Şimdi Ara

Türkiye Ağustos 2012 araba satışları. Vw tam gaz. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
3.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ne diyelim helal olsun vw'e. hyundai kendini dev aynasında görmeseydi daha iyi sonuç alırdı. 2009'da 1. sırayken nerelere düştü. reno clio 4'ü bir an önce çıkarmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfg945671

Biz millet olarak sömürülmekten çok hoşlanıyoruz.Toyotanin kıymeti bilinmiyor maalesef adamlar sorunsuz araç yapıyor sonuç fos

Bu ay araba aldım bende.Aklımdakı 2 aractan bırı Golf dıgerı Aurıstı.Vw bayıınde arabayı satarkenn bıle ınsanın yuzune bakmıyorlar.Alırken ılgılenmeyen adamlar servıste hıc ılgılenmez dedım.Aurıs aldım ,memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: elcas

ne diyelim helal olsun vw'e. hyundai kendini dev aynasında görmeseydi daha iyi sonuç alırdı. 2009'da 1. sırayken nerelere düştü. reno clio 4'ü bir an önce çıkarmalı.

clio 4 te kurtarmaz renaultu üzgünüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

çokmu içtim lan ben yoksa yanlışmı okuyorum

araba yok birde ha olsa ne olur

Sen bir tanesin seni tanıdıkça satışların yükselmemesi mantıksız olurdu.

ama yakışır diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

doğuşun koyduğu fiyatlar, almanyadaki fiyatlar ile paralel. girin sitesine bakın. ayrıca vw nin fiyatları diğer firmaların gerisine bile düştü şuan.

Doğuşa sabah akşam burada giydirilir; aksine yine en kaliteli-hesaplı seçenekler doğuşta, olmadı gurubun diğer markalarında bir sürü alternatif var. Müşteri ilişkileri ve hizmetleride oldukça başarılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

çokmu içtim lan ben yoksa yanlışmı okuyorum

araba yok birde ha olsa ne olur

Sen bir tanesin seni tanıdıkça satışların yükselmemesi mantıksız olurdu.

ama yakışır diyorum.

ilk gelen golf 7'yi cihan hocam alacakmış. 2013 için 1-0 önde başladı vw.

• hep israil in oyunları bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Insanlarin Renault yu birakip VW almasini cok iyi anlayabiliyorum..

Sence neden peki*

Şahsım adına konuşacağım;

Polo için 36.200 tl fiyat aldıktan sonra, Renault'nun 35 senelik 1.6 motorlu, 4-ileri BVA Clio için 38.500 lira fiyat çekmesini kalbim kaldıramamıştı

Haa, Clio'da Polo'ya göre (hız sabitleyici, çelik jant, sis farı, yol bilgisayarı, otomatik klima, direksiyondan radyo teyp kontrolü) gibi pek çok donanım farkı vardı ama ihtiyacım olmadığı için de sallamadım.

Doğuş'un fiyatları uygun değil bu arada, o zaten kazıktı, diğerleri de ona ayak uydurunca hepsi kazık oldu. En çok sinirlendiğim marka da MAZDA'dır mesela, fıstık gibi araba yap sonra bmw 116 fiyatı çek!

+1

Sanki talep var ha. Sanki millet Mazda önünde yatıyor. Bilerek satılmasın diye bu kadar mı çaba gösterilir arkadaş

• VW 'nin 1. olmasının bence en büyük sebepleri ;

Motor gamı geniş ( 1.2 , 1.4 , 1.6 , 2.0 )

Donanım geniş ( Seçenek ) Boşta seçebilirsin dolu modelde

2009 yılında ilk aracım Polo'ydu Trendline , Comfortline , GOAL modelleri vardı . Trend almıştım .Fiyat uygun ama araba boş . Gerçi bu paraya Corsa daha dolu , Clio gırtlak dolu ama fiyat aynı donanımdan kısıp tercih ediliyor

Şanzıman: DSG her modelde var , düz isteyende dilediği gibi seçiyor.

Kombinasyon çok olunca satış artıyor.

Forumda İ30 sıkça konuşulur araç FULL bir araç fiyatı yüksek geliyor ama Hyundai donanımdan kırpsa 40 seviyesine düşürse dizeli baksen nasıl satıyor .
  • Bu millet oldum olası Almanları sever. Beraber savaş yapmışız bir kere. Kaç kez muhabbeti oldu, kardeşim Alman arabasıyla aynı sınıfta satılan hiç bir araç aynı fiyata satamaz. İstediğiniz kadar eleştirin,donanım yok,servis yok,bozuluyor falan felan... Alırlar,bende alırım. Ucuz satın banane.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.