Yıldıray çıktı top tutamadık. Aurello Sabri ve Üzülmez iyiydi.
Ben milli takımın oyununu beğendim, böyle ciddi ve hırslı oynasalardı, rahat yenerlerdi Bosna'yı
Kaleci Hakan da biraz tecrübe kazanırsa daha iyi bir kaleci olur, milli takım iyi bir kaleci kazanmış olur
bencede bu takım daha iyiydi sanki, daha hırslılardı. kaka ve ronaldinhoya karşı oynamak vay be
quote:
Orjinalden alıntı: electra
bencede bu takım daha iyiydi sanki, daha hırslılardı. kaka ve ronaldinhoya karşı oynamak vay be
Onlarda insan ne var yani... Orta sahadan kale içine ışınlanmadılar ya. Herkes gördü eksiğimiz yok onlardan
Biri bana fatih terimin ümit karanı neden oynatmadığını söleyebilirmi acaba bu adaama bi garezi mi var anlamadım
Ben milli takımı beğendim valla..gayretleri için alkışlamak lazım hepsını..özellıkle hamit yıldıray sabri aurelio performanslarıyla göz doldurdular..Şunu da gördükki Yıldıray olmadan biz kolay kolay topu ayağımızda tutamayız..HAkan böyle devam ederse milli takımımız ii bi kaleci kazanır..
bizimkiler takir takir top oynadio ronaldinho bile sinirlendi...
Valla bu takimi Terim harciyor baska bisi demiyorum.
Teknik direktor olmasin kendi aralarinda kursunlar 11 , eline topu alan kursun daha iyi oynar bu taki.
Su genclere bak.
Kazim cok genc siritti orada takimla calismamis belli ama kumasi var bu adam bize tam ilac.
Brezilyali uzun guclu defanslara karsi bi iki pozisyonda gordum cok iyi fizigi sayesinde iyi guresti.
Bu oyuncu fizik olarak basketci ama Ingilterede basketbol gelismedigi icin topcu olmus.
Uzun lafin kisasi bu yildiraylar filan oynasaydi karisimizda amator cocuklardan olusan bosna dagilirdi.
5 tane atardik
bazıları bunu ciddi bir maç sandı galiba, o takır takır oynayacağını düşündüğü takımın karşısında ilk 11 de ronaldinho kaka robinho olsa ve maç ciddi maç olsa ne hale düşülürdü biraz kafayı yorup düşünmek lazım ama ne de olsa memleketin yarısı teknik direktör fatih terim de bizim köşedeki manav
bu maç her ne kadar ciddi bir maç olmasa da bence bazı şeyleri de gösteriyor gibi, yıldız yaptığımız büyük yetenek dediğimiz tuncay yine büyük takıma karşı oynayamadı, topa vurmayı hala bilmiyor pas bile atamıyor, dümdüz koşup çalım atmayı da sadece bizim ligdekiler yiyor, bu tuncay ı hangi avrupa takımı alır da oynatır açıkçası hiç sanmıyorum
tipinden dolayı da çok kez hor gördüğümüz beğenmediğimiz sabri ciddi ciddi büyük futbolcu gibi oynadı, sağlam durdu çalımını attı fiziğini koydu, milli maçlar düşünülürse futbolcu kalitesi olarak tuncay sabri nin yanından bile geçemez, sabri kendini çok geliştirdi
gökhan fiziğini çok iyi kullanıyor ama zamanlama hataları yapıyor sürekli, zamanla düzelir herhalde, servet yerine emre aşık ın ölüsü bile oynar milli takımda ve gs de
hamit zaten ayrı birşey bu takımın en önemli oyuncusu bence, hem savunmada hem atakta her yere gidip geliyor, üstüne emre geri döndüğünde yıldıray oynadığında tümer oynadığında bu takımın orta sahası çok iş yapar
ha ayrıca rüştü düşmanları da görmüştürki kalecimiz önemli sayılabilecek her yan topta boşa çıktı brezilyalılar sürekli ofsayta düşmeseler çoktan golü yiyecektik, demekki sadece genç olmak yetmiyor tecrübe gerekiyor, sonuçta bu savunmayla zor ama orta sahamız özellikle de sağ kanadımız dünya çapında bence
bu maçta bir kez daha görüldü ki;
Milli takımdaki tek yaratıcı futbolcumuz Yıldıray'dır...
Arda,Tuncay,Gökdeniz falan hikaye yani..
Umut'tan da uluslararası maçta forvet olmaz...
Alex hepsinin ayağından topu tek bir hareketle aldı pes yani...
defans zaten malum emreyi almış birde dalga geçermiş gibi....ama ülkemizde de defans yok buda bir gerçek...
Fatih Terim yavaş yavaş kadro kurmakta sapıtmaya başladı....
sanki mahalle takımıyla oynadık da bazılarının beş para etmeyeceğinden bahsediyorsun... çok kasmamış olsalar da belki brezilyalı taraftarlar da aynı şeyi söylüyordur kendi oyuncuları için... beğenmediğin emrenin olduğu defans doğru düzgün pozisyon vermedi brezilyaya. sabri ve tuncay şut çekmenin topa bütün güçleriyle vurmak olmadığını öğrenip kalecinin üzerine doğru vurmasalar galip de gelebilirdik...
quote:
Orjinalden alıntı: fenerlix07
defans zaten malum emreyi almış birde dalga geçermiş gibi....ama ülkemizde de defans yok buda bir gerçek...
bence emre cok iyi oynadi
quote:
Orjinalden alıntı: wasatime
sanki mahalle takımıyla oynadık da bazılarının beş para etmeyeceğinden bahsediyorsun... çok kasmamış olsalar da belki brezilyalı taraftarlar da aynı şeyi söylüyordur kendi oyuncuları için... beğenmediğin emrenin olduğu defans doğru düzgün pozisyon vermedi brezilyaya. sabri ve tuncay şut çekmenin topa bütün güçleriyle vurmak olmadığını öğrenip kalecinin üzerine doğru vurmasalar galip de gelebilirdik...
quote:
Orjinalden alıntı: fenerlix07
beş para etmez demedim ben ,sadece yaratıcı oyuncumuz birtek yıldıraydır dedim... diğerlerine yaratıcı oyuncu diyoruz ama değiller manasında hikaye dedim ki değiller zaten...
iyiyde zaten önemli olan maçlar mahalle takımı gibi olmayan takımlarla oynadığımız maçlar değil mi?(misal grup liderliği için çekiştiğimiz sıradaki kadıköydeki İng. maçı, İsviçredeki maç, yarı final maçı vs.) sende söylemişsin bak sabriyle tuncay öyle olmasa diye biz kazanırdık diye aynı yere gelmişsin sende işin garibi sabryile tuncay hep öyleydi....
quote:
Orjinalden alıntı: gael
stad cok bos ya
Hocam stadin bos olma nedeni ise 18 yasindan kucuklere 20 euro mus bilet Buyuklere ise 33 euro yanliz Yogun ilgiden dolayi 1 saat sonra fiyati 50 euro yha cikarmislar bu nedenle cogu kisi girmemis...
bosnayı yenseydik de brezilayadan 10 yeseydik brezilya kazanmak isteseydi kazanırdı böyle şebek maçlar hiçbir şeyi değiştirmez bu turnuvayı da evimizden seyredeceğiz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme