Şimdi Ara

Türkiye'de bir İlk WTHH Teknolojisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam ben denedim ping 110 ile 90 arasında 3G ile denedim hocam youtube dunya speed test atmışlar baya güzel hızlarhttps://m.youtube.com/watch?v=HGV6WpS0eYQ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0365634b kullanıcısına yanıt
    Cs go kablosuzda 46 pingleri alıyorum fakat 4g veya 3g bu pingi almam zor ve eğer yüklenme olursa anlık olarak yükselecektir.
    Lol ve Cs Go gibi oyunlar mili saniye farklar bile sıkıntı yaratır ve sorun oluşturur.
    Bu hızlar gayet güzel fakat film izlemek , internette gezinmek veya dosya indirmek veya yüklemek için daha ideal olacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verizon 5-12mbit download 2-5 arası upload veriyormuş sitesinden anladığım üzere turkcell 25-50Gb akk sonrası 1mbit verse bu şekilde bile çok fazla müşteri çeker. binasında altyapı olmayan veya hattında çok fazla kopma hız düşüklüğü vs yaşayan kişiler için güzel alternatif ama tabikide kablosuz teknoloji kabloluyla yarışamaz hem bant genişliği hemde stabilite anlamında. bakalım 2017 de alttaki resme göre Band1'ide Kullanıma açıp 1200mbit 4g vericez diyorlar sonuçlar nasıl olacak 2017 de göreceğiz birde türk telekom ve avea 900mhz frekansını kullanmaya başladı artık turkcell'inde bu frekanstan 3g veya 4g vermesi lazım özellikle 3g verirse zaten 2100mhz çekimi bile çok iyiyken birde 900mhz'den 3g verirse rakipsiz olur neredeyse turkcell :)

Türkiye'de bir İlk WTHH Teknolojisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa Dmrl -- 26 Kasım 2016; 22:4:48 >

• NitroNos kullanıcısına yanıt
    Kardeşim Türksat uydusundan gelen sinyali 90 cm çapında çanak anten ile tek noktada lnb de birleştirerek kullanılır hale getiriyorsun. Yani 3g yada 4g ye göre kıyaslarsan 1000 de 1 i kadar ancak zararlıdır diye düşünüyorum.

İnsan vücuduna giren çıkan her şey olumlu ya da olumsuz etki eder. Bu nedenle yüksek miktarı zararlı olan bir manyetik alanın, azı da kesinlikle zararlıdır. Ancak vücudumuz bu durumu tolere ediyor veya direkt olumsuz etkilemiyor diye kablosuz haberleşmenin zararı olmadığını söylemek mümkün değildir. Kesinlikle zararı var. Ama az ama çok. Ömrümüz yeter 20-30 yıl daha yaşarsak sonucunu göreceğiz. İnşallah pişman olmayız.

Kablosuz teknolojiyi bende kullanıyorum ama bu noktadan sonra kapitalist düzen için 4,5G - 5G vs. sonu yok bu işin. Her şeyi kablosuza taşır ve önlem almazsak sağlığımızı kaybetmemiz kesindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pau_20 -- 28 Kasım 2016; 10:39:25 >

• Yurtdışında bu sistem şöyle oluyor (Superonline örnek alsın)
    2100 mhz den yayın yapan 3g/4.5 baz istasyonu 5km yarıçapında kapsama alanı sunar.
    Baz istasyonuna fiber çekmek mecburi zaten.

Bu baz istasyonu, teorik olarak noktadan noktaya bakan 5 ghz wireless access pointler ile eğer birbirini görüyorsa internet hizmeti alabilir. Her apartmanın tepesine bir tane access point takılsa baz istasyonunu kesintisiz gören, bu şekilde fiber döşenmeden internet dağıtılabilir.

4.5g ile bunu yaparlarsa ki sanmıyorum yapsınlar, ama yaparlarsa 2600 mhz bandında yapacaklardır o iş içinde bol bol baz istasyon döşemeleri lazım. Ona rağmen kotasız internet vermeleri imkansız. Belki 35gb akk, akk sonrası 1mbit gibi yapabilirler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.