Şimdi Ara

Türkiye Avrupa Birliği'nden Vazgeçti! Güç Doğu'ya Kayıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler aldığım istihbaratlara göre Şangay ya da Rusya'daki seçimlerden sonra kurulacak olan Avrasya Birliğine üye olacağız, şuan bu ikisi görüşülmekte. Çin'e giriş çıkış serbestimiz olacak. Şimdi AB düşünsün.

• tamam
  • Tamam 2
  • tamam3
  • - çine giriş çıkış serbest olsa 2 gün sonra türkiyede türk nüfusu %5'e düşer çinli %90 olur.
    - rusya şu anda bir çok sorunla boğuşuyor. kendi içlerinde yönetimlerinde sorun var. rusya'daki seçimlerde kullanılmış oyların toplamı %140 yapıyor.
    - çin güçlü bir devlet olmasına rağmen yönetim biçimi, yasakları, gelenekleri ile tam anlamıyla iğrenç bir yerdir. uygur türklerini katletmeleri de cabası. çin hayranı liselilere hayret ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esenler otogarı alt katı -- 31 Aralık 2011; 1:36:49 >
  • Aldığım istihbarattan sonrasını okumadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adam haklı beyler

- çine giriş çıkış serbest olsa 2 gün sonra türkiyede türk nüfusu %5'e düşer çinli %90 olur.
    - rusya şu anda bir çok sorunla boğuşuyor. kendi içlerinde yönetimlerinde sorun var. rusya'daki seçimlerde kullanılmış oyların toplamı %140 yapıyor.
    - çin güçlü bir devlet olmasına rağmen yönetim biçimi, yasakları, gelenekleri ile tam anlamıyla iğrenç bir yerdir. uygur türklerini katletmeleri de cabası. çin hayranı liselilere hayret ediyorum.

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni mi farkettin bunu. 2007 den beridir Avrupa'ya girme denen bir strateji kalmadı Türkiyede.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.