlady Store - Amazing prodcuts with exclusive discounts on AliExpress Mobile
    http://s.aliexpress.com/AfqUVV7Z

Bu ilk mesajda bahsi gecen coverlady store dan Makyaj Fircasi ve Tirnak Sticker ı aldım. Ekstra 1.3 dolar odeyerek Turkey Post kargo secenegini kullandim. Ancak China Post Ordinary Small Packet ile kargolanmis. Saticiya mesaj attigimda gumrukte sorun yasayacagim icin boyle yolladigini belirtmis.

Dispute acmali miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuckuss -- 6 Temmuz 2017; 23:51:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zuckuss

AliExpress'teki mağazalara göz at

http://s.aliexpress.com/AfqUVV7Z

Bu ilk mesajda bahsi gecen coverlady store dan Makyaj Fircasi ve Tirnak Sticker ı aldım. Ekstra 1.3 dolar odeyerek Turkey Post kargo secenegini kullandim. Ancak China Post Ordinary Small Packet ile kargolanmis. Saticiya mesaj attigimda gumrukte sorun yasayacagim icin boyle yolladigini belirtmis.

Dispute acmali miyim?

Açmalısın tabiki . Tamamen Çakallık yapıp senin paranı alıp takipsiz kargo ile yollamış. Hemen durumu aliexpresse bildirin ve paranızı geri alın. kanıt olarak ss ve mesajları yollayın

• quote:

quote:

quote:

quote:

7 gün sürer diyorsun yada 10 gün

Aslında kargo hareketlerinde gözükten sonra maksimum 10 gün içerisinde desek daha doğru olur hocam :)

• DragonLive D kullanıcısına yanıt
    Bende hem AliExpress i hemde turkey postu ilk kez deneyimlenmiş olacağım bakalım süre nasıl olacak :) ilk iki hareket bugün gerçekleşmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: shark1907

Bende hem AliExpress i hemde turkey postu ilk kez deneyimlenmiş olacağım bakalım süre nasıl olacak :) ilk iki hareket bugün gerçekleşmiş.

Emin olun bu insanlar müşteri memnuniyetine o kadar önem veriyorlar ki görünce şaşıracaksınız. Sırf geri bildirimde kötü yorum bulunmasın diye ellerinden geleni yaparlar. Sözde müslümanım diye göeçinenlere göre kat kat dürüst insanlar bunlar. Tabi herkes bir değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DragonLive -- 7 Temmuz 2017; 0:55:3 >
  • DragonLive D kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen ayni dusuncelere sahip insanlariz fakat bu durumu ne icin hemen muslumanlikla kiyasladiniz her din durust olmayi esas alir zaten

• aeffes kullanıcısına yanıt
    "Müslüman" kelime anlamı : doğru, dürüst, haktan ayrılmaz (kimse) ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeffes

Muhtemelen ayni dusuncelere sahip insanlariz fakat bu durumu ne icin hemen muslumanlikla kiyasladiniz her din durust olmayi esas alir zaten

Adana'da Amerikan pazarı diye ünlü bir yer vardır. Hepsi her cuma günü namazını kaçırmaz ama 3-5 lira indirim istediğinde zararına satıyoruz abi allah kitap çeker sana maliyetine veriyoruz derler. Sanki hayrına satıyorlar ya sana maliyetine verecekler. Hepsi alışmış istismar etmeyr ama kimsede daha müslüman değildir onlardan.

• Merhabalar.TurkeyPost ile drone alan var mi acaba ? Sikinti cikiyor mu gumrukte?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HomeScreen -- 7 Temmuz 2017; 19:8:27 >
  • Diyelim ki Turkey Post yerine China Air Mail ile yollamış... veya China Air Mail yerine Yanwen ile... Sonuçta ödediğiniz paranın karşılığında ki gönderim yoöntemi yerine daha düşüğü ile. Şu anda 10'dan fazla siparişim var ve hepsini takip edebiliyorum. Aslında sorunum yok. PostNL yerine China ile gelen de var. Hemen dispute açmak da istemiyorum. Ürün gelince almak ve puan olarak düşük puan vermek istiyorum. Burada hatalı mı düşünüyorum. Satıcı da bize puan veriyor sanırsam (Ondan fazla siparişim var ancak hiç teslim almadım hepsi yolda, bilmediğimden soruyorum yani...) Ne yapmalıyım sizce...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dh33 -- 7 Temmuz 2017; 19:18:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dh33

Diyelim ki Turkey Post yerine China Air Mail ile yollamış... veya China Air Mail yerine Yanwen ile... Sonuçta ödediğiniz paranın karşılığında ki gönderim yoöntemi yerine daha düşüğü ile. Şu anda 10'dan fazla siparişim var ve hepsini takip edebiliyorum. Aslında sorunum yok. PostNL yerine China ile gelen de var. Hemen dispute açmak da istemiyorum. Ürün gelince almak ve puan olarak düşük puan vermek istiyorum. Burada hatalı mı düşünüyorum. Satıcı da bize puan veriyor sanırsam (Ondan fazla siparişim var ancak hiç teslim almadım hepsi yolda, bilmediğimden soruyorum yani...) Ne yapmalıyım sizce...

eğer bekleme sorunun yoksa hocam dispute açıp kargo ücretinizi refund yapsın. en mantıklısı bu olur

• HomeScreen kullanıcısına yanıt
    Hocam turkeypost ile drone satan mağaza yok sanırım. Ama Şu mağazadan almış bi arkadaş, baya kaliteli ekranlı droneları 135$a satıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enes13mes -- 7 Temmuz 2017; 21:14:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes13mes

Hocam turkeypost ile drone satan mağaza yok sanırım. Ama Şu mağazadan almış bi arkadaş, baya kaliteli ekranlı droneları 135$a satıyorlar.

Hocam saticiya mesaj attim ben TurkeyPost ile gonderme imkanin var mi diye gonderirim dedi.Hatta farkli bi saticida ayni urune baktim onda kargo secme kısmında direkt olarak TurkeyPost vardi.Aklima takilan gumrukte sorun cikar mi.Syma X5 modelini alicam 28 dolar falan.Hic riske girmeden direkt olarak china postla mi alsam

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.