Bildirim
TÜRKİYE 4G/5G HIZ TESTİ HARİTASI (12. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Testler haritaya eklendi.
Toplam Test Sayısı: 875
-
-
-
-
-
-
-
-
Arkadaşlar hız paylaşımlarınızda konum belirtmedikçe,en azından İl/İlçe belirtmedikçe fikir bilgi edinilmesi açısından bir faydası yok.
Paylaşım yaptığınızda ev yada iş adresi konumunu belirtmeseniz de İl/İlçe belirtirseniz,o bölgede o operatörü kullanmayı düşünenler için fikir verici bilgi olur.
Bakıyorum,hız paylaşılıyor,yer belirtilmemiş. Bunun başkalarına ne faydası olabilir okudugunda. Bursa'da iyi çeken operatör Samsun'da yada Konya'da iyi çekmeyebilir. Yer belirtilirse en azından bir analiz yapabiliriz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Evet yanlış konuya yazmışım, ANA KONU yazan diğer 4.5G hız testi konusu sanmışım başlığa dikkat etmeden.
Diger konuda bu cevabı verseydin tarife ve paket içerikleri de google'dan bulunabilir derdim. İşin içine google girince foruma gerek kalmıyor zaten. Bu konuda ise cevabında haklısın. İsteyen koordinatları girer bulur tam konumu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında bizim forum halkında iş yok,adres vermiyorsun bari koordinatlı olan result ekranını screenshot at,bu konuda yaptıkları gibi.
Bu koordinat olayı çok iyi tam konum veriyor,kaç üyenin evini buldum ben bu koordinat olayı ile.
Burdan da Kamu Spotu geçelim ; Evinizde ki testlerin koordinatlarını atmayın,mazallah forum psikopat dolu,sonra yemeyin camlarınıza taş-molotof-vs.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen testi malkaraya bagli Yaylagone koyunde yaptim. Lokasyon konum bilgisi zaten ekran resminde oldugu icin bunu belirtmeye gerek yok ve zaten girilen formda da onemli olan bu konum bilgisi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X