Şimdi Ara

Türkiye 35.sinin hasan kalyoncu hukuka gitmesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: brosbeforehoes

bu mantıkla 5k yapıp gönül rahatlığıyla Tunceli bilgisayar mühendisliğine gidebiliriz

Adam sıralaman diyor, okuduğun okul değil. Okuduğun okul da meslek hayatının ilk 5 yılı çok etkili olur. Sonra artık projelerinle ön plana çıkarsın. Ha proje ve deneyim kazanacak kadar çalışmak istiyorsan top okul okuyacasin yani okuduğun okul önemli. 5 yıl sonra tamamen onemsizlesmes ama etkisi azalır. Sen okul bittikten 5 yıl sonra hala boun mezunu olarak ise alınmak istiyorsan, cv'ni çöpe atarlar. 5 yıldır projen yok mu derler?

Bazı arkadaşlar bir okul var, onu tuttrunca hayattaki tüm kapılar açılıyor sanıyorlar. O okul tutunca hiçbir şey daha kolay olmuyor. Aksine beklenti ve çalışma süresi artıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 11 Ocak 2021; 22:10:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o sıralamada büyük ihtimal gsü hukuk yazmıştım ama tabi şahsı kararlar. büyük ihtimal çok sağlam burs almıştır.

• zamandayolculuketmişadam Z kullanıcısına yanıt

İş garantisi + sizin dediğiniz miktarı komik gösterecek kadar burs //

• Bu arada yerleşenlerin sıralamalarını nasıl görüyorsunuz? Sadece tabanı görebiliyorum ben

• Genel bilgiler kısmında tavan sıralaması gözüküyor hocam
  • büyük ihtimalle ingilizce ve fransızcayla uğraşmak istememiştir.herhangi bir devlet hukukundan avukat olarak çıktığında ilk 5-6 sene alacağı maaşın iki katını okurken burs olarak alacağı için de burayı tercih etmiş win win bence antep faktörü hariç güzel tercih

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 12 Ocak 2021; 16:30:37 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.