Şimdi Ara

Türkiye - almanya maçı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
488
Cevap
2
Favori
8.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim skor tahminim 1-1 veya 2-2 .
    Hiddink'in açıklamalarına bakarsak maç başlamadan havlu atmışa benziyor. futbolcular daha cesur beyanatlar veriyorlar :D
    Tolunay kafkas boşken gereken adımları bekliyoruz !

• Biletimi aldım maça gidiyorum ama pek umudum yok büyük ihtimal ilk maç gibi fark yiyecez
  • quote:

Orijinalden alıntı: onea54

Biletimi aldım maça gidiyorum ama pek umudum yok büyük ihtimal ilk maç gibi fark yiyecez
    Valla elimde fazla bilet var gelmek isteyen olursa bilet fiyatına bırakırım. Karaborsadan almayın.

http://forum.donanimhaber.com/m_53353658/mpage_1/f_/key_//tm.htm#53353658

Bu maçtan hiç umudum yok ama top yuvarlak
  • Ben bu kez biraz ümitliyim:) dürüst olmak gerekirse işimiz zor Almanya!ya karşı ama biz zoru severiz. Kazanacağız inş... Skor 1-0
  • Ben bu kez biraz ümitliyim:) dürüst olmak gerekirse işimiz zor Almanya!ya karşı ama biz zoru severiz. Kazanacağız inş... Skor 1-0
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumci

Ben bu kez biraz ümitliyim:) dürüst olmak gerekirse işimiz zor Almanya!ya karşı ama biz zoru severiz. Kazanacağız inş... Skor 1-0
    Mesut Ozil oynayacak mi
  • almanya 4-5 tane atsa da şu hiddink ve oğuz istifa etseler
    yeter ya bu nasıl bir kadrodur ya biraz yürekli olan biri yok mu?
  • Bırakın ya mehmet aurelio nun 35 inde milli takıma çağırıldığı takımdan birşey beklemeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: g@riban

Bırakın ya mehmet aurelio nun 35 inde milli takıma çağırıldığı takımdan birşey beklemeyin
    valla hem superlig hem de milli takımı ne hale getirdiler. toparlamak için de kadın çoluk çocuğa maçları ücretsiz hale getiriyorlar. seyirci olmasa daha çok dikkati çekecek malum. parasız olsun seyirciyle tribünler dolsun mantığıyla hareket ediyorlar. kandırmaca yani.
  • Ben iki bir diyorum

Almanya alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MassiveDynamic -- 7 Ekim 2011; 10:06:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

Ben iki bir diyorum

Almanya alır
    Berabere bitecek gibime geliyor ama yinede belli olmaz.

Ama su kesin : müthis bir maç izlicez bence çok tempolu olacak ve bol pozisyonlu
  • hiddinkten (oğuz çetin) bu kadroyu bekliyorum

volkan
    sabri-giray-gökhan zan-hakan balta
    kazım-selçuk inan-aurelio-arda
    yekta
    umut
  • quote:

Orijinalden alıntı: Step-Speed

hiddinkten (oğuz çetin) bu kadroyu bekliyorum

volkan
    sabri-giray-gökhan zan-hakan balta
    kazım-selçuk inan-aurelio-arda
    yekta
    umut
    almanya kağıt üstünde favori gözüküyor.ki normalde de favoriler.önemli olan almanları düşünmek yerine kendi takımımızın ne yapacağına yoğunlaşmak.ben milli takımın korkmadan takım oyunuyla oynarsa galip gelir.çünkü inanın bu kaliteye sahip oyuncularımız var.işin orta sahada belli olacağı görüşündeyim.emre adam akıllı topunu oynadığı zaman büyük bir silah.forvet hattında burak çok iyi işler yapıyor ama hızlı olmasına karşın kontra atak yapabilen bir milli takımımız yok.ben ilk 11 e semih ile başlamasının daha iyi olacağını düşünüyorum.burak kaleye sırtı dönük oynayıp pas yapabilen bir oyuncu değil.ama semih top hem kullanabilen ve dağıtabilen oyuncu.sağında ve solunda arda ve kazım ın olacağını düşünürsek.bence rakibe zor anlar yaşatırlar.çünkü gerçekten süper bir defans yapıları yok.oyunun gidişatına göre yorulan alman defansını burak ile açmak için yedekte başlaması daha iyi olur.ama iş volkan-emre-mehmet topal üçlüsünde çözülecek.neden bu üçlü orta saha ne kadar güçlü olursa okadar rahat top çıkar.defans ne kadar dikkatli olursa olsun kalecinin dikkati çok daha önemlidir.çünkü kaleci her yeri görür.inşallah türkiye maçı alıcak.skor tahminim 1-0.her iki takımda golü atarsa türkiye duran toptan atar almanlar ise milli takımın hatasından gol atar diye düşünüyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: woodgate85

almanya kağıt üstünde favori gözüküyor.ki normalde de favoriler.önemli olan almanları düşünmek yerine kendi takımımızın ne yapacağına yoğunlaşmak.ben milli takımın korkmadan takım oyunuyla oynarsa galip gelir.çünkü inanın bu kaliteye sahip oyuncularımız var.işin orta sahada belli olacağı görüşündeyim.emre adam akıllı topunu oynadığı zaman büyük bir silah.forvet hattında burak çok iyi işler yapıyor ama hızlı olmasına karşın kontra atak yapabilen bir milli takımımız yok.ben ilk 11 e semih ile başlamasının daha iyi olacağını düşünüyorum.burak kaleye sırtı dönük oynayıp pas yapabilen bir oyuncu değil.ama semih top hem kullanabilen ve dağıtabilen oyuncu.sağında ve solunda arda ve kazım ın olacağını düşünürsek.bence rakibe zor anlar yaşatırlar.çünkü gerçekten süper bir defans yapıları yok.oyunun gidişatına göre yorulan alman defansını burak ile açmak için yedekte başlaması daha iyi olur.ama iş volkan-emre-mehmet topal üçlüsünde çözülecek.neden bu üçlü orta saha ne kadar güçlü olursa okadar rahat top çıkar.defans ne kadar dikkatli olursa olsun kalecinin dikkati çok daha önemlidir.çünkü kaleci her yeri görür.inşallah türkiye maçı alıcak.skor tahminim 1-0.her iki takımda golü atarsa türkiye duran toptan atar almanlar ise milli takımın hatasından gol atar diye düşünüyorum...

Alıntıları Göster
    3-2 bizimdir

• quote:

Orijinalden alıntı: polatz

3-2 bizimdir

İnş. öyle olur ama bence karşı kaleye toplamda 3 defa bile gidemeyiz
  • eğer biraz sıkarsak yenebiliriz bence ama büyk ihtimal berebere biter maç ntv de
  • quote:

Orijinalden alıntı: neymaralcantara

eğer biraz sıkarsak yenebiliriz bence ama büyk ihtimal berebere biter maç ntv de
    Tabiki gönlümüz milli takımdan yana,akşamda boğazlarımızı patlatacağız fakat yeneceğimize ihtimal vermiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cg-TR83

Tabiki gönlümüz milli takımdan yana,akşamda boğazlarımızı patlatacağız fakat yeneceğimize ihtimal vermiyorum..

Alıntıları Göster
     Türkiye - almanya maçı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andrés Iniesta -- 7 Ekim 2011; 17:21:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Andrés Iniesta

Türkiye - almanya maçı

Alıntıları Göster
    marco oynuyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

marco oynuyormuş

Alıntıları Göster
    sabri nedir ya bir de orta saha...rezillik diz boyu yine...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.