Şimdi Ara

Türkiye Ağustos 2012 araba satışları. Vw tam gaz. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
3.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: electrostatic

VW aldı başını gidiyor biri dur desin. yılların renaultu bile engelleyemiyor artık. bu tablonun oluşmasında fiyatların arasında eskisi gibi uçurum olmamasının payı var. rakip markalar fiyatları eşitleyince millet direk VW ye hücum etti.

Bu tespit yanlış.

Şu an VW fiyatları rakipleri ile aynı değil, rakiplerinden belirgin şekilde daha ucuz.

Baz Golf 36900TL. Focus, İ30, Ceed gibi araçlarn en baz motor-donanımları 43-47 arası fiyatlardan başlıyor.

Polo'nun fiyatı da rakiplerine (Yaris, Fiesta, Jazz) göre daha ucuz.

Durum "Fiyatlar aynı olunca insanlar VW hücum etti" değil. VW'nin şu sıralar fiyatları rakiplerinden daha ucuz.

Ben de şu an C-segmenti HB araba alacak olsam listenin başında fiyatından ötürü Golf 1.6 Trendline olur...

• Bir anda göğsüm kabardı milletimle iftihar ettim, ayrıca VW'yi de alkışlayasım geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erzurum lu -- 6 Eylül 2012; 14:25:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edec

Trilyonlarca parayi disari akitiyoruz. Her ay ve her ay. Keske bu para yurt icinde kalsa.. Keske...

Deve dikeni milletimiz ise seveni sevdigi icin normal tablolar goruyoruz.

Ford, Hyundai, Fiat gibi markalar binlerce vatandasimiza ekmek kapisi iken, biz yurdumuza zerre katkisi olmayan bir markanin kolesi olmusuz.

Herneyse...

vw nin az da olsa katkısı vardır,çünkü fabrikasında çalışan işçilerinin beşte biri Türk tür,ve gurbetçilerimiz o paranın bir kısmını zaman içinde ülkeme geri aktarır.bu sebeple alman araçları İtalyan,fransız vb ülkelerden daha fazla ülkeme geri dönüş yapar,
    ama kriterlere uyuyorsa öncelik yerli malı olmalıdır,sonra ise bize en çok faydası dokunacak ülkelerin ürünlerine yönelinmelidir.
    iyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: canmert2005

quote:

Orijinalden alıntı: edec

Trilyonlarca parayi disari akitiyoruz. Her ay ve her ay. Keske bu para yurt icinde kalsa.. Keske...

Deve dikeni milletimiz ise seveni sevdigi icin normal tablolar goruyoruz.

Ford, Hyundai, Fiat gibi markalar binlerce vatandasimiza ekmek kapisi iken, biz yurdumuza zerre katkisi olmayan bir markanin kolesi olmusuz.

Herneyse...

vw nin az da olsa katkısı vardır,çünkü fabrikasında çalışan işçilerinin beşte biri Türk tür,ve gurbetçilerimiz o paranın bir kısmını zaman içinde ülkeme geri aktarır.bu sebeple alman araçları İtalyan,fransız vb ülkelerden daha fazla ülkeme geri dönüş yapar,
    ama kriterlere uyuyorsa öncelik yerli malı olmalıdır,sonra ise bize en çok faydası dokunacak ülkelerin ürünlerine yönelinmelidir.
    iyi günler.

Vw yılda ülkemizden 1 milyar liralık yan sanayi ürünü almaktadır. Bu rakam ülkemiz ekonomisi için oldukça önemli bir rakam sayılır.

http://www.otomobilgazetesi.com/krizde-fabrika-kuramadi-1-milyar-liralik-parca-aldi-11353.html

• Stokholm sendromu
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Insanlarin Renault yu birakip VW almasini cok iyi anlayabiliyorum..

Sence neden peki*

Şahsım adına konuşacağım;

Polo için 36.200 tl fiyat aldıktan sonra, Renault'nun 35 senelik 1.6 motorlu, 4-ileri BVA Clio için 38.500 lira fiyat çekmesini kalbim kaldıramamıştı

Haa, Clio'da Polo'ya göre (hız sabitleyici, çelik jant, sis farı, yol bilgisayarı, otomatik klima, direksiyondan radyo teyp kontrolü) gibi pek çok donanım farkı vardı ama ihtiyacım olmadığı için de sallamadım.

Doğuş'un fiyatları uygun değil bu arada, o zaten kazıktı, diğerleri de ona ayak uydurunca hepsi kazık oldu. En çok sinirlendiğim marka da MAZDA'dır mesela, fıstık gibi araba yap sonra bmw 116 fiyatı çek!

• VW Forever
  • bir VW ile bir hyundai modelini kıyaslasak belki hyundai daha baskın çıkabilir ama ülkemizde iki markanın imajlarına baktığımız zaman vw,hyundaiye göre kat be kat kaliteli kabul edilir.imaj işte,değiştirmek zaman alır!
  • çekemeyenler anten taksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: _K_A_İ_N_

Alfa romeo neden az satmış.Geely bile daha fazla satmış.

Sadece Mito ve Guilietta satiliyor. D sinifi olsa biraz daha artar ancak ulkemizdeki onyargi ve ulkemizin armasina bakis acisi nedeni ile cok satmasini beklemiyorum(Hac olan araba almam, yilan Musluman cocugu yiyor vs.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu vw seat satışlarını düşürüyor lan ama yinede iyi satmiş 501
  • Almanların ne kadar aracı varsa yok satmış.Adamlar chery'yi alıp aynen piyasaya süreseler herhalde 1000 den aşağı satmazlardı.Önden görünüşü eski vosvosları andıran lüx otomobilleri ferrari lamborghını maserati gibi süper araçlar olmasına rağmen 18 tane satmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

quote:

Sence neden peki*

Polo için 36.200 tl fiyat aldıktan sonra, Renault'nun 35 senelik 1.6 motorlu, 4-ileri BVA Clio için 38.500 lira fiyat çekmesini kalbim kaldıramamıştı

Haa, Clio'da Polo'ya göre (hız sabitleyici, çelik jant, sis farı, yol bilgisayarı, otomatik klima, direksiyondan radyo teyp kontrolü) gibi pek çok donanım farkı vardı ama ihtiyacım olmadığı için de sallamadım.

Doğuş'un fiyatları uygun değil bu arada, o zaten kazıktı, diğerleri de ona ayak uydurunca hepsi kazık oldu. En çok sinirlendiğim marka da MAZDA'dır mesela, fıstık gibi araba yap sonra bmw 116 fiyatı çek!

Ohhooo kimler gelmis ... Baskan nerelerdesin vw'nin 1. Olmasini mi bekliyordun ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bentley Motors

Yalnız böyle kaç konu açıldıysa Bentley hep birşeyler satmış. Aston Martin, Ferrari, Lamborghini hiç yok ama Bentley 3 tane satmış. Millet ağzının tadını biliyor tabi

doğuşun satışı olan fermas satışı olanlar yazılıyor oraya 0 lüks satan galeriler yok bentley sahipleri doğuş kazığını seviyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: falatas

Ulan bıktım lan bu Vw'den yani bu forum beni Vw'den soğuttu yemin ederim soğuttu hergün bi Vw konusu görüyorum.Doğuş'a gidiyorum herkesin burnu bi karış havada yok 1 kuruş inemeyiz yok bu araçlar şöyle bilmem ne bilmem ne sanki bana RR,Bentley satıyor haspam. Vw görünce aklıma forum gelir oldu yav çok satsın daha çok satsın ama bu kadar Vw cilik fazla sanki Türk malı elin gavurunun araçlarına biniyoruz ya.Bıktım bıktım bu Vw'cilerden binmediğim arabadan soğuttunuz

şuan vw arabamız var showroom ortağı babamın öğrencisiydi orda indirim yaptılar+ilgiliydiler şuan yaşadığım şehirde gidiyoruz showrooma arabayı bedava veriyor edası serviste yoğun sıra 1 tampona 1 hafta bekletme vs. eğer arabamızı şuanki şehrimizden alacak olsaydık kesinlikle vw almazdık

ayrıca vw ankara doğuşa gittiğimizde park yeri yoktu insan oraya bir park yeri yapar araba satılıyor orada azıcık kolumanı örnek alsınlar audide, gidiyorsun adam yerine koyuyorlar

• quote:

quote:

Sence neden peki*

Valla Clio - Polo, Golf - Megane, Latitude - Passat, Scirocco - Megane Coupe, ek olarak Tiguan ve Fluence - Jetta karsilastirmalarini kendimce yaptigim zaman Overall olarak hah su Renault modelini alirim diyemedim. 3 asagi 5 yukari hepsi ayni fiyat ve bence Renault modellerini VW dururken tercih etmem icin bir sebep yok.
    Benzinli modellerde Renault koca bir 0. Tsi urun gaminin yanindan bile gecemez. E geriye kaldi 1.5 dci onu da alayi modeline takarak nereye kadar.. Megane in yalitim daha basarili, Latitude un ici daha genis vs. diye ayrintilara girmek istemiyorum. Cihanair kafasi da yasamiyorum :) Ayrica marka algisi da benim icin buyuk bir sorun.
    Not: Soylediklerimin hepsi Turkiye pazari icin gecerlidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• maşallah ülkemde ne kadarda araç satılıyor.ama nakit ama kredi bir şekilde insanlar araba sahibi oluyor hem de bu vergi sistemine rağmen. ülkemizde bu vergiler olmasa ne arabalar olur
  • quote:

quote:

quote:

Sence neden peki*

Can şu forumda senden 10 tane daha olsa Vallahi Cennet olacak buralar ama,
    nerde ihtiraslı, haris, kaprisli insan varsa Ego'sunu, kinini tatmin peşinde.

Çok boş bırakıyosun buraları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnginAKB -- 6 Eylül 2012; 21:38:43 >

• quote:

doğuşun koyduğu fiyatlar, almanyadaki fiyatlar ile paralel. girin sitesine bakın. ayrıca vw nin fiyatları diğer firmaların gerisine bile düştü şuan.

www.vw.de
  • quote:

quote:

quote:

Sence neden peki*

Güzel tespit, altına imzamı atarım.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.