Şimdi Ara

TÜRKİYE’DE “AirTies” DİYENLERİN SAYISI 2 MİLYONA ULAŞTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TÜRKİYE''DE ''AirTies" DİYENLERİN SAYISI

2 MİLYONA ULAŞTI

Türkiye''de 2 milyon internet kullanıcısı AirTies dedi. 4 yıl gibi kısa bir zaman dilimi içerisinde 2 milyon kullanıcı sayısı ile yüzde 60 pazar payı ile lider AirTies''in 2008 hedefi ise 1 milyon modem daha pazarlayarak toplam 3 milyon modem sayısı ile Türkiye''deki ADSL kullanıcılarının yarısından fazlasına ulaşmak.

Rixos Bodrum, Asaş Alüminyum, Oruçoğlu Termal Otelleri gibi geniş alanlara sahip işletmelerin, internet erişimlerinde tercih ettikleri markanın  AirTies olduğuna dikkat çeken AirTies Distribütör ve İş Ortağı Satış Müdürü Evrim Önk, 4 yıl gibi kısa bir zaman dilimi içerisinde bu büyük başarıya ulaştıran unsurların  ''Müşteri mennuniyeti ve  kalite odaklı hizmet anlayışı, internete güvenli ve hızlı erişim, tek tuşla kurulum, otomatik güncelleme ve 7/24 hizmet veren çağrı merkezi gibi internet kullanıcısı için hayatı kolaylaştıran özellikler" olduğunu söyledi.

Kablosuz ağlar ve genişbant internet erişimi konusunda ürün ve çözümler geliştiren AirTies sene başı itibarıyla 4,5 milyon internet kullanıcısının olduğu Türkiye''de 2 milyon kullanıcıya ulaştı. Geçtiğimiz ay, evdeki mevcut televizyonların internet üstünden yayınları almasını sağlayan ve isteğe bağlı program izlemeyi mümkün kılan IPTV alıcısını üreterek dünyanın sayılı STB üreticilerinden biri olarak adından sıkça söz ettiren AirTies''ın modem pazarındaki yeni hedefi ise 2008 yılı sonunda 3 milyon kullanıcı sayısını aşmak.

2008 yılı sonunda Türkiye''de 3 milyonun üzerinde kişinin AirTies modemlerle internete bağlanacağını ifade eden Önk,  Airties''in yeni hedefi hakkında ise şunları söyledi:

''Tüketicinin ihtiyaçlarına göre geliştirdiğimiz teknolojiler ve bu teknolojilere sahip ürünlerimizle artık Türkiye''de ADSL abonesi olan nerdeyse her iki evden birinde AirTies modem var. Bunu, müşteri odaklı hizmet anlayışımız, kalite odaklı hizmet anlayışımız, internete güvenli erişim, tek tuşla kurulum, internete hızlı erişim, otomatik güncelleme ve 7/24 hizmet veren çağrı merkezi gibi internet kullanıcısı için hayatı kolaylaştıran özelliklerimizle 4 yıl gibi kısa bir zaman dilimi içinde yüzde 60 pazar payına ulaşarak gerçekleştirdik. Çünkü AirTies geleceğin teknolojisini bugün üretme gücüyle ve sahip olduğu AR-GE ile hızla büyümeye devam edecek. Türk Telekom''un stratejik iş ortağı olmamız da bunun en büyük göstergelerinden biridir." dedi.

• Sayın ÖNS'ün son dediğine istinaden birkaç şey eklemek isterim müşteri memnuniyeti ile ilgili ;
    Şimdi firmanın işleyiş şeklini bilmediğimden benim 1-1.5 sen önce Airties firması ile kullanmış olduğum modem ile ilgili birkaç sualim olmuştu ama zatialleri ilgisiz davranmışlardı birkaç kez aynı sorunu iletmeme rahmen.Şimdide nede olsa Türk kullanıcılarının yarısında bizim ürünler war diye 1 müşterinin sorununa hala ilgisizlermi acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nehalem

Sayın ÖNS'ün son dediğine istinaden birkaç şey eklemek isterim müşteri memnuniyeti ile ilgili ;
    Şimdi firmanın işleyiş şeklini bilmediğimden benim 1-1.5 sen önce Airties firması ile kullanmış olduğum modem ile ilgili birkaç sualim olmuştu ama zatialleri ilgisiz davranmışlardı birkaç kez aynı sorunu iletmeme rahmen.Şimdide nede olsa Türk kullanıcılarının yarısında bizim ürünler war diye 1 müşterinin sorununa hala ilgisizlermi acaba.
    TTnet ücretsiz modem olarak airties vermese o sayı 250bini aşamazdı gibime geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jr_alpha

TTnet ücretsiz modem olarak airties vermese o sayı 250bini aşamazdı gibime geliyor.

Alıntıları Göster
    Yorum yaparsam silmeyeceğinizi garanti ediyor musunuz? Eleştri kabul edebilecek misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: saidakkas

Yorum yaparsam silmeyeceğinizi garanti ediyor musunuz? Eleştri kabul edebilecek misiniz?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: saidakkas

Airties için değeceğini zannetmiyorum boşver derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nehalem

quote:

Orjinalden alıntı: saidakkas

Airties için değeceğini zannetmiyorum boşver derim

Alıntıları Göster
    ßende bedava modem versem benimde pazar payım &60 olur heralde:D Ama şu bi gerçek adamlar anlatımı sesli olark bile anlatıyolar ne durumdayız görün. Demek istiyolarki siz okuyamazsınız bile ancak birinin size okuması ile yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Susturucu10Şanlı

ßende bedava modem versem benimde pazar payım &60 olur heralde:D Ama şu bi gerçek adamlar anlatımı sesli olark bile anlatıyolar ne durumdayız görün. Demek istiyolarki siz okuyamazsınız bile ancak birinin size okuması ile yapabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    enıstemım AirTies modemı calıstrana kadar canım cıktı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: black87

enıstemım AirTies modemı calıstrana kadar canım cıktı.

Alıntıları Göster
    neyine bu kadar laf ettiğinizi anlayamadım kuzenım senelerdir kullanır bende evde kullandım hayet iyi modemleri var. daha sonra philips smartnet modemler kullandım ama hiç biri airies gibi değil ozellıkle philipste acı cektım ve 1 gün dayanabıldım. airties a laf edenler sanırım baska modem kullanmadılar yada başka bir nedenleri var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadtneverdie -- 19 Nisan 2008; 22:12:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

neyine bu kadar laf ettiğinizi anlayamadım kuzenım senelerdir kullanır bende evde kullandım hayet iyi modemleri var. daha sonra philips smartnet modemler kullandım ama hiç biri airies gibi değil ozellıkle philipste acı cektım ve 1 gün dayanabıldım. airties a laf edenler sanırım baska modem kullanmadılar yada başka bir nedenleri var

Alıntıları Göster
    İyi akşamlar

Ben evde AirTies RT-103 kullanıyorum,daha önce Zoom kullandım 3 sene,beş para etmezdi!
    AirTies ı ilk aldığımda kurdum,1 senedir tık demedi,2 veya 3 defa firmayı aradım,teknik desteğide çok güzel aldım+

Ancak bu yukardaki açıklama bana "palavra" geldi!!pazarda 100 tane marka varken(kaçtır bu marka sayısı bilen varmı acep)
    Ama şimdi AirTies çıkıpta %60 pazar oranımız var demesi bana,palavranın yanında,"komik" te geldi

-TT şayet ücretsiz Modem olarak AirTies veriyorsa,bunu oran dışı tutarım ben!!!
    Siz böyle bir uygulamada,vatandaşa TT vasıtasıyla "beleş" diye bunu veripte,biz sonra bu kadar pazar oranına sahip olmaktayız derseniz
    bu hem gerçekçi bir satış durmunuzu hemde oranı yanıltıcı şekilde verirsiniz!

--AirTies birde şunu açıklasın bakalım....biz pazarda (TT hariç) şu kadar satıyoruz ve oranımız budur.....v.s

Kısaca bana bu bir reklam kokulu geliyor yani markating trick/tool olayı gibi(gibisi fazla!!)

Selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

İyi akşamlar

Ben evde AirTies RT-103 kullanıyorum,daha önce Zoom kullandım 3 sene,beş para etmezdi!
    AirTies ı ilk aldığımda kurdum,1 senedir tık demedi,2 veya 3 defa firmayı aradım,teknik desteğide çok güzel aldım+

Ancak bu yukardaki açıklama bana "palavra" geldi!!pazarda 100 tane marka varken(kaçtır bu marka sayısı bilen varmı acep)
    Ama şimdi AirTies çıkıpta %60 pazar oranımız var demesi bana,palavranın yanında,"komik" te geldi

-TT şayet ücretsiz Modem olarak AirTies veriyorsa,bunu oran dışı tutarım ben!!!
    Siz böyle bir uygulamada,vatandaşa TT vasıtasıyla "beleş" diye bunu veripte,biz sonra bu kadar pazar oranına sahip olmaktayız derseniz
    bu hem gerçekçi bir satış durmunuzu hemde oranı yanıltıcı şekilde verirsiniz!

--AirTies birde şunu açıklasın bakalım....biz pazarda (TT hariç) şu kadar satıyoruz ve oranımız budur.....v.s

Kısaca bana bu bir reklam kokulu geliyor yani markating trick/tool olayı gibi(gibisi fazla!!)

Selamlar

Alıntıları Göster
    Modem arızalı diye telekom bize yeni modem aldırdı, gittik US Robotics aldık. Sonra sorun devam etti, ne dediler biliyor musunuz? Airties alın, US Robotics ile uyumsuz. Şaka gibi, daha önce de aldım, aldırdım bu modemlerden çevreme, hiçbir sorun olmadı. Biz işimizi düzgün yapamıyoruz demiyorlar da... Sonunda AirTies alındı, ama kelek bağlantı hâlâ devam ediyor. Telekom'un da, Microsoft'un da (msn sunucularından ötürü) , kim sorumluysa hepsinin kulaklarını çınlatıyorum. Bu kafayla giderlerse senfoni orkestrası da duyarlar. Ayrıca AirTies'ın geçmişte memnun olmadığımız bir ürünü de olmuştu. Bir kafeci arkadaşa aldırmışlardı, ağır kafe yükü altında bazen sapıtıyordu. Birisinden de şöyle bir vaka duydum. Kablosuz modemini almış, evin içinde iki yan odada sinyali yetmemiş, servisini aramış, adam yetmiyorsa araya bir de access point koyun demiş. Düşünün, aynı evde, iki yan oda... Müşteri memnuniyeti bu mu? Üstelik bölgemizin telekomunun bize modemi adeta zorla AirTies aldırması bende kızgınlık uyandırdı. Bari düzelseydi bağlantı!

http://www.sikayetvar.com/index.php?ara=airties&loc=ara&s22.x=0&s22.y=0
    Buyrun buradan da bakın hakkındaki şikayetlere.

Telekom'a sıfırdan bağlanıyor olsam, indirim kampanyasından yararlanırdım, parayı da biriktirir, adam gibi modem alırdım. Evde sabit bağlanmış ve gerekiyor olmasa telefon, sabit ücret ödememek için, kablonet e de geçebilirdim, zaten ADSL daha yaygınlaşmadan önce onu kullanıyorduk.

Nitekim, Telekom ve Airties'dan memnun değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saidakkas -- 20 Nisan 2008; 10:07:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: saidakkas

Modem arızalı diye telekom bize yeni modem aldırdı, gittik US Robotics aldık. Sonra sorun devam etti, ne dediler biliyor musunuz? Airties alın, US Robotics ile uyumsuz. Şaka gibi, daha önce de aldım, aldırdım bu modemlerden çevreme, hiçbir sorun olmadı. Biz işimizi düzgün yapamıyoruz demiyorlar da... Sonunda AirTies alındı, ama kelek bağlantı hâlâ devam ediyor. Telekom'un da, Microsoft'un da (msn sunucularından ötürü) , kim sorumluysa hepsinin kulaklarını çınlatıyorum. Bu kafayla giderlerse senfoni orkestrası da duyarlar. Ayrıca AirTies'ın geçmişte memnun olmadığımız bir ürünü de olmuştu. Bir kafeci arkadaşa aldırmışlardı, ağır kafe yükü altında bazen sapıtıyordu. Birisinden de şöyle bir vaka duydum. Kablosuz modemini almış, evin içinde iki yan odada sinyali yetmemiş, servisini aramış, adam yetmiyorsa araya bir de access point koyun demiş. Düşünün, aynı evde, iki yan oda... Müşteri memnuniyeti bu mu? Üstelik bölgemizin telekomunun bize modemi adeta zorla AirTies aldırması bende kızgınlık uyandırdı. Bari düzelseydi bağlantı!

http://www.sikayetvar.com/index.php?ara=airties&loc=ara&s22.x=0&s22.y=0
    Buyrun buradan da bakın hakkındaki şikayetlere.

Telekom'a sıfırdan bağlanıyor olsam, indirim kampanyasından yararlanırdım, parayı da biriktirir, adam gibi modem alırdım. Evde sabit bağlanmış ve gerekiyor olmasa telefon, sabit ücret ödememek için, kablonet e de geçebilirdim, zaten ADSL daha yaygınlaşmadan önce onu kullanıyorduk.

Nitekim, Telekom ve Airties'dan memnun değilim.

Alıntıları Göster
    Airties rt-102 modemim vardı bozuldu yeni rt-103 ile değiştirdiler servisi iyi hiç beklemeden yeni modem aldım ama rt-102 kadar iyi değil malzemeden çalmışlarbir airties Türk firması olduğu içn Türkiye de yaygın, bu piyasada en iyi marka USRobotics

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkaris -- 20 Nisan 2008; 18:49:48 >

• Bende birkaç sefer airties kablosuz modemlerin hangi kablosuz standartları karşıladığını hani cep telefonlarındaki gibi SAR değerine sahip olup olmadıklarını sordum hiiiiiç oralı bile olmadılar !!! acaba evimdeki kablosuz modemden ne kadar radyasyon yiyorum ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: McManamann

Bende birkaç sefer airties kablosuz modemlerin hangi kablosuz standartları karşıladığını hani cep telefonlarındaki gibi SAR değerine sahip olup olmadıklarını sordum hiiiiiç oralı bile olmadılar !!! acaba evimdeki kablosuz modemden ne kadar radyasyon yiyorum ???
    zyxel i tek geçerim adsl modemde
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliyavuzy

Alıntıları Göster
    Müşteri memnuniyeti, odak, 7/24 hizmet gibi kelimeler kullanılmış, bende bir iki kelime edeyim yoksa rahat edemiyeceğim,
    Modemle birlikte USB Adapter verdikleri sürümden almıştım, çok önemli birşey değil belki ama 64bit sürücüsü yok, çok mu zor yapmak değil ama yapıyorlarmı hayır?
    Kötü ama şu anda Wus300 Airties adapter masanın üstünde süs olarak kullanıyorum Allah razı olsun bir arkadaşım verdi, Zyxel G-202 64bit miş versiyonmuş sürümmüş hiç fark etmiyor banamısın demedi çalışıyor, yapılabiliyormuymuş evet!
    Sayın Evrim Önk hanımefendiyi bu yaptığı yorumlardan dolayı ağzımız alıştı ama kınıyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: aliyavuzy

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: aliyavuzy

Zyxel i Bende Tek geçerim . Şu ana Kadar SAttığım Modemlerin % 90 ı Zyxel di.

Ama Evimde Airties var şu ana kadar hiç sorun çıkarmadı .

• quote:

Orijinalden alıntı: Gabriel.Espaso

quote:

Orjinalden alıntı: aliyavuzy

Zyxel i Bende Tek geçerim . Şu ana Kadar SAttığım Modemlerin % 90 ı Zyxel di.

Ama Evimde Airties var şu ana kadar hiç sorun çıkarmadı .

Alıntıları Göster
    Zamanında origo diye bir marka kullanıyordum.
    sürekli program atılması gerekıyordu airties kullanıyorum şuan için bir sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: peka

Zamanında origo diye bir marka kullanıyordum.
    sürekli program atılması gerekıyordu airties kullanıyorum şuan için bir sorun yok

Alıntıları Göster
    3 seneyı askın usr9105 kullanıyorum bır tek arıza cıkartmadan calıstı
    aırtıes kullanan arkadaslarımda var 1 senedır onlardada problem cıkarmadan calısıyorlar
    ama yenı bır model almaya karar versem yıne secımım usr olurdur baska marka degıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: einhander

3 seneyı askın usr9105 kullanıyorum bır tek arıza cıkartmadan calıstı
    aırtıes kullanan arkadaslarımda var 1 senedır onlardada problem cıkarmadan calısıyorlar
    ama yenı bır model almaya karar versem yıne secımım usr olurdur baska marka degıl

Alıntıları Göster
    U.S. Robotics 1 numaradır modem de dunyaca kanıtlanmıs bir markadır. Airties daha yeni ama basarılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bentley GT

U.S. Robotics 1 numaradır modem de dunyaca kanıtlanmıs bir markadır. Airties daha yeni ama basarılı.

Alıntıları Göster
    ben sahsen Airties tercih etmiyorum.. ozellikle uzerinde "MADE IN CHINA" yazisini gordukten sonra...
    en son wireless ozelliklerden MAC filitrelemesi yapip; 4 ayri bilgisayara kurdugum MAC adresi degistiricisi ile tek MAC adresinden 4 tane bilgisayarla ayni anda baglandim...
    Modem uyari vermesini veya internet ve cesitli aktiviteleri durdurmasini beklerdim... ama yapmadi... bu asamada benim icin guvensizdir...

• quote:

Orijinalden alıntı: Bentley GT

Alıntıları Göster
    Bende Zyxel diyorum. Ama evde şu an Airties kullanıyorum.USR nin kopyası falan dediler ama sürekli iyiye giden bir modem..İlk kullandığımda çok sorun yaşamıştım torrent ve emule aynı anda çok sorun yaşatıyordu ama biraz uğraşmadan sonra hiç sorun çıkarmadı, yaklaşık 1 yıl oldu. Ayrıca wus300 adaptörü ilede arkadaşıma paylaştırıyorum.Adaptörüde linuxa uygun.. Daha önce Zoom,USR ve Asus kullandım.Şirkette de Zyxel kullanıyoruz.Parası olana Zyxel aldırıyorum olmayana Airties.Ama Airties in teknik servisi bence çok iyi , en azından gerçekten ilgileniyorlar 7/24 destek alabiliyorsun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.