servet orada olmasa adam en azından golü atarken yorulmazdı tek hamlede iptal oldu,50mt pasta defansımızı en ufak müdahalesi yok adam önündeki top kadar rahat kontrol etti...takımla ilgili değil bu sıkıntı, yönetenlerde (çoğul konuştum çünkü bunun içinde hiddinkten çok oğuz var.)
Servet tek hamlade nakavt oldun be
Türkiye almanya maçı her zaman hüsranla mı sonuçlanmalı. Haydi türkiyem, bizim daha fazla pozisyonumuz olmasına rağmen adamlar 1 kere gelip attılar.
adamlarin dunyaca iyi forvetleri var gomez,klose,podolski cok klas oyunculari var
Sabri şovuna başladı yine.
Sabri niye oynuyor bu takımda yaa!!
Ya çek göbeğe Hamit'i, Sabri'nin yerine Kazım, ön liberoya Aurelio yerine Topal, hatta stoperde de Servet'i çıkar Zan ya da Giray oynasın.. Bu adamlar insanı futboldan soğutur yemin ediyorum..
Adamlar Sabriyle duvar pası yapıyorlar...
bu sabri ne ya sabri ne zaten içiyorum iyice deliriyorum onun yüzünden...
Yok arkadaş çıldırtır bu takım insanı .
bu sabriyi milli takıma alanın aklından şüphe duyuyorum , birde orta saha oynatana selamlar yolluyorum
Orta doğu ve balkanların en kötü pas atan defansı bizde.
Servet,Sabri
Bizimkiler ilk yarıda yoruldu daha...İkinci yarı çok zor geçecek...
Kazım acil lazım.
adam kendi bölgesinde bile oynayamıyor birde orta sahaya koymuşlar
Orta sahada Emre ve Mehmet Topal olsa kendine gelir bu takım, yoksa halimiz duman..
beyler yeni baltayı nasıl buldunuz
Abi delirecem ya biz GS'de bu Sabri'ye tahammül edemiyoruz hala niye milli takımın değişilmez adamı yahu. Memlekette orta saha oyuncusu mu kalmadı, Hamit kanatta etkisiz işte çek Sabri'nin yerine. Daha ne kaybedeceksin ki, zaten adamlar eziyor. Bunu milyonlarca insan tv başında görmesine rağmen Hiddink nasıl göremiyor hakkaten anlamak güç...
gökhan gönül fenerde oynadığının yarısnı oynamıyor 1 değil 2 değil. başka adam alın arkadaş sağ beke . sabri yıllardır aynı yetenek, zeka sıfır. servet yol geçen hanı. önüne pas atamayan adamdan futbolcu mu olur? orta sahada top alayım da dağatayım diyen yok. saçma sapan kanattan gitmeye çalış dur