Şimdi Ara

Turkishmuonline Bildiginiz Gibi Degil!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar Turkishmuonlinede kuruldugu gunden beri oynuyorum ve son 1 aydir felan bozulmalar basladi ben Turkishmu ya kuldugu gunden beri adminik basvurusu yaparim ve gecenlerde yaptigim bir basvuruda secildigim aciklandi ve bu aciklamada benden 75 ytl para istendi ve kabul ettim ve cari mi almak çin dun aksam bu konulara bakan admini ile gorustum bana senin pcne girip yapacagini soledi ve bende kabul etitim ve pcye bi girdi Tüm Güvenlik leri kaldirip kendi istedigi prograi kurdu pc yavas yavas takilmaya ve hatta %100 kasma verdi bunun neddenini sordugumda makina kaldirmiyo dedim ve cvpi s..ke s..ke kaldiracagini soledi ii dedk bakalim ve pcyimde islerimlere baslad sora pcye res atti sonra ne ondan nede pcyim haber alamadim sonra bugun konusmalarimda abi o programi kurmasak hata verio dedimde olur ama senin adminligin iptal edldi dedi ben bundan Turkishmu IGGG illet artik adminlerinde sahte Yüzlerini orata cikarmis bulunuyorum 60 ytl forwat parasi cunki kurduruyorum tekrar bomk uruyorum tekrar bum ve bunlarin HATASİNİDA BENDEN BİLİO :)

• evet okinowa bizler bildigin gibi değiliz. bilindiği sorumsuz kişiler değiliz her admin olarak secilen kişinin pc si bizim belirlediğimiz guvenlik seviyesinde olmalı vede her zman kontrol edilmeli. biz buna oyuncunun hakkını koruma diyoruz ..

sana ilk makinene baglandıgımda acıkca belirttim sana cihazını getirdiğin servis tarafından kurulan programlar yuzunden makinende sorun var.

pc den anlayan biri olmadıgını belirtmene gerek yok. cihazına trojen yada radmin ile baglanılmadı şuanda buyuk şirketle guvenle kullandıgı bir uzaktan yonetim sistemi olan logmein ile baglanıldı vede kurudugum program bir çok şifre çalma yontemini egale eden Zone Alarm Security Suite idi. senin cihazın ile aynı ayarda olan başka adminler programı guvenle kullnıyor.

sana oyun adminliğinden alınma nedenini anlatayım herkezde ogrensin.

Turkish-MuOnline Adminleri oyuncu isimlerini admin ike soyleyemez, vede hiç bir oyuncu (admin secilmiş olması anlam içermez) ben admin secildim diye başka kişilere bahsedemez. kişi admin secildi ise bu yonetim ile onun arasındadır. başka kişilere bahseden kişi iptal olur. ornek okinowa_1

bundan ayrı bir konu olarakta bizler ciddi calışan bir serveriz. guvenlik sistemi yetersiz olan bir pc ye admin şifresi vererek kendimize riske atamayız. Adminlerimizin cafelerde oyuna girmesi bile yonetimce yasakklanmıştır.

bu kadar işlemin nedeni ise şifresi çalınan bir admin sadece admin charından olur ama bizim yaşayacagımız guven kaybı deger ve paha biçilmez. bir admin şifresi çalan kişinin ana ekrana kufur yazması serverimizin itibarini bitirir yada her gordugunu banlaması....

he gelelim s..e s..e konusuna farkında ise konustugun kişi yani ben @turkishmu.com uzantılı bir msn adresi kullanmıyordum . kullandıgım msn adresi arifdelirmakli@hotmail.com çünkü ben adminler ve samimi arkadaşlarımla gunluk konusma dili ile konusurum ve bu konusmaların Turkish-MuOnline ile resmi olarak hiçbir bagı yoktur olamazda. uzerine basa basa bahsettik.
    Turkish-Mu adminleri @turkishmu.com adresini kullanır vede msn uzerinden hiçbir işlem yapmaz tum işlemler mail ile yapılır ...

bu yuruttugumuz surekli admin pc kontrol sistemi sayesinde bir çok adminin gorevi kotuye kullandıgı tespit edildi ve gorevden alındı. daha onceleri kontrol etmeden şifre verdiğimiz bir çok adminin şifresi guvenlik yazılımı olmadıgı için çalındı vede çok buyuk sorunlar yaşadık.

kimse Turkish-MuOnline i gorunen yuzu ile tanımasın bizler son derece sorunsuz vede seviyeli bir server için yapılması gereken hiçbir işlemden kacınmayız.

Arif Deliırmaklı
    Admin Server
    Saygılar

• 60ytl format parası mı verdin ben mi yannış annadım formata para verilirmi umarım yannış annamışmdır
  • HAYİR KARDESİM DOGRU ANLAMİSSİN ama benim anlamadim sey burda neden secildikten sonra iptal var bole birsey formunuzda belirtilmemis bile !!!
  • Hiçde ole degilsiniz ben kimseye admini vermedim ornek oknowa_1 mis ne alak abenle konustugunuz nerden anlasilacak ve hangi admin oldugum nerden bilcek oyundan hicbir kimseylede bole ben admin oldum felan demedim !!!!!!!!! buna da dikkatini cekerim ben 2 gun adm,n sifremi bekledim okinowa1 ile benim adimin burda ne alakasi var ve kime solemisim mana ariyodunuz buldugnuz sizin serevrinizda harcadigim ememklere yaziklar olsun bukardar bilir konusur ve solerim saygialr

C@PTAN,Okinoıwa_1
  • oki format atan her kimse sana gazık atmış.

bence sen beynine bi format attır,pc ye bakmakdan beynin sulanmış senin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Squixse -- 13 Eylül 2006; 23:51:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: okinowa_1

Hiçde ole degilsiniz ben kimseye admini vermedim ornek oknowa_1 mis ne alak abenle konustugunuz nerden anlasilacak ve hangi admin oldugum nerden bilcek oyundan hicbir kimseylede bole ben admin oldum felan demedim !!!!!!!!! buna da dikkatini cekerim ben 2 gun adm,n sifremi bekledim okinowa1 ile benim adimin burda ne alakasi var ve kime solemisim mana ariyodunuz buldugnuz sizin serevrinizda harcadigim ememklere yaziklar olsun bukardar bilir konusur ve solerim saygialr

C@PTAN,Okinoıwa_1

eskiden turkishmuyu yerden goylere sigdiramiyodun simdi neler diyon bide format birak admin olmak icin parami vercekdin sana soruyorum admin olunca ELİNE NE GECCEK???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • okinowa
    1.FIRST e katiliyorum
    2.Eger amdem programdan suphe ediyodun bilgisayarina yuklenen programdan ki o program bende de var ZA S (program gayet guvenli) adamlar gittikten sora arastirirdin olurdu biterdi FIRST kardesim dogr soluo ADMIN OLUNCA ELİNE NE GECECEK
  • okinawa_1 bildiğin uzere serveri arife devrettim ama serverda bir kural vardır, admin isterse en rutbeli olsun en ufak bir guven sarsımında gorevden alınırki yeni alınan yada secilebn kişiler her zaman göz altındaır ! konu tarafıma anlatıldı ve ben arifi haklı goruyorum. oyun içi yada dışında sen birilerinie ben admin secildim kelimesini kullandıgın için gorevden alınmışsın. haklılar.

vede sözlerime ek olarak ben burada daha once belirttim oyunculuk her zaman adminlikten ustundur. adminlik sadece sadece hamallıktır kasmazsın, kızamazsın, aklına geldiği gibi konuşamazsın, yanlışım yoksa mgcahit isimli bir arkadaş acmıştı konuyu ve bende şu şekilde söylemiştim.

paran ile hamallıkmı yapmak istiyorsun !!!

ben bir server kurucusu vede kalabalık bir server da yuksek rutbeli bir admin olarak arkadaşlar adminliği eğlenceli bir iş olarak görmeyin. adminlik çok buyuk sorumluluklar ve özveri isteyen bir iş. adam size kufur eder siz sadece banlarsınız cevab veremezsiniz. birini silersiniz bin kişi size cephe alır ! en yakın arkadaşınız sizden gorevinizi kotuye kullanmanızı ister, daha kelimeye dokulemeyecek cok şey.

inşallah alınan karar her iki taraf içinde iyi olmuştur.

saygılar
    Gürcan Öztürk

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.