Şimdi Ara

Türkiye 2018 Eurovision yarışmasına katılıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
3.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: payners

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Knights of Cydonia

Manga'nın temsil etmesine sevindim. Her ne kadar siyasi bir yarışma olsa da en azından sanatımızın duyurulması için katılmamız gerekli.

ingilizceyle mi sanat oluyormuş 😂😂 Türkçe katilsalar içim yanmayacak. Ingilizce sacma salak şarkılarla katılıyorlar bir de sanatmış 😡

cahil kardeş yorumlara bak bakalım. Bir de We could be the same şarkısına bak. Yabancıların çoğu 1.lik sizin hakkınızdı diyor.

Sen git sordum sarı çiçeğe falan dinle

Kardeş sana bin tane yabancı farklı farklı hesaptan yorum atayım kıstasın alta yapılan yorumlar mı 😂😂

Ben ilahi ile katilsinlar diye birşey demedim ki zaten o dini birsey olduğu için böyle saçma yerlerde okunması abes olur.

Ben izlemem ama katilacaklarsa bile TÜRKÇE bir şarkı ile katilsinlar.Ingilizce ile katılıp kültürümüzü tanıtıyoruz falan demeyin komik oluyor 😉

Cok biliyorsan TürkVision yap Türkçe soyle fake uyelik kardes

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Drakeshark

quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Sarki Turkce olmadikca katilmanin anlami yok.

sebep ?

Türk olduğumuz için?

• İlkbaharda bir heyecan, eğlence aracı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mark Valley

Siyasi değil dedi ya la

Her ulke en yakin komsusuna en yuksegine verse bile yine en iyi sarki birinci geliyor. Acip bak tarihe en iyi sarkiler hep fark atarak birinci geldi. Bos bos yorum yapip post kasarsin anca. Mantikli dusun azcik.

Bir ulke en yakin komsusuna 15puan verdigi zaman. 14. Puani en iyi sarkiya veriyor.

Diger bir ulke yine aynisini yapiyor. Her ayri ulke 15puan alsada en iyi secilen sarki butun 14puanlari yada en kotu her ulkeden 10puanlari toplayarak birinci oluyor.

Banada illa bukadar detayli aciklayacaksin. Az mantigini calistir ve tarihe bak. Farklara bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagleoneye -- 3 Ağustos 2017; 11:21:10 >
  • Boş boş yorum atıp saçma konuşmuşsun. Kaç defa 1. olması gereken şarkı gönderdik buna rağmen saçma şarkılar 1. oldu. Bunu ben değil herkes söylüyor o halde hepimiz mantıksızız bir tek sen akıllısın

• quote:

Orijinalden alıntı: Mark Valley

Boş boş yorum atıp saçma konuşmuşsun. Kaç defa 1. olması gereken şarkı gönderdik buna rağmen saçma şarkılar 1. oldu. Bunu ben değil herkes söylüyor o halde hepimiz mantıksızız bir tek sen akıllısın

Iyi bak sarkilara bu sana gore belirlenmiyor.cogunluk neyse o. Halk tercih yapiyor. Hadi dersinki siyasi gorus en yuksek puani baskasina verdide. 1. Gelen sarki her ulkeden nasil 10ar 14er puan topladi.

Bu senin yaptigin birinci gelen sarkilara haksizlik yapmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

quote:

quote:

sebep ?

Türk olduğumuz için?

Tabi ki öyle fakat katılan çoğu ülke de kendi dilinde değil ingilizce şarkı besteliyor. Müzik evrenseldir hocam.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sebep ?

Türk olduğumuz için?

Tabi ki öyle fakat katılan çoğu ülke de kendi dilinde değil ingilizce şarkı besteliyor. Müzik evrenseldir hocam.

Evrenselse Türkçe evrensel olsun, hocam.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sebep ?

Türk olduğumuz için?

Evrenselse Türkçe evrensel olsun, hocam.

Vallahi Türkçenin daha etkin ve daha fazla kullanılması konusunda kesinlikle katılıyorum ancak bu tür yarışmalar için aynı şeyi düşünmüyorum. İngilizce olması sıkıntı değil benim için.

• uğur ışılak dombra ile katılacak, tüm avrupa reisin şarkısıyla inleyecek

• code-ShaRK kullanıcısına yanıt
    Yallah arabistana

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Knights of Cydonia

Manga'nın temsil etmesine sevindim. Her ne kadar siyasi bir yarışma olsa da en azından sanatımızın duyurulması için katılmamız gerekli.

ingilizceyle mi sanat oluyormuş 😂😂 Türkçe katilsalar içim yanmayacak. Ingilizce sacma salak şarkılarla katılıyorlar bir de sanatmış 😡

İrrite edicisiniz.

• eurovision çok troll bir yarışma ya özellikle 2010 daki moldova epic sax guy

adamlar 22. oldu geldi bu yıl intikamını aldı 3. oldular

biz de 2010 da kazanmalıydık ama olmadı manga da intikamı alabilir

• Katilmiyormusuz bakan açıkladı. Sebep yok. Avrupa dan iyice soyutlaniriz iyi olur. Verin Trakya yi da hatta komple Arabistan yarımadasına taşıyalım toprakları.

• quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

trt de kuran yarısması vardı ALLAH bılır bu bırıncı olan kısıyı gonderırler

Eurovision ön elemesi Türkiye seçmeleri için olabilir o yarışma Ülkemizi bir ilahiyle temsil etsin avrupalıların surat ifadesini görmek eğlenceli olurdu. Akıllı çipli hoşaf götürmeleri lazım bide yanlarında bayılanlara ikram için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-71C700AC1 -- 8 Ağustos 2017; 1:13:0 >
  • Katılıyor muyuz katılmıyor muyuz şimdi ?
  • Şimdiye kadar kimden duydu iseler böyle şeyleri. Kendi totolarından element uyduruyorlar. Kendiler eğleniyorlar

• katılsak ne var sanki dertleri ne anlamıyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.