Şimdi Ara

Türkiye - almanya maçı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
488
Cevap
2
Favori
8.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _PoSEİDoN_

quote:

Orijinalden alıntı: emrahcoo

quote:

quote:

Arkadaşlar Servet fln diyorsunuzda alternatifi yok adamın kimi oynatıcaksın yerine.Birde bana M.Topal yerine neden Marco oynuyor söylicek var mı?En azından Topal ın şut çekme özelliği var.

ömer toprak

Hayatında milli maça çıkmamış adamı böyle bir maçta saha çıkartıcaksınız.Kaldıkı Ömer'de öyle ahım şahım bir oyuncu değil bence.

onda oynatma bunda oynatma ne zaman oynatacak bu adam veya adamları azerbaycan maçında oynasın o zaman bi b...ka mı yarayacak alman futbolunu en azından rakibini biliyor adam servetten kötümü bu adam adamın 2 mt boyu var kafa topuna bile çıkmaya aciz sabri desen ayrı bi vukuat. Konuşursak bunlar uzar gider gerek yok yorumum bu...

Bu maça kadar Ömer Toprak mı vardı arkadaşım.Rakibini tanıyor diyorsun böyle maçlarda tecrübede ön plana çıkıyor.Serveti savunmuyorum golde de kesin hatalı orası su götürmez.

• Arkadaş kimse de çıkıp demiyor ki Sabri'nin o mevkide ne işi var??? Bu (olmayan) kafayla oyunculara daha çok söveriz.
  • Selçuk İnan çıktı Gökhan girdi?
  • halı saha takımı gibi oynuyor bizim takım.
    almanya makina gibi oynuyor.
    almanya'nın attığı paslar tereyağı gibi kayıyor,
    bizimkilerin attığı paslar çook yavaş,
    ama belli olmaz şansa mansa bir gol atıp üstüne yatsak, işimize gelir
  • Milli takım gayet iyi bence oynadığın takım Almanya insaf edin.
  • sabri daha duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiCkBuLaMaDıM!! -- 7 Ekim 2011; 22:36:28 >
  • Oh be Gökhan Töre oyunda.
  • Selçuk İnan çıktı Gökhan Töre oyunda. Sabri de hala oyunda Allah Hiddink'e akıl fikir versin.

İsterse Sabri 90'a gol taksın ama bu şekilde giden bir maçta orta sahada Sabri dururken Selçuk'u almak tek kelimeyle rezilliktir..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar Servet fln diyorsunuzda alternatifi yok adamın kimi oynatıcaksın yerine.Birde bana M.Topal yerine neden Marco oynuyor söylicek var mı?En azından Topal ın şut çekme özelliği var.

ömer toprak

Hayatında milli maça çıkmamış adamı böyle bir maçta saha çıkartıcaksınız.Kaldıkı Ömer'de öyle ahım şahım bir oyuncu değil bence.

onda oynatma bunda oynatma ne zaman oynatacak bu adam veya adamları azerbaycan maçında oynasın o zaman bi b...ka mı yarayacak alman futbolunu en azından rakibini biliyor adam servetten kötümü bu adam adamın 2 mt boyu var kafa topuna bile çıkmaya aciz sabri desen ayrı bi vukuat. Konuşursak bunlar uzar gider gerek yok yorumum bu...

Bu maça kadar Ömer Toprak mı vardı arkadaşım.Rakibini tanıyor diyorsun böyle maçlarda tecrübede ön plana çıkıyor.Serveti savunmuyorum golde de kesin hatalı orası su götürmez.

Boyle diye diye zaten bu haldeyiz o macta oynamaz bu macta oynamaz yeni futbolcular nasil forma bulacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sabri'den yine müthiş şut.
  • Sabri
  • mehmet topala garezi mi var bu hiddinkin
  • selçuğu çıkarması saçma oldu , burakla her an gol bulabilcek kapasitedelerdi

servet bide konuşuyodu geçen maçtan farklı olacak bilmem ne diye :)
  • İlk yarı sonucu Belçika 2-0 Kazakistan
  • quote:

Orijinalden alıntı: thekurufasulye

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ömer toprak

Boyle diye diye zaten bu haldeyiz o macta oynamaz bu macta oynamaz yeni futbolcular nasil forma bulacak?

• tuncay sakat mı?
  • bir sabri klasiği tekrarlandı,

adamın tam çıkarken daha orta çizgiyi geçmeden attığı pas rakipte kaldı..
  • sabri düzgün pas ver allasen ya arkadaş 5 yaşındaki çocuğu koy şuraya vur de vurur adam isabetli pas atamıyor ya ne yapıyor bu adamda bu dkya kadar sahada ?
  • gökhan herifleri geçtim kime pas atayım diye bakarken adam geldi aldı topu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

gökhan herifleri geçtim kime pas atayım diye bakarken adam geldi aldı topu :)

en azından diri ve hareketli geçen maçta da dikkatimi çekmişti çok tanımamama rağmen..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.