Şimdi Ara

Türkiye Büyük Finali 2014 - 1200 RP Hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://duyuru.tr.leagueoflegends.com/tbf/

Türkiye Büyük Finali 2014 - 1200 RP Hediye

TÜRKİYE BÜYÜK FİNALİ
    Büyük mücadele ve heyecan için geri sayım başladı. League of Legends 2014 Türkiye Sezonu’nu tepede tamamlayan en iyi takımlar; 2014 Şampiyonu unvanı, muhteşem bir kupa ve 112.500 TL’lik nakit ödül havuzu için 12 Temmuz 2014’te, Türkiye’nin en büyük spor komplekslerinden biri olan Ülker Sports Arena’da karşı karşıya gelecek. Şampiyonu bekleyen bir diğer ödül ise, Kore’de düzenlenecek 2014 Sezonu League of Legends Dünya Şampiyonası’na katılma hakkı için mücadele şansı olacak! Türkiye Büyük Finali biletleri Biletix’te!

On binlerce seyirci önünde yapılacak final, Türkiye’de şimdiye kadar yapılmış en büyük eSpor etkinliği olacak. Ayrıca gün boyunca eğlenceli yarışmalar ve sürpriz hediyeler de sizleri bekliyor! Ülker Sports Arena’da muhteşem bir atmosfer, onbinlerce League of Legends hayranı ve Türkiye’nin en iyi takımları ile birlikte yaşanacak heyecan sizi bekliyor. Şimdiye kadar görülmemiş bir eSpor etkinliğine tanık olacaksınız.

DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER
    Türkiye Büyük Finali’ne girişte biletin veya davetiyen yanında olmalıdır. Biletsiz içeri giriş yapılamaz. 13 yaşından küçük katılımcılar yanlarında bir yakınları ile gelmelidir. Bu yakınları için bilet veya davetiyeye ihtiyaç yoktur.

Ayrıca etkinliğe katılan tüm biletli seyirciler 1.200 RP kazanacak! Hediyenizi kazanmak için ****/biletbarkod adresine biletinizdeki kodu doğrudan girmeniz yeterli. Bu uygulama etkinlik gününden itibaren yani 12 Temmuz’da aktif olacak. RP ödülünü kazanmak için mutlaka biletinizle etkinlik alanına giriş yapmış olmalısınız. RP ödülü etkinliğe katılan Sihirdarlara verilecektir. Verilecek olan RP ödülü sadece Türkiye Sunucusu’nda geçerlidir.

BÜYÜK ÖDÜL
    Türkiye Büyük Finali’ni ilk 4 sırada bitirecek takımı toplam 112.500 TL nakit ödülün yanısıra yakında açıklanacak sponsor ödülleri de bekliyor olacak.

1. Takım 60.000 TL
    2. Takım 30.000 TL
    3. Takım 15.000 TL
    4. Takım 7.500 TL

NASIL BİLET ALABİLİRİM
    Türkiye’nin en iyi League of Legends takımlarının mücadelesini Ülker Sports Arena’da izlemek için yapman gereken çok basit: Türkiye Büyük Finali biletleri Biletix’te satışta! Biletix’in web sitesi üzerinden veya Biletix satış noktlarına giderek bilet alabilirsin.

http://www.biletix.com/etkinlik/RM336/TURKIYE/tr

ULAŞIM KOLAYLIĞI
    Kadıköy'den kalkan 8M, 8A ve 13 veya Üsküdar'dan kalkan 16M numaralı otobüsler ile Ülker Sports Arena'ya ulaşım sağlanabilir.

Metro ile ulaşım : Yeni hizmete giren Kadıköy-Kartal metrosunu kullanarak da Ülker Sports Arena'ya ulaşabilirsiniz. Yeni Sahra durağından geçen 8 A numaralı otobüs Ülker Sports Arena’ya gelir.

bir an önce bilet almanız dileği ile biletixden geliyorum biletlerin yüzde 65 lik kısmı bitmiş durumda ki 15bin kişilik bir mekan söz konusu..

Edit ; kendi yorumum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi choxerox -- 20 Mayıs 2014; 17:32:58 >

• Bizim evin yanında kompleks kaçak girmeyi deneyeceğim
  • arkadaslar biletler bittimi yarin capitolden alicam varsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: willie68

Bizim evin yanında kompleks kaçak girmeyi deneyeceğim
    Bu Aykt genel giriş neyin ifadesi oluyor. Sanki ayakta seyirci demeye çalışmışlar gibi geldi :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: willie68

Bizim evin yanında kompleks kaçak girmeyi deneyeceğim
    10 liraya 1200 RP gelmiyor sanırım. Ben Adana'dayım İstanbul'da olsam bile gitmem işim olmaz, bilet alıp RP hediyesinden faydalansam olmaz mı? Bileti nasıl temin edecem? İnternetten alabilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 20 Mayıs 2014; 17:43:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oliver Quinn

arkadaslar biletler bittimi yarin capitolden alicam varsa

yarına kalırmı bilmem ama şuanda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J

10 liraya 1200 RP gelmiyor sanırım. Ben Adana'dayım İstanbul'da olsam bile gitmem işim olmaz, bilet alıp RP hediyesinden faydalansam olmaz mı? Bileti nasıl temin edecem? İnternetten alabilir miyiz?

aynen gelmiyor o yüzden bir yönden bayağı bir avantajlı
    malesef olmuyor çünkü alınan bilet ile giriş yapılması lazım giriş yapılmayan biletlerin üstündeki kodlar işe yaramıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J

1 er tane graves ashe sona kodu alsan yetiyor keza bunları da her giren alıyor zaten. Fazladan lulu keki gibi bir kaç ekstra ürün kapabilende oluyor.
  • Bizim sokakta ki internet kafeye gezici riot ekibinden bir arkadaş geliyor her hafta Riot Graves, BC, K-9 Nasus falan veriyordu bana ama yaşlar hemen hemen yakın olduğundan kıyak geçiyordu bu etkinliğe gitmemin tek amacı kod kovalamak.

Bu arada 2 bilet alıp 2400 RP almak mümkün mü tek bir hesaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ay Layk it Cacık

Bizim sokakta ki internet kafeye gezici riot ekibinden bir arkadaş geliyor her hafta Riot Graves, BC, K-9 Nasus falan veriyordu bana ama yaşlar hemen hemen yakın olduğundan kıyak geçiyordu bu etkinliğe gitmemin tek amacı kod kovalamak.

K9 NASUS mu veriyordu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

quote:

Orijinalden alıntı: Ay Layk it Cacık

Bizim sokakta ki internet kafeye gezici riot ekibinden bir arkadaş geliyor her hafta Riot Graves, BC, K-9 Nasus falan veriyordu bana ama yaşlar hemen hemen yakın olduğundan kıyak geçiyordu bu etkinliğe gitmemin tek amacı kod kovalamak.

K9 NASUS mu veriyordu?

Alıntıları Göster
    AYKT'a ne oluyor ayakta mı oluyor ? Ona göre bilet alacağım da

• quote:

Orijinalden alıntı: NothingLose

Alıntıları Göster
    beyler girişler farketmiyo girdikten sonra istediğiniz yere oturacaksınız içeride
  • quote:

Orijinalden alıntı: NothingLose

bi üstteki arkadaşın dediği gibi girişler farketmiyor girdikten sonra istediğiniz yere oturuyorsun içeride koskoca basketbol salonu arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

beyler girişler farketmiyo girdikten sonra istediğiniz yere oturacaksınız içeride

Alıntıları Göster
    Biletlerin bitme imkanı yoktur. Ayakta veya Oturarak diye bir ayrım yoktur. Biletler tek seçenektir, biletix'deki seçenekler kafanızı karıştırmasın. Kaçak girme şansınız yoktur. Ücretsiz olarak yalnızca biletli Adalet Savaşçıları'nın ebeveynleri girebilir.
  • Biri bana kod versin :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: KacakElektrik07

Biri bana kod versin :(
    finalde kod da dağıtılacakmış galiba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: choxerox

finalde kod da dağıtılacakmış galiba..

Alıntıları Göster
    Olay kod değilde geçen TBF ye davetli olarak gittik hiç beklemeden falan girdik bu sefer öyle bir durumda yok o sırayı bekleme olayı falanda var değer mi bilemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaZooM

Olay kod değilde geçen TBF ye davetli olarak gittik hiç beklemeden falan girdik bu sefer öyle bir durumda yok o sırayı bekleme olayı falanda var değer mi bilemedim

Alıntıları Göster
    Beyler biletler tükendi mi?
  • Hayır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GjRr1

Beyler biletler tükendi mi?

Alıntıları Göster
    Ben yarın saat 18.00 gibi almayı düşünüyorum fakat bitmez değilmi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.