Şimdi Ara

Türkiye Appstore'da artık fiyatlar TL cinsinden (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
1
Favori
4.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SymPhoney

quote:

Orijinalden alıntı: pulucu

quote:

Orijinalden alıntı: SymPhoney

quote:

Orijinalden alıntı: Warwiwor

İyi olmuş google play hala dolar üzerinden satın alınıyor birde şu kontör ile almayı çıkarsalar 10 numara olur kredi kartı olan var olmayan var.

Kredi karti olup olamama olayi cok abartiliyor. Sanal kart artik butun bankalarda var. İcine bakiye yukleyip kredi karti gibi internet aliverisinde kullanilabiliyor.

Kardeşim ipoduna gereksiz uygulamalar almak istiyor telefondan alışveriş olsa alacak keratada benden istiyor vermiyorum kartı bazıları için sorun

ben bu uygulamalara crackleyerek kullanmaya karşıyım. Bir kere hak ihlali söz konusu. Sen düşün yazılımcısın. 2 sene uğraşıyorsun bir oyun ya da uygulama yapıyorsun. Bazıları buna bedavadan kullanıyor. Zaten bu crack'i yazanlar (bazıları haric olabilir) size virüs bulaştırmak için yazıyorda olabilir. Sen düşün adamlar bedevadan boşuna mı kırıyor. İllaki onunda bir amacı vardır. iOS'ta ne kadar etkili olur bilemem ama pc'deki virüslerin çoğu korsan yazılım /crack yoluyla bulaşıyor. Hem bunun dini boyutu da var. Öbür tarafta Rovio Ent. veya Activison karşına dikilirse şaşırma :)

ne alaka ben sanal kart zorluğundan bahsetmiştim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

Keske dolar olarak kalsaydi.

ilanınızı dükkana ekleyip güncelleyin 2.elde güncelle vs. yazdıklarınız yukarı çıkarmaz
  • Vergi bir süre daha gelmez ama gift card dedikleri önceden yüklü kartları mutlaka satmalılar. Çocukları filanda öyle rahat kontrol edilir. Kredi kartı olmayanlar çok sıkıntı çekiyor.

• havada vergi kokusu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lethero

Fiyatlar sabit olacaksa guzel fakat dolar kuruna bagli olarak o fiyatlar da artar mi acaba dolar simdi 1.79 atiyorum haftaya 1.85 olunca app fiyati da mi artacak

ufak oynamalar olacaktır tabi hatta her gün değişecek fiyatlar ama değişen bişi yok ki orda 1 dolar yazdığında da aslında her gün fiyatı değişiyordu ama sadece 1 dolar yazıyodu, şimdi o değişen fiyatları da görmüş olacağız o kadar.

inşallah devlet vergi falan koymaz da normalde 1 dolar oyunu 3 dolara almayalım
  • İyi olmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bankamatik kartıylada keşke bi şeyler alabilsek

• iTunes Store geliyor, bunu anladim. Yakinda. Turkiyeyle beraber yerel para birimine gecilen 8 ulkeye de gelecek. Gecen ay bir haberde Turkiye, Rusya, Hindistan ve Endonesyaya iTunes Store gelecegi soyleniyordu, bunun on adimi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ErennIsk

Vergi gelir kesin. Gelmezse çok güzel bi olay bence, çok hoşuma gitti.

Tabi apple niye vergi versin ki!! zavallı apple.. kasasında 100 milyar dolardan fazla nakit parası olan apple niye vergi versin!! vergiyi ülkemde haftanın 7 günü , günde 11 saat asgari ücretle çalışan adam versin.. apple niye versin!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Batuist

quote:

Tabi apple niye vergi versin ki!! zavallı apple.. kasasında 100 milyar dolardan fazla nakit parası olan apple niye vergi versin!! vergiyi ülkemde haftanın 7 günü , günde 11 saat asgari ücretle çalışan adam versin.. apple niye versin!!!

Kafan mi iyi senino zaman benzinin vergisini de benzin istasyonlari versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

quote:

quote:

neyin kafasını yaşıyosun sen.. yazdığımı birkaçyüz defa oku belki anca anlarsın ne yazdığımı ..besil

• 0.99 yazınca psikoloji olarak daha iyiydi sanki ya 1.79 TL yazınca gözüme daha pahalıymış gibi geldi bilmiyorum sadece ben mi öyle düşünüyorum ama
  • quote:

quote:

quote:

quote:

neyin kafasını yaşıyosun sen.. yazdığımı birkaçyüz defa oku belki anca anlarsın ne yazdığımı ..besil

Senin beynine kan gitmiyor daha ne dedigini bilmiyorsun

• Bende bu gün fark ettim. Ama iyi olmamış dolar kalsaydı keske şimdi herseyin fiyatı 2 kt artmiş gibi oldu. Dolar biçiminde insanın gözüne daha hoş geliyodu 0.99 dolar. Şimdi 1.79 insana koyuyo. En azından kendimizi kandırıyoduk yada Apple bizi kandırıyodu. Her neyse iste bence iyi olmamış

• Merhaba çocuklar, sadece görüntü için bu harika Kukla Model iPhone5 kaçırmayın. o Yaygın perakende mağazaları, süpermarketler, çoklu dükkan, sergiler ve diğer reklam amaçlı ambalaj veya ev kavramı için kullanılır. çok yararlı. Çok ucuz $ 4.99, ona ihtiyacımız var: http://tli.tl/f5Rc46 İhtiyacınız olan şey olmalı

• Bence çok iyi olmuş. Kura bagli farklı farklı ödeme yapmayacağız artık.

• Vergi gelmeyecekse süper olmuş.
  • Abdullah Gül görüşmesinden sonra oldu. Vergi yolda
  • Arkadaşlar 1-2 tane sorun olucak.Bize apple store'un faturası ayrı dolar olarak geliyodu şimdi bunlar 1 faturadamı olucak ? Bide ben TL olmadan önce 8$ alışveriş yapmıştım bunlar TL olarak gelir mi faturaya ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Senin beynine kan gitmiyor daha ne dedigini bilmiyorsun

Anlamadığın kesin

soyleki ulkemde asgari ucretle calisan vatandas vergi oduyorda kasasinda milyarlarca dolar olan bir sirket niye vermicekmis.... 0,99 $ olan bir uygulama amerikada vergi dahil fiyati. Sonucta bu sirket ulkesinde vergi oduyor. direkt TLye cevirirsen zaten vergilendlrlilmis fiyatiyla cevriliyor ve ekstradan vegi icin artisa gerek yok...

Prensibin su olsun once dusun, hele hele ufacik kafanla birine cevap verceksen okudugunu iyi anladigindan emin ol sonra yaz !!!

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.