(13:14) ' CiKoCaN: benım ırk degısmım oldumu ne olur bıey soleyın (13:14) ' CiKoCaN: ya (13:14) ' CiKoCaN: artık (13:15) ' CiKoCaN: cıldırmak uzereyım (13:15) ' CiKoCaN: 2 gundur yapmadınız (13:15) Turkgamer Knight: sen demedin mi değiştirme diye be (13:15) Turkgamer Knight: aptalmısın sen yazmadın mı burdan (13:15) Turkgamer Knight: değişmesin clandayım diye (13:15) Turkgamer Knight: hı ? (13:15) ' CiKoCaN: hyr ole bısey yazmadım (13:15) Turkgamer Knight: ben hayal gördüm heralde ? (13:15) Turkgamer Knight: banı yiyince hatırlarsın ama ? (13:15) ' CiKoCaN: arkadasım neden bole yapıosunkı sımdı (13:16) Turkgamer Knight: lan sen demedin mi clandayım,clandayken ırk değişmiyomuş çıkınca haber vericem diye (13:16) Turkgamer Knight: niye aptal muamelesi yapıyosun sen insanlara (13:16) Turkgamer Knight: ? (13:16) ' CiKoCaN: valla yapmıorum ya (13:16) ' CiKoCaN: cıktım k ıben clandan (13:16) ' CiKoCaN: beklıorum ne zaman degıscek dıye (13:17) ' CiKoCaN: dunden berı yazıorum ya sıze ne zaman degıscek dıye (13:18) ' CiKoCaN: ne olcak sımdı DAHA TÜRKGAMERKONUN DOLU REZİLLİĞİ VAR BU RESİMDEDE BAŞKA BİRİNE YAPTIKLARI REZİLLİK VAR !!!!
sen ırk değişimi için para veriyomusun buna
para veren ben değilim bir kaç arkadaşım para vermiş bu oyuna ve karşılaştıkları durumda bu olmuş bu adamların herşeyi para olmuş artık işi dolandırıcılığa vurmuşlar ben bu hataya kapılmasını istemiyorum kimsenin gidip bu oyuna gereksiz yere para verilmesini
ya resmen salaklık pw servera para verilirmi
Benim buradaki amacım gidipte insanların yazık yere bu insanlara parasını vermelerini engellemek istiyorum.Bu dolandırıcılığı durdurmak istiyorum
ama insanlar bu kadar uyarıya karşılık akıllanmıyorki. bu adamlar bir kere daha böyle birşey yaptılar ama bunlar dinlemiyor ve tekrar gidip bu adamlara paralarını yediriyorlar ondan sonrada böyle sıkıntılar çıktımı akılları başlarına geliyor eşşeklik.
Ne yazıkki hayla gidip bu oyuna para veren çok kişi var ve bu türkgamerkoda dolandırıcılıkta işi ilerletti ama gelde anlat bizim millete hayla anlamıyorlar.. !!!
İNSANLAR YAPILAN HAKSIZLIKLARI,YAPILAN İHANETLERİ BİLSELERDE BU ADAMLARI DOYURMAYA ÇALIŞIYORLAR HALA PARALARINI YATIRIYORLAR BU OYUNA.BU ADAMLARA ÇOLUK COCUK EDİT ALMAK İÇİN PARASINI BİRİKTİRSİN BUNLAR O PARALARI İTKÖPEKLE SOKAKTA YATMAK İÇİN İÇKİYE ZIKKIMLARINA VERSİNLER.ÜSTELIK EMEK DEMEDEN DİĞER PLAYERLERİNÇOK EDİT VAR DEMESİYLE TÜM EDİTLER SİLİNSİN NE OLCAK PARALAR NERDE HANİ İNSANLARIN EMEKLERİ HELAL PARASIYLA VERDİKLERİ ONCA PARA BU ADAMLARIN ZIKKIMLARINA GİDİYOR HABERİNİZ YOK NE HALA BU HERİFLERİ YAŞATIYORSUNUZ EMEĞİNİZE VE EMEĞİNİZLE KENDİ PARANIZLA REZİL OLMANIZA SZİ SOYMALARINA ASLA İZİN VERMEYİN BELKI SESİMİ BURDAN DUYMAZSINIZ UMURSAMASSINIZ BELKİ AMA BUNUN GERÇEKLERİ GERİSİ SİZE KALMIŞ ARTIK NE YAPARSANIZ KENDİNİZE YAPARSINIZ. BU ARADA BENİ BİLN BİLİR TÜRKGAMER S2 M4RLB0R0(bir zamanlar)bu insanlara kanmayın artık onu istiyorum sizden sadece.bende onca paraverdım bu oyuna benım salaklığım tek üzüldüğüm şey onca paramı bunların içtikleri zıkkımlara vermişim başka birşey değil.bu oyunda admin seviyesindeki bi abimize yapılan saygısızlıktan dolayı bende bırakmıştım(osman abi-kralakrep-Azrail) 2 hafta sonra s2 edit charlarının tamamını sildiler.insanların emeklerini hiçe sayan insanları doyurmayı düşünürmüsünüz artık bilemıycem.
TürkGamerKo'da oynanmaz siz nasıl o adamlara güvenip para verirsiniz..Onların ne mal olduğunu herkes biliyor..
private servera para mı verilir ya kime ne parası ödediğin belli değil, hizmetin garantisi yok nası bi güven bu.. kim ne derse desin uskodan şaşmamak lazım eyv hataları var ama en azından ben bugüne kadar para konusunda sıkıntı yaşamadım büyük bi şirket olduğu için. çoluk çocuğun kurduğu, edit char satan pw serverlar çok mu adam gibi oyun oynatıyo sanki başka kimsenin başına böyle sıkıntılar gelmez inş
İlk Serverda güya Editlerin ömür boyu garantisi vardı.Yeni database bi geldi editlerin hepsi bir kalemde silindi ve ondan sonrada editlerin ömrü server kapanana kadar oldu nasıl bir iş bu bir türlü anlamadım ondan sonra yeni server getirincede hakkımızdaki asılsız karalamalar yaptılar o kadar kişinin hakkını yedikten sonra bunların yaptığı düpedüz DOLANDIRICILIKTAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL.
TÜRKGAMER KO YU SAKIN KİMSE YÜKLEYİPTE OYNAMA HATASINA DÜŞMESİN ARKADAŞLAR BU ADİLERE DESTEK OLMUYALIM.
quote:
Orjinalden alıntı: MavimsiDünya
ya resmen salaklık pw servera para verilirmi
çok aptal bir server
ya bu serveri kuranlar çoçuk ya siz bunlaramı para yatırıyonuz?? hiç farketmedinizmi bu forumda trko konusu açıldığında kimse tınlamaz mesaj atan olmaz . herkez ne b** ... olduğunu biliyor onların
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme