Yarın; Bu onlarla aramızdaki 5.maçımız olacak. Mehmet Marco Aurelio bu maçta kendi vatanına karşı forma giyecek. Türk Milli Futbol Takımı'nın 84 yıllık tarihinde forma giyen ilk yabancı asıllı futbolcu olan 30 yaşındaki Aurelio, ay-yıldızlı forma altında toplam 9 maça çıktı. A Milli Futbol Takımı'nın yarın Almanya'nın Dortmund kentinde Brezilya ile oynayacağı özel maçı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Florian Meyer yönetecek. Colin Kazım, Nuri ve Serdar Kurtuluş da dün Milli Takım kampına dahil edildi. Terim'in Colin Kazım'ı Brazilya maçında 11'e alması bekleniyor.. Ayrıca Tugayın Veda Maçı
Yorumlar nasıl beyler? Biz yenebilirmiyiz bu kez?
hakan oynarsa yeniliriz bosna maçı için böyle söyledim ve yenildik
quote:
Orjinalden alıntı: aliss
hakan oynarsa yeniliriz bosna maçı için böyle söyledim ve yenildik
Sorsan E Hakan görevini yapmadımı kardeşim der.Gol attıya tesadüfen Rüştünün yerinde de Serdar olmalıydı derim.Çok Formda ve Hakediyor! Ayrıca gurbutçi lejyonerlerde olmalı.
Yenemeyiz
Onlardada Hasaninho diyo bir Türk forma giyecekmiş.
quote:
Orjinalden alıntı: electra
Kafamı yapıyorsun Ciddimisin?
Gollerini izlemediysen bir izle derim. Kaçırdık gül gibi oyuncuyu. Uğur'u Hollanda, Hasaninho'yu Brezilya kaptı zamanında.
Belki Mehmet Aurelio'ya karşı takımdan Brezilyalı bir oyuncu bir şeyler söyler, o da otoparkta yumruklar onu
quote:
Orjinalden alıntı: beckhir
quote:
Orjinalden alıntı: Maxat
quote:
Orjinalden alıntı: electra
Kafamı yapıyorsun Ciddimisin?
Gollerini izlemediysen bir izle derim. Kaçırdık gül gibi oyuncuyu. Uğur'u Hollanda, Hasaninho'yu Brezilya kaptı zamanında.
Gs altyapısından çıktı ama Özhan değerini bilemedi. Al sana 2. Ribery vakkası...
ya bırakın hasaninho kimmiş lütfen maytap yapmayalım
Açıkcası yenemeyiz g,b geliyo bana...İlk onbrde Hakan Sukurle baslamak yerien Ümit Karan ii bi tercih olacaktır..bi de Aurelıo yanlıs hatırlamıyosam önumuzdekı ılk eleme macında cezalı onun yerine gececek futbolcuyu tercıh etmelıdr kadro secımınde Terim..Rüştü yerine de tabiki SErdar..
Bence bu maç oyuncularımız kendilerini göstermek için çok mücadele edeceklerdir maçı alabiliriz defansta büyük hatalar yapmazsak
Youtube de hasaninho diye arattır, Santosa bi golü var Öffff
ilk 11 i merak ediyorum. Gerçi 1 önceki maçı görünce merakta pek kalmadı.
bosna'yı yenemiyorsan brezilyaya 5 atsan ne olur
ronaldinho ile serveti aynı karede düşünmek bile istemyiorum.
quote:
Orjinalden alıntı: *VelociRaptor*
maç sonunda Ronaldinho 5 Tane atınca,Servet der ben onu tutmuyodum ki
^
quote:
Orjinalden alıntı: *VelociRaptor*