Şimdi Ara

Türkiye - almanya maçı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
488
Cevap
2
Favori
8.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • milli takım kazma dolu ve hiddinkle iş bitmez bu geceden çıkardığım sonuç bu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahcoo

Arkadaşlar Servet fln diyorsunuzda alternatifi yok adamın kimi oynatıcaksın yerine.Birde bana M.Topal yerine neden Marco oynuyor söylicek var mı?En azından Topal ın şut çekme özelliği var.

Ömer Toprak niye oynamıyor? Pasaportu vs. yetişmediyse bilmiyorum tabi, ama kadrodaysa her türlü Servet'in yerine oynar. Ömer yoksa bile Zan ya da Giray oynasın en azından maç kondisyonları var. Gomez adamın 2.Shevchenkosu oldu resmen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _PoSEİDoN_

quote:

Arkadaşlar Servet fln diyorsunuzda alternatifi yok adamın kimi oynatıcaksın yerine.Birde bana M.Topal yerine neden Marco oynuyor söylicek var mı?En azından Topal ın şut çekme özelliği var.

ömer toprak

Hayatında milli maça çıkmamış adamı böyle bir maçta saha çıkartıcaksınız.Kaldıkı Ömer'de öyle ahım şahım bir oyuncu değil bence.
  • Milli takıma böyle hantal stoperlar yakışmıyor. Servet'in yediği çalım gerçekten çok komikti.
  • korkuyo emreyi oynatmaya ya sabrinin ne işi var orda kapatıcam ya ikinci yarı sabriyle baslarsa
  • quote:

quote:

quote:

ömer toprak

Hayatında milli maça çıkmamış adamı böyle bir maçta saha çıkartıcaksınız.Kaldıkı Ömer'de öyle ahım şahım bir oyuncu değil bence.

Servet'ten iyi oyuncu .Servet sayesinde Almanya penaltı kazanabilirdi.

• quote:

Nasıl alternatif yok hocam.Ömer Toprak ne diye bu milli takımı seçti ? Adam yıllardır Almanya'da bu adamlara karşı oynuyor.Ömer'i oynatmak bu kadar mı zor ?
  • Servet nedir abi ne pas atabilir ne defans yapabilir. Egemen mükemmel müdahalelerde bulundu. Tamam egemen pek oyun kuramıyor geriden ama servet de yaş 30 u geçmiş hala yeteneklerinin sınırlı olduğunu bilmeyip rakibe pas atıyor.

Milli takımın adam olabilmesi için önce kaliteli stopperlere ihtiyacımız var. Bir de şu koşmaktan ve oyun kurmaktan aciz, sadece 2 mt yanındaki adama pas atabilen aurelionun almanyaya karşı oynamasını, ek olarak sabrinin de orta saha oynamasını anlasam heralde teknik direktör olurdum aga. Türklüğümden utandım böyle bir kadro olabilir mi? Çık sahaya ofansif kadroyla yaz gollerini babalar gibi. Bu ne ezikliktir bu ne aşşağılanmadır böle.
  • Hamit cok kotu servet berbat burak en kotusu selcuk da oyle en az 2 si 2.yarida cikmalari lazm
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Locke

Şu Gökhan Gönül'ün milli takımda 1 kere bile iyi oynadığını göremeden ölüp gidecez galiba. Adama milli takımda bişeyler oluyor.

Adam sabri'yemi güvensin yoksa yanında servet'emi çıkamıyor adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andrés Iniesta

Aurelio <--> Topal

Sabri <--> Kazim

degisiklikleri çok iyi olur

Imzami attim yazinin altina

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de top ayağımıza geldiğinde çok yavaş kalıyoruz, Almanlar topu aldığı zaman tık tık yerden hızlı paslarla yardımlaşarak oynuyorlar, bizimkiler ise kağnı gibi.
  • hiddinkin sabriyi orta sahada oynatmasinin amaci nedir acaba
  • quote:

quote:

quote:

ömer toprak

onda oynatma bunda oynatma ne zaman oynatacak bu adam veya adamları azerbaycan maçında oynasın o zaman bi b...ka mı yarayacak alman futbolunu en azından rakibini biliyor adam servetten kötümü bu adam adamın 2 mt boyu var kafa topuna bile çıkmaya aciz sabri desen ayrı bi vukuat. Konuşursak bunlar uzar gider gerek yok yorumum bu...

• quote:

Orijinalden alıntı: Droogie

servet yemin ediyorum kağnı gibi.halı sahada ben yemiyorum o çalımı.
    Teke tek kalmışsın,son adamsın,yavaş oyuncusun,hamle yapmak niye?
    Beklesene adam gelsin üzerine!
    Bam güm oynamaktan başka birşey yaptığı yok şu adamın,kaç yıllık futbolcusun daha adamın ayağına yerden pas atmayı öğrenememişsin.
    Forumdan birini koysak maça anca bu kadar sırıtır.

Podolski'yi Allah'tan almamışız,adamın tek bi numarasını göremedim,pas atmaktan başka birşey yaptığı da yok.
    Beni koysan bende sırıtmam o Alman milli takımında.

Neuer
  • servet yedigi calimi 15 yasindaki cocuk yemez.

sabri gene havasinda masllah
    g.gonul cok kotu
    hamit cok net gol kacirdi bi daha boyle posizyon zor gelir
    aurilo niye var anlamiyom
    digerleri vasat
    cok net bir maglubiyet alcaz
  • neyse şimdi tek tek futbolcu suçlamaya gerek yok. 2002 den beri bu takımda ne yaptığını bilen teknik direktör eksikliği var. hiddinkin oğuz çetinden fikir almasıyla bu iş olmaz. hakedene forma verecek , taktikten anlayan bir adam gerekli bu takıma. yeter artık saçma sapan kadroları , futbolcuların bile çözemediği taktikleri izlemekten sıkıldım
  • Bastan asagi sacmaliklarla dolu takim.
    Bir suru alternatif futbolcu varken hep ayni kadro.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak-09k

quote:

Orijinalden alıntı: Andrés Iniesta

Aurelio <--> Topal

Sabri <--> Kazim

degisiklikleri çok iyi olur

Imzami attim yazinin altina

+ Servet <--> Ömer Toprak

Servet o çalımdan sonra daha belini doğrultamaz..
  • YA ARKADAŞ ALMANYAYA KARŞI OYNUYORUZ. BU ADAMLAR DURMAZ GOL ATAR BİR ŞEKİLDE. NİYE DEFANSİF OYNUYORUZ???

NASILSA GOL YİYECEZ ARKADAŞ, ÇIK OFANSİF KADROYLA AKIN AKIN GİT RAKİP KALEYE BİZ DE SALLARIZ ELBET..

NEDİR LAN BU KORKAKLIK???
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.