Şimdi Ara

Türkiye'de 'akıllı ve milli sayaç' dönemi başlıyor: Tarih belli oldu! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kadir_yilmaz , cnkdgc , APOLL0 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü5 Mobil
5 sn
64
Cevap
1
Favori
3.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy şu anda #6
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğuda kaçağı engellemedikten sonra kimse bana milliyiz, yerliyiz bilmem ne akıl vermesin.

Bir de sanki bunu üretip millete dağıttıktan sonra maliyetini ve yeni vergileri köklemeyecekler.

Hani, hiçbir şekilde yapacağımız ödemelerden bir kalem eksilecek mi?

• Uzaktan okuma işini internet üzerinden yapacaklar büyük ihtimal. Peki sayaçlara internet için SIM kart mı takacaklar? Eğer öyle ise sayaç okuyan elemanları çıkartıp onlar için ödediğimiz sayaç okuma bedelini bize SIM kart aylık aboneliği olarak iteleyeceklerdir. Üzerine az biraz da data farkı eklerler. Mis gibi olur.

• Milli lafı duydummu istemsizce sırtımı duvara yaslıyorum  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablosuz haberleşme modülü nasıl olacak o kısmı anlamadım. Çok yüksek maliyet olmaz mı? Onun maliyetini de tüketici mi karşılayacak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • silistreli kullanıcısına yanıt
    T1 t2 t3 t0 çek yolla çek yolla . Eleman eksikliğimiz var efendim, saat etrafı çok otlanmış, çalışan yılandan korkmuş efenim, köpek varmış kedi varmış fare görmüşler lütfen resim çekip yollayın vesaireeeee

• Yani şimdi koca Türkiye Cumhuriyeti yıllardır kaçak kullanımı engelleyemedi ne acayip işse, bu mu çözüm olacakmış. Yahu 2025 yılına girdik bunun esamesinin bile okunmaması lazım! Tabi biz enayiyiz öderiz. Aşırı asabiyim bu konuya. Neyse.

• setcom_2000 kullanıcısına yanıt
    Faturalandırma haricinde elektrik açma ve kesme işlemleri de uzaktan yapılacak.

• silistreli kullanıcısına yanıt
    ''Faturalandırma haricinde elektrik açma ve kesme işlemleri de uzaktan yapılacak.'' Uzaktan erişimde fatura okuma yok.

• MaximillianFoe kullanıcısına yanıt
    Yoo ben gayet normal tıkladım girdim gezindim sıkıntı yok sitede.

• Kaçak kullanımı önleyecekse eyvallah ama şüpheliyim. Bu arada kaçak kullanımı önledikleri zaman artık bir zahmet kaçak kullanım bedelini de halen daha almaya devam etmesinler. Gerçi kullanım bedelinin adını değiştirip zart vergisi, zurt harcı diye yine saplayabilirler.

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Ayıpsın, bu da yerli ve milli tabii. Oradan Alamanyalardan gısganmaya, çatlama devam yeğenim.   

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

• Şu işten vatandaşın hayrına bir tane nokta olsun adımı değiştiririm be.

• xSHUJx kullanıcısına yanıt

Uygulamasından borcu yatırılınca açılabilir olacak o zaman. İşlemler hızlanacak.

• Mylevi M kullanıcısına yanıt

Aynen öyle bunlar yaşanabiliyor. Umarım bu olumsuzluklar ortadan kalkar.

• Kaçağı kullananlarda yerli olduğu için ancak yerli saatle kaçak belirlenebilirdi zaten

• Mesajlara bak. Kendi ülkesine düşman, içinde bu kadar nefret taşıyan bir kitle daha yoktur.

İçinde milli kelimesi geçince hemen nefret tetikleniyor. Tuvalete gitmek dışında başka üretimleri olmayanlar emek verilerek bu ülkede üretilmiş olan bir şeyi gömme yarışına girmişler.

• Milli kelimesi duyunca bir yerleri kabaran varmi hala🥲

• Salak salak belli bir seçmen kitlesinin ağzına sakız vermek için yapılan haberler söylemler. Lan zaten yerli üreticiden alıyorsun tüm sayaçlarını. Milli yani 🤣 adamların uzaktan okuyan sayaçları da var. Bir şekilde yeni büyük bir balon oluşturmak amaçlı, devlet olarak elimizden geleni yapıyoruz demek amaçlı söylemler tüm bunlar.

Envanterinizdeki sayaçların %99u eski Luna firmasına yeni adıyla Landis+Gyr firmasına ait. Sırf Luna satıldı diye, daha pahalı yandaşa sayaç ürettireceklerse bilemiyorum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.