Şimdi Ara

Türkiye'de (belkide) tek Commodore Amiga CDTV - SATILIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Koleksiyonculara özel... Full orjinal ilk günkü gibi...

Evde yer açmak zorunda olduğumdan (evlendik tabi) 26 yıllık ilk göz ağrımı satıyorum.

1991 yılında çıkan Commodore Amiga CDTV CD-1000

CD-player
    Floppy Disk,
    Uzaktan kumanda/Joystick,
    Mouse/Klavye.

TV antenine direk bağlanarak kullanılabilen model.

Ek özellikleri yanında içerik olarak Amiga-500 donanımına sahip.

Ben 5-10 disket oyunla oynayabildim. CD oyunlarını ise ne alabildim ne deneyebildim. Zaten sonra 166 MMX alınca paketledim sakladım.

27 yılda 4 taşınma geçirdiği için, (hernekadar iyi muhafaza etmiş olsam da) sağ üst kenarında boya kalkması söz konusu.

Bunun dışında ilk günkü kondisyonu ile çalışıyor.

CD sorunsuz çalışıyor, zaten fotoğraflarda ekranda görünen demo CD'si.

Floppy Diskin tepkimelerinde problem yok, disket olup olmadığını kontrol ediyor ancak bendeki disketler zaman için kayboldu gitti, deneyip almak isteyen arkadaşlar disketlerini yanında getirse süper olur.

Uzaktan kumandası sorunsuz. ( O dönem millet kablolu joystickle oynarken bununla az hava atmadım, bir de siyah olması çok dikkat çekiyordu. :) )

Klavye/Mouse sorunsuz çalışıyor.

Hem antenle hem de komposit kablo ile (sarı-kırmızı-beyaz kablo) ile çalışıyor. Ben komposit kablo ile monitörde denedim, sorunsuz.

Değerini bilecek birine mümkünse koleksiyoner birine veya koleksiyonerliğe başlamayı düşünen birine vermek isterim.

Fotoğraflar güncel fotoğraflar olup, istediğim fiyat: 1,750 TL
    pazarlık sünnettir)

Türkiye'de (belkide) tek Commodore Amiga CDTV - SATILIKTürkiye'de (belkide) tek Commodore Amiga CDTV - SATILIKTürkiye'de (belkide) tek Commodore Amiga CDTV - SATILIKTürkiye'de (belkide) tek Commodore Amiga CDTV - SATILIKTürkiye'de (belkide) tek Commodore Amiga CDTV - SATILIKTürkiye'de (belkide) tek Commodore Amiga CDTV - SATILIKTürkiye'de (belkide) tek Commodore Amiga CDTV - SATILIKTürkiye'de (belkide) tek Commodore Amiga CDTV - SATILIKTürkiye'de (belkide) tek Commodore Amiga CDTV - SATILIKTürkiye'de (belkide) tek Commodore Amiga CDTV - SATILIKTürkiye'de (belkide) tek Commodore Amiga CDTV - SATILIK

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ö.m. attım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,

Özelden mesaj attım ama ulaşıp ulaşmadığından emin değilim.

Eğer ürün halen satılıksa ben talibim.

Saygılarımla,

OnurB.
  • bi arkadaş ilgileniyor şu aşamada ondan haber bekliyorum.

ayrıca şöyle bi gelişme var.

fotoları çektikten sonra benden habersiz eşim ve annem yer ediyor diye kaldırmışlar. sonra evin içinde bulmak çok zor oldu.
    bir kısmı bilgisayar parçalarının içinden çıktı, bi kısmı buharlı yıkama makinesi kutusundan çıktı.

tekrar kurdum parçaları ona göre arkadaşı çağırayım diye.

ya kumanda da tekleme var ya da cd 1x olduğundan geç okuduğu için geç tepkime veriyor emin olamadım.

disketim olmadığından ne disket sürücüyü ne de kumandayı tam olarak deneyemiyorum.

kısaca diğer arkadaştan haber bekliyorum. eğer olmaz kalsın derse haber vereyim sana. oyun disketlerini getirir denersin. sen de şimdilik kalsın dersen disket oyun satanlar var letgo da. onlardan disket oyun alıp deneyip kumanda da ya da başka bişeyde sorun varsa ilan içeriğini revize edeceğim.

sonrada bi sorun çıkarsa başım ağrısın istemiyorum. paradan daha önemli şeyler var.

26 yıllık cihaza kefil olmak kolay değilmiş bunu da anlamış oldum :d

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• yoqum147 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam, ben her türlü haber bekliyorum senden. Arkadaş almaz ise konuşuruz.
  • oguzog O kullanıcısına yanıt
    satıldı kardeş satıldı bu :))) :))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humphrey -- 9 Aralık 2018; 0:46:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Humphrey

satıldı kardeş satıldı bu :))) :))))
    :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.