Bildirim
Türkiye Avrupa Birliği'nden Vazgeçti! Güç Doğu'ya Kayıyor
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
tamam -
Tamam 2 -
tamam3 -
- çine giriş çıkış serbest olsa 2 gün sonra türkiyede türk nüfusu %5'e düşer çinli %90 olur.
- rusya şu anda bir çok sorunla boğuşuyor. kendi içlerinde yönetimlerinde sorun var. rusya'daki seçimlerde kullanılmış oyların toplamı %140 yapıyor.
- çin güçlü bir devlet olmasına rağmen yönetim biçimi, yasakları, gelenekleri ile tam anlamıyla iğrenç bir yerdir. uygur türklerini katletmeleri de cabası. çin hayranı liselilere hayret ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esenler otogarı alt katı -- 31 Aralık 2011; 1:36:49 > -
Aldığım istihbarattan sonrasını okumadım. -
quote:
Orijinalden alıntı: adam haklı beyler
- çine giriş çıkış serbest olsa 2 gün sonra türkiyede türk nüfusu %5'e düşer çinli %90 olur.
- rusya şu anda bir çok sorunla boğuşuyor. kendi içlerinde yönetimlerinde sorun var. rusya'daki seçimlerde kullanılmış oyların toplamı %140 yapıyor.
- çin güçlü bir devlet olmasına rağmen yönetim biçimi, yasakları, gelenekleri ile tam anlamıyla iğrenç bir yerdir. uygur türklerini katletmeleri de cabası. çin hayranı liselilere hayret ediyorum.
+1 -
Yeni mi farkettin bunu. 2007 den beridir Avrupa'ya girme denen bir strateji kalmadı Türkiyede.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X