Şimdi Ara

Türkiye bir gercek ama garip öykü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öykümüze gecelım bu öyküde (yaşanmış gercke olaydır)Türkiyede nasıl herşeyin ilerlediğini aslında hiçbirşeyin ilerlemedıgını ve hala yerımızde saydıgımızın öyküsüdür....

Bir gun şirketime bir web siteis yaptırma kararı aldım.İnternet alemınde akvaryum adına pekde ahım şahımlık bır sıte yoktu.Deıdmkı bıraz hayal gucu bıraz programlama bılgısı bırazda satış deneyımı karıstırıp soyle guzel bı web sıtesı yaptırayım 1000$ da butce yaptım kendıme...

Evet öykümüze başlıyalım bundan 4 yıl once 1000$ bütce ile forumlara ilanlar vedım bircok arkdaslar msnde konustum isteklerımı sıraladım hepsı atladı tamam yaparız free calısanları pek secmek ıstemedım şirlerden bırını sectım bodrumdan bı sırkete verıdım 3 ay turlu bahanelerle oyaladılar oraya gıdıp konusup dızanına bakmıslıgımda vardı .Dost canlısı ınsanalrıd ve 300Ytl odemem vardı.Fakat 3 ay sonunda kayboldu.Hala kayıp.Sonra İstanbuldan bır sırkete verdım.Verırken guzelce herseyı anlattım sorum suydu yapabılırmısınız ?Tabıı abi nedemek nedıyon sen diye tebkı aldım gene 1 aylık zaman ıstedıler anlasma fıyatı 800$ dı .1-2- ay gectı ortadan kayboldular hala kayılar...artık pes ettım 1 yıl sonra dedım belkı ılerlemıstır teknolajı tekrar yaptırma kararı aldım bir ankadaran bir şirkete verdım 100Ytl kapora ıle sözleşmeler yapıldı işe başlandı ve gene aynı sonuc bız bu işi yapamadık 3 ay sonunda tabııkı.Paramı gerı aldım tek fark bu oldu yarı durst sırketmıs Bu sefer dedım free bir insana verecegım ama ödeme yapmam 4 free 1-2 aydan atlattıkama gene yapılamadı bu yıl 3 kişi daha değiştirdik son olarak bodrumda bir şirkete verdım sayfa sayfa referans sıraladılar 150YTl kapora ıle benı anladıklarını boyle magdurların cok oldugunu ve keısn yapacaklarını ama 2 ay surecegını eyvallah dedım 4 ay sonra param ıyade edıldı 30Ytl eksıkde olsam ..VAzgecmedım free calısan bır dost tavsıyesı ıle bır arkadas averdık 2 ayda onu bekledık ve suan artık pes etttım..

Kıssadan hısse: Eğer bu ülkede akvaryumcu iseniz kesinlikle web sitesi yaptırmayın....
    Yada Bu ülkede klasıgın dısında bir web sıte yaptırmayın...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.