Şimdi Ara

Online Türk Serverı Dekaron!(Kurulum Bitiyor!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PlayNetwork Dekaron TÜRK SERVERINDA oynamak için
    üyelik açmanız gerekmektedir
    LINK:http://80.93.215.100/ (download ve üyelik için biraz sabredin panel ko panele döndü anket sonuçlarıyla dakaron yada ko pwp server açılacak
    http://www.teklinkoyun.net/forum/admin-son-karar-t1046.html ankette dekarona destek bekliyoruz)
    Şimdilik serverımız gelişme aşamasındadır en kısa zamanda hizmete geçilecektir...

SERVER'A GİRİŞ VE KARAKTER OLUŞTURMA
    En baştan ingilizcesine göre anlatıyorum sistem aynı
    Server'ı seçiyoruz

Kullanıcı adı ve şifreyi yazıyoruz

Karakter oluşturmak için sarı kutu içine alınan yere basıyoruz

Daha sonra sağ üstten karakterimizin class'ını seçiyoruz,karakterin altına nick'i yazıyoruz ve sağ altta sarı ile gözüken butona basıyoruz

Daha sonra oyuna başlıyacağınız kaleyi seçiyorsunuz

Üstten gireceğimiz server'ı seçiyoruz ve karakterin hemen altındaki"connect" butonuna baıyoruz ve oyuna giriyoruz...

MINIMUM SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
    800 MHz CPU
    256 MB üstü RAM
    32 MB ekran kartı
    98/2000/XP işletim sistemi
    DirectX 9.0C
    ----------------------------------------------------------------------------
    KARAKTERLERİN GENEL TANIMI
    Azure Knight
    En çok silah seçeneği olan classdır

Sword, Great Sword, Axe, Great Axe, Mace, Great Mace, Shield takabilirler

Bu silahlar belirli sayıda str ve dex isterler.

Segita Hunter

Bow, Crossbow ve Dagger kullanabilirler.

Silahlar belirli sayıda dex ve str isterler.

Incar Magician

Staff ve Wand kullanabilirler.

Silahlar belirli sayıda spr ve str isterler.

Vicious Summoner

Twinsword ve Staff kullanabilirler.

Silahlar belirli sayıda str ve spr isterler.

Segnale

Silahı Blood Whiptir

bu silah belirli sayıda dex ve spr ister.

Bagi Warior

Sadece Gauntlet kullanırlar

bu silah belirli sayıda str ve dex ister

MP3 PLAYER
    Oyunun içinde birde mp3 player bulunmakta.Burdan istediğiniz şarkıyı çalabilirsiniz. Güzel Pk müzikleride var. Eğer sizde kendi mp3 leriniz çalıştırmak isterseniz ProgramFiles/GameHi\Dekaron\Music içine mp3 dosyanızı kopyalamalısınız.İşte mp3 player

ITEM UPGRADE
    İtem upgrade işini BlackSmith'de yapıyoruz. Braiken castle için blacksmith'in ismi Axion. Axiona tıkladığımızda 2.seçeneği yani [Fortify] seçiyoruz.

Resimde görüldüğü gibi upgrade olacak itemi yerleştiriyoruz. Sarı okla gösterdiğim taşlardan(Argate) okla gösterilen yere yerlerştiriyoruz.Bunların özellikleri :
    Copper Argate: Upgrade +1 ile +3 arası(Başarı oranı yüksek)
    Silver Argate: Upgrade +4 ile +6 arası(Başarı oranı düşük)
    Gold Argate: Upgrade +7 ile +9 arası(Başarı oranı çok düşük)
    Eğer başarı oranını biraz arttırmak isterseniz 2.kutuya socket itemlerden koyuyoruz. Bunlardan koymadanda upgrade yapılabilir. Ekliyeceğiniz her socket itemi başarı şansının %'sini arttıracaktır.
    Eğer item upgrade başarısız olursa argate item yok olacaktır ve iteminizin lvli 0(sıfır)'a düşecektir(+6'a kadar basarken 0'a düşer +6 dan sonra failed olursa item yanar). Socket itemlerde aynen size geri gelecektir. Bir item en fazla +9'a kadar upgrade edilebilir
    İyi şanslar ...

Bunlarda Socket İtemler

OYUNDAKİ KARAKTERLER!

BAGİ WARRİOR

OYUN İÇİ SS'LER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BL0oDy -- 14 Şubat 2009; 14:19:43 >

• expi 5k yap

hayırlı olsun kardeşimumarım uzun süreli olur hizmete girdiğinde exp drop ve upg rateler hakkında bilgi verirsin
  • 3 saat uzun bekleyişin ardından nihayer oyunu indirdim hevesle oyunu kurmaya başladım şifre istedi şifresi ne bu verdiğiniz clientin.
    http://files.filefront.com/PlayNetwork+Client7z/;13272710;/fileinfo.html
    inşallah serveriniz uzun kalıcı seviyeli dürüst insanların oldugu insanlar barındırır.
    ayrıca herkeze selamun aleykum sayende siteye üyede oldum :)
  • Ya benım anlamadıgım o sıtenın IP sınde WhoIsOnlıne dedıgımızde semboller EL-MORAD ve KARUS yanı Knıght Onlıne sembollerı.Yanı bu Sıte KO uzerıne ???

Download clıent dıyınce boyut 330 larda dekaron daha fazla.Bi açıklama yaparmısın ?

Bıde clıent ta KO clıenttır o zaman ?
  • şifresini sölicenmi bilader seni bekliyom oturdumda :D extreme'de oynuyodum ama lagdan çekilmiyo 50 ms pingnerde 500 ms ping nerde bu yüzden herkeze tavsiye ederim birde oyunda arena ekleyebilicek deneyiminiz varmı mesela bi alan olucak mobların olmadıgı orda başkalarıyla pk yapcan ayrıca itemde düşmesin düşünce kötü oluyoz :Dama düşsede olur oyuna heyecan kadar neyse sen şifryi söle şimdilik yeterli bize :D
  • ko üzerinden dekaronamı gircez yani diyosun
  • dekaron clienti ben baktım içine hemen indirince güvenle indirebilirsin ama çalışırmı orasını bilmem daha bende denemedim ve site evet ko üzerine kurulmus ama planları tek oyun değil çok oyunda sunucu açmak gibi galiba bu yüzden öyle kalmış olabilir inşallah kendi serverlerimizi açarız artık lagsız oyun seviyorum diyosanız sizde deneyin derim.Hadi hayırlısı inşallah giricem :)birde bu oyun yenimi yoksa çoktandır açıkmı
    nie sordun derseniz önceden açılmışsa guild kuran varsa guilde alabilrmi dicektim o yüzden
    ayrıca verdiğim rahatsızlık için özür dilerim herkeze tekrar selam :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mu Online Türk Server Arıyorum
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şuanda server pwp serveri knightın ama serverın bu hafta açılması beklenioR detaylı bilgi alabilmek içinwww.teklinkoyun.net sitesinden takip edebilirsiniz
  • şuanda sadece server ikilemde destek bekliyoruz ko private açmayı planyolardı ama anket oluşturuldu yogun istek olursa dekaron serverı tekrardan açılcak server yaklaşık 1.5 ay açık kaldıhttp://www.teklinkoyun.net/forum/admin-son-karar-t1046.html bu linkteki ankette sizde dekaronu oylayın bizimde türk serverımız olsun;) playnetwork şimlik ko pwp server ama anket sonuçlarına göre değişecek yapmanız gereken Ankette dekaronu oylamak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jr09

Ya benım anlamadıgım o sıtenın IP sınde WhoIsOnlıne dedıgımızde semboller EL-MORAD ve KARUS yanı Knıght Onlıne sembollerı.Yanı bu Sıte KO uzerıne ???

Download clıent dıyınce boyut 330 larda dekaron daha fazla.Bi açıklama yaparmısın ?

Bıde clıent ta KO clıenttır o zaman ?

evet client şuanda ko nun clienti o yüzden download için biraz sabredin arkadaşlar ;) ankette desteginizi beklioRz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.