Şimdi Ara

Türkiye Appstore'da artık fiyatlar TL cinsinden (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
4.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1.79 Tl den olan indirimli sevdğim uygulamaları görünce 10 adet uygulama aldım. Ayda bir böle yapıcam sevdiğim uygulamaları indiricem :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkmy -- 28 Ekim 2012; 0:05:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuist

quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ErennIsk

Vergi gelir kesin. Gelmezse çok güzel bi olay bence, çok hoşuma gitti.

Tabi apple niye vergi versin ki!! zavallı apple.. kasasında 100 milyar dolardan fazla nakit parası olan apple niye vergi versin!! vergiyi ülkemde haftanın 7 günü , günde 11 saat asgari ücretle çalışan adam versin.. apple niye versin!!!

Kafan mi iyi senino zaman benzinin vergisini de benzin istasyonlari versin

neyin kafasını yaşıyosun sen.. yazdığımı birkaçyüz defa oku belki anca anlarsın ne yazdığımı ..besil

Senin beynine kan gitmiyor daha ne dedigini bilmiyorsun

Anlamadığın kesin

soyleki ulkemde asgari ucretle calisan vatandas vergi oduyorda kasasinda milyarlarca dolar olan bir sirket niye vermicekmis.... 0,99 $ olan bir uygulama amerikada vergi dahil fiyati. Sonucta bu sirket ulkesinde vergi oduyor. direkt TLye cevirirsen zaten vergilendlrlilmis fiyatiyla cevriliyor ve ekstradan vegi icin artisa gerek yok...

Prensibin su olsun once dusun, hele hele ufacik kafanla birine cevap verceksen okudugunu iyi anladigindan emin ol sonra yaz !!!

Benim zeka duzeyimi hemen nasil anladin sen oyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• valla hiç farketmez her türlü apple kazanır

• quote:

Orijinalden alıntı: SymPhoney

Bence yakında vergide gelir ben size söyleyim. İki hafta önce haberlerde görmüştüm. Yetkili sanal uygulama marketinlerinden vergi alınmıyor alınması lazım diye. Belki bu o yüzden olmuş bile olabilir.

Sevgili dostum zaten bu şekilde para vererek uygulama indiren kişiler vergi kaçakçısı sıfatı alıyor. Normalde birşey satın aldığında ödemen gereken vergi fiyata yansıtılabilir ama bu durumda satıcı yurtdışı kaynaklı olduğu için o vergiyi yansıtamıyor. Devlet bu parayı eline alamıyor.
    Bu durumda iyi bir vatandaş olduğumuz için sana, bana düşen görev! bu ay 1$'a aldığın bir uygulama için vergi dairesine gidip %18 KDV ödemendir. 1$'lık harcama yaptıysan onun %18'i, daha fazla yaptıysan hepsini hesaplayıp ona göre her birinin % 18'i kadarını ödeyeceksin.

Bu senin benim vatandaşlık görevimiz..

http://ekonomi.haberturk.com/teknoloji/haber/782182-uygulama-indirene-sok
    http://www.mevzuat.adalet.gov.tr/html/688.html

• Arkadaş artık çinlilerde buralarda üyelik alıp yorum yapıyorlar. Bu nedir ya.
  • Bence mobil ödemede getirsinler. Cepteki TL ile alalım uygulamaları.
  • jb ye mahrum etmesinler telefonada gelse
  • pek birşey farketmemiş
  • Bırakın bu işleri,gelin artık Türkiye'ye
  • geçen hafta amsterdam da apple store gittim. Bağdat caddesinde yakın zamanda bir apple store açılacağını öğrendim. Bakalım ne zaman gerçekleşir.

iphone 5 alamadan geldim. En az 1ay daha gelmez dediler :( ama tüm çalışanları i phone 5 kullanıyor :))) 4s te oldugu gibi bu defa beyaz çok populer olmayacak gibi. iphone 5' in rengi siyah...
  • En nihayetinde bir de ülkemize gelip bizi şu bilkom denilen safsatadan kurtarsalar keşke.

• Hakikaten vergi gelecek gibi duruyor bu gidisle

• bi de tl simgesini koysalarmış güzel olurmuş
  • Güzel olmuş bence.
  • benimde dikkatimi cekti 2-3 gundur TL cinsinden $ cinsinden daha iyiydi aslinda kusurlu yapmayin bari 12.56 TL yaziyor ya 12 TL veya 13 TL desenize
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: Exvision

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Bende hala dolar cinsinden gorunuyor.

App Store US hesabı mı?

Yok hocam Türkiye hesabi. Bir cok app satin aldi bugune kadar.

Edit: acip kapadim TL oldu. Tesekkurler

Açıp kapadım değil, kapayıp açtım.

• Adamlar ne güzel TL ye geçmiş, tebrik etmek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: cos179

Adamlar ne güzel TL ye geçmiş, tebrik etmek lazım.

Bence hiç güze olmadı. İlerde keşke $'da kalsaydı diyeceksiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.