Bildirim
TÜRKİYE 4G/5G HIZ TESTİ HARİTASI (10. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
operatörünü niye yazmadın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yönetim uyuyor mu, kısır günü mü yapıyor, çay keyfi mi yapıyor anlamadım nerde bu yönetim?!
Herif burda gelip hem bana hem @Lexco arkadaşa ana avrat girsin, ban yemesin.
Konuları hortlatsın, millete saldırsın ban yemesin, 20 dk. önce de bu sefer yine ana avrat bana sövsün mesajı silinsin ban yemesin.
Sizi göreve davet ediyorum, şu @exi399'u banlayın, nasıl bir yönetim şekliniz var?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende ekledim liste ne zaman güncellenir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fırsat buldukça güncellemeye çalışıyorum tabi yeterli test sonucu geldiğinde. Aşağı yukarı 2 gün içinde güncelleniyor. 19.10.2021 01:10 itibari ile harita günceldir. Tüm testler eklendi.
-
-
-
-
-
Tüm testler eklendi, harita güncellendi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Koordinatı bulunmayan testle haritaya ekleyemiyorum, ilk mesajda bulunan örnekteki gibi patlaşırsanız haritaya ekleyebilirim ya da 4.5G Hız Testleri ana konusunda paylaşabilirsiniz testinizi bu şekilde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X