Şimdi Ara

Türkiye - almanya maçı (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
488
Cevap
2
Favori
8.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cihangoren

Adamın en dibisin be Hamit..Mükemmel konuşmuş

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=ntvspor&seekTime=08-10-2011%2000:25

ne diyon lo hamit

• Neden bu kadar üzülüyorsunuz ki futbol tarihimize baktığımızda katıldığımız şapiyona sayısı sayılı, kaçınılmaz son gerçekleşti, sürpriz değildi.
  • Neyiz biz İspanya mı Fransa mı, Almanya'ya yenildik diye bu kadar karalar bağlanmaz, hala biz hak etmedik Belçika hak etti diyorsunuz, şahsen ben hak etsek de etmesek de bizim takımı finallerde görmek isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihangoren

Adamın en dibisin be Hamit..Mükemmel konuşmuş

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=ntvspor&seekTime=08-10-2011%2000:25

gitti yuzde yuz pozisyonda 0:0 ken maç kaleciye pas atar gibi kucağına attı sonra keleci eliyle bir pas ortasahadaki oyuncuda bir pas ve 2 pasla servete bir çalım ve golu yedik sonrada o selçuk olimpiyatın dışına sut çekecek nerdeyse pardon tt arenanın 35 lik elin brezilyalı çakma turku milli takımda başka adammı yok aureliodan başka poas vermektenbaşka ne yapar volkanın yediği gollerde hatası yok piter sumaykıl olsa oliver kahn olsa o da yerdi arda çok iyidi her yerdeydi ama tek başına ne yapsın bu takımda messi olsa yine yenilirdik nerde bizim david villamız nerde xavimiz iniestamız nerde bu takım ner de bu devlet 4 buyuklerin 6
    + 2 si yabancı geriye kalan on birdeki oyuncular yabancı asllı turk vatandasi ne kaldı turk oyuncu mu var gelenler gurbetçi alman çifte vatandası oyuncular 2milyon turk mufusu var almanyada 80 milyonluk turkiyeden fazla turk futbolcu var nerdeyse mili takıma gelen almanya yine bize arjantine attığı gibi 4 tane atmadı ya hemde kendi sahamızda 3 tane yedik 2 tane yuzde yuz golu kaçırdık azerbaycana tecavuz kaçınılmaz oldu 5 6 tane atmalılar

• Artik Almanya-Belçika maçina bagli. O maçi Belçika kazanmazsa 2. bitiririz.

(Azerbaycan'i rahat geçeriz)
  • hepimiiz finallerde takımımız gormek ıster tersini isteyen yoktur heralde... sonuc olarak almanya ya yenılmek buyuk bı hezımet değıldı ama oyun olarak coook kotuyduk.. 9 macta 12 gol atmamız inanılmaz... karıkatur gercekten tam mıllı takımızın butun gruplardakı hallerını belırlıyor... ne zmn bı yere gıtsek.. onun osurmasını bunun gulmesını beklıos bı kendı gobegımızı kesmedık... ne beklıyodunuz dıyen arkaaslar ıcınde tabkıde gıtmeyı beklıos belcıka ve azerbaycan arkasında 4 culugumu bekleyelım... hıddınk ıcın hıc bırsey demıyorum emınım yılmaz vural daha ıyısını yapardı..
  • Bu nedir abi ya Real madrid gibi dünya devi takımda oynuyan hamit ayağında top tutamadı.Selçuk inan'a bişey demiyorum zaten ardanın pasına dokunmak kalıyo adam topu stadın dışına kadar attı Burak 2-3 fırsattı tepti. Gomes'in attığı golde servetin beli kırılmıştır garanti
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Neyiz biz İspanya mı Fransa mı, Almanya'ya yenildik diye bu kadar karalar bağlanmaz, hala biz hak etmedik Belçika hak etti diyorsunuz, şahsen ben hak etsek de etmesek de bizim takımı finallerde görmek isterim.

Sen görmek isteyebilirsin ama ben istemiyorum.
    Ben adam gibi futbol oynadığımızı görmek istiyorum,yenilsek bile gurur duymak istiyorum.

@mertua

Adam 6 aylık sakatlıktan çıkıp ilk maçını oynadı,Hamit'i eleştirmek yersiz bu maç için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezio7 -- 8 Ekim 2011; 1:25:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -YaLan-

quote:

Neyiz biz İspanya mı Fransa mı, Almanya'ya yenildik diye bu kadar karalar bağlanmaz, hala biz hak etmedik Belçika hak etti diyorsunuz, şahsen ben hak etsek de etmesek de bizim takımı finallerde görmek isterim.

Sen görmek isteyebilirsin ama ben istemiyorum.
    Ben adam gibi futbol oynadığımızı görmek istiyorum,yenilsek bile gurur duymak istiyorum.

+1 görüpten ne yapacaz sanki sonuç belli 3te 0 rakipleri görmeye bile gerek yok.dünya futbolunun en kıçı kırık 2 takımından kazakistanı evinde zor bela yendin son dakika azerbaycana yenildin bir level üstü avusturya ecel terleri döktürdü.ondan önceki grupta böyledi herkesin gol yağdırdığı malta ile falan berabere kalmış takımdan bahsediyoruz.biz kendimizi çok üstlerde görüyoruz değiliz futbolcu bazından değil takım olarak söylüyorum andorra,kazakistan,liechstien falan filan bunların bir level üstüyüz bence avusturya ile aynı klasmandayız.

• Hamit: " ben 6 aydır ilk defa sahaya çıkıyorum. diğerlerinden farklı gördünüz mü?"

daha ne desin? son noktayı koymuş..
  • quote:

Karşımızdaki takım bence İspanya'dan sonraki en iyi mlli takım şu an. Nasıl olur da yeniliriz diye söylenmek anlamsız, tamam bu kadar oyundan kopmamalıydık ama bunun sebebi de yanlış oyuncu değişikliği ve formsuz oyuncuların takımda olmasıydı.

Asıl bizim hatamız alabileceğimiz maçlarda beraberliği kabullenmek Avusturya maçı alacağımız bir maçtı ama beraberlik de fena olmadığından yenmek istemedik, Arda'nın attığı penaltıdan da belliydi.

Bence olağanüstü bir futbol sürprizi olmazsa playofflara kalırız, Azerbeycan'a da yeniliriz lafları anlamsız.

En düzgün yorumlardan biri. Ancak Türkiyede futbola olan ilgi ve yatırımı ve futbol geçmişimizi düşündükçe insan daha iyi futbol bekliyor. Ligde kaç yabancı olursa olsun Türkiyede sektör büyük ve dinamik.
    Türkiyede Bilmem kaç tane Türk oyuncu var, almanyada da 21-22 yaşında çocuklar oynuyor sonuçta tüm Türk futbolcular elinizin altında. 3 büyüklerden futbolcu almadan takım kursan Azarbaycana fark atar. Avusturyayı felan rahat yener.

Bizim takım dinamik değil, yaşlı, beraber yeterince çalışmıyor, iyi hazırlık dönemi geçirilmiyor, takımlarında yedek olan adamlar milli takımda banko oynuyor. Düşünün 6 ay oynamayan hamit, sakatlıktan yeni çıkan Gökhan, Gs de sorgulanan Servet ve Sabri. 35 lik çakma Orelyo. Kazım gibi bir serseri mayın.
    Ya biz bunlara muhtaç değilizki. Sadece Türk değil dünyada oyanayan tüm Türk futbolcular elinin altında. Seç, çalıştır, kamp yap.
    Adamlar toplara ne kadar düzgün vuruyorlar, pasları ne kadar isabetli bir bakın.

Ama bunlar için hayatı futbol olan bir Türk TD lazım. Almanya karşısında da daha iyi oynamamız için bir neden yoktu.
    Abdullah Avcı Belediyeden senelik ne kadar alıyordur acaba. 100 bin veya biraz daha fazla. Daha önce de dediğim gibi Hiddink 4 milyon avro alıyor 40 tane Abdullah Avcı eder.
    Abdullah avcı senede 35-40 maç oynatıyor sürekli takımın başında, sürekli takımı çalıştırıyor.
    Milli takım senede kaç maç yapıyor.

Başarının formülü açık. Biz demiyoruz bir anda Brezilya olalım, Arjantin olalım, İspanya olalım. Ama geri gitmeyi bırakalım bu paraya bu nüfusa bu ilgiye HİÇ YAKIŞMIYOR.

• Macı batı trübün 401 den canlı izledik. Ortak kanı; Sabri Servet balta Hamit gibi oyuncuların bu takımda yeri olmamalı. Yani sen onca yola eziyete katlan maca git, ortada futbol denen birsey yok
    İğrenç valla gitmem bı daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolcool

Macı batı trübün 401 den canlı izledik. Ortak kanı; Sabri Servet balta Hamit gibi oyuncuların bu takımda yeri olmamalı. Yani sen onca yola eziyete katlan maca git, ortada futbol denen birsey yok
    İğrenç valla gitmem bı daha

hamitin ne suçu var ya adam 6 aydır top oynamamış bugün kurtarıcı diye sahaya sürülüyor..Gitmesi gereken tek kişi oğuz çetindir..
  • Hakkaten ya oğuz çetin kurup hidinkin önüne atio dimi, harbi boş adam oguz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tinki vinki

quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

Aslinda ridvan olsa teknik direktor iyi olmazmiydi?

Vallahi çoğu kişi rıdvan olsa diyor falan ama yukardan konuşmakla saha içindeki işler farklı.Rıdvan daha önce fenerbahçede de denenmişti ve başarılı olamamıştı.2. bir şansı hak ediyor ama ona gelene kadar abdullah avcı var.

hocam rıdvan kovulduğunda takım ligde namağluptu.
    mtk maçında başkan (o zamanlar takıma direk karışırdı o da herkes gibi) şu şu adamı değiştir dedi o da değiştirmediği için elendiği zaman istifa etti.
    o maçta da 2 top direkten dönmüştü.
    rıdvan başarısızdı fenerdeyken demek haksızlık olur biraz

edit: bence rıdvan artık bıraktı bu işleri yoruma devam gibi duruyor. öyle birini getirecekseniz bekleyeceksiniz yeni sistem yeni oyuncular falan.
    onun haricinde hep diyorum bu takımdan bi halt olmaz diye maalesef.
    dünya 3.sü olduk bi brezilya vardı adam gibi rakip o da son anda katılabilmişti, sonra kupayı aldılar ama tabi.

yok biz şuyuz buyuz diyeceksek bu maçları E2012 ye hazırlık maçları olarak oynamamız lazım.
    her seferinde o onu yensin bu berabere kalsın 2. olalım eleme oynayalım ıbıdık zıbıdık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi striders -- 8 Ekim 2011; 2:25:54 >

• Oğuz Çetin İstifa
  • Defalarca yazmışımdır ne Galatasarayda ne Milli takımda Sabri varsa olmaz o iş. Oyuncular oynayamıyorsa
    İniesta gibi pas, Messi gibi teknik, C.Ronaldo gibi çalım yoksa bu işler yatar. Kaç turnuva kaçırdık bari buna
    gidebilsek diye hayıflanıyorum ama böyle gitsek ne yazar komik duruma düşeriz. Arasıra kendine arasıra
    korner direğine vücut çalımı atan futbolcudan hayır gelmez. Oyuncu oynayamıyorsa hoca ne yapsın adamın
    bi tarafına roket mi taksın. 2002'deki o Takımı ve o heyecanı kimler hatırlıyor. Valla kendimizi uluslararası
    arenada görememekten delirecem.

Son olarak anket vardı kaç kaç biter diye ama silinmiş. Bari bir mesaj felan olsun nasıl kapanıyor başlıklar patır patır?
    Neden yani? O başlıkta 3-0 Almanya dedim en azından bala 1 gol attık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Defalarca yazmışımdır ne Galatasarayda ne Milli takımda Sabri varsa olmaz o iş. Oyuncular oynayamıyorsa
    İniesta gibi pas, Messi gibi teknik, C.Ronaldo gibi çalım yoksa bu işler yatar. Kaç turnuva kaçırdık bari buna
    gidebilsek diye hayıflanıyorum ama böyle gitsek ne yazar komik duruma düşeriz. Arasıra kendine arasıra
    korner direğine vücut çalımı atan futbolcudan hayır gelmez. Oyuncu oynayamıyorsa hoca ne yapsın adamın
    bi tarafına roket mi taksın. 2002'deki o Takımı ve o heyecanı kimler hatırlıyor. Valla kendimizi uluslararası
    arenada görememekten delirecem.

Son olarak anket vardı kaç kaç biter diye ama silinmiş. Bari bir mesaj felan olsun nasıl kapanıyor başlıklar patır patır?
    Neden yani? O başlıkta 3-0 Almanya dedim en azından bala 1 gol attık.

http://forum.donanimhaber.com/m_52855502/mpage_1/f_/key_//tm.htm#52855502

• ya bu takım bir üst turlara şöyle rahat bir şekilde hiç bir zaman çıkamayacak mı? anlamadım gitti.

Hep "TUR ŞANSIMIZI" son maçlara bırakıyoruz sonra "HÜSRAN" yaşıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azelea -- 8 Ekim 2011; 3:34:07 >
  • ne zaman rahat çıktı ki hocam
    bir dünya 3. lüğü var, o da efsane oldu tarafımızdan, kimle oynadık japonya, kore cart curt

bir şu hırvatistan maçının falan oynandığı turmnuva hariç (ki onda da rahat olamadık bir türlü, şanslıydık hatta)takım hep saç yoldurttu.
    hayır attıkmıda mangalda kül kalmıyor.
    kimle oynasak biz şöyleyiz böyleyiz takarız ederiz.

dün almanya antrenman yaparken 3-2 lik belçika "zaferi" yayınlanmış stadda.
    çok korktular ki yendiler çatır çatır.

hayır hem adamlara bu terbiyesizliği yap hem de soonra kuyruğunu kıstır noolur yenin falan de.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.