Şimdi Ara

Türkiye'de bir İlk WTHH Teknolojisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değerli arkadaşlar 1 milyon fiber üyeye ulaşan lansman tanıtımında fiber verilemeyen evlere .
    WTHH (wireless to the home) Evlerde 4.5g hızında internet vermeyi düşünüyorlar.
    Bu teknoloji hakkında bilgisi olan var mı ?
    Hangi hızları vermeyi düşüyorlar acaba?

2017 yılı içinde vermeye başlayacaklarını söylediler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Arkadaşlar, bir mühendis olarak havada yüksek internet hızına ve data trafiği bulunmasına karşı olduğunu belirtmek isterim. 4.5 G kullanımına başladık, kutlamalar yaptık ama olayın arka yüzü öyle değil.

Havada oluşan manyetik alan kat kat arttı.

Yaşı 20-30 arasında olanlardan çoğu normal şekilde ölebilir ama, şuan 10 yaşın altında olan neslin çoğunluğunun kanserden öleceğine her bahse girerim.

4.5 G insanoğlunun idam sehpası. boynumuza ilmeği geçirdik ve sehpaya tekmeyi vurduk. İnsanoğlu kadar aptal başka bir varlık yok. Sağlıklı yaşamak için teknoloji geliştireceğimize, kendimizi öldürecek sistemler geliştiriyoruz. Yazık bu insanoğluna, zavallılar, çoğu kanserden sürünerek ölecek...

Kablolu teknoloji kullanmalıyız. Çarşı Kablosuz teknolojiye karşı

• pau_20 P kullanıcısına yanıt
    >Yaşı 20-30 arasında olanlardan çoğu normal şekilde ölebilir ama, şuan 10 yaşın altında olan neslin çoğunluğunun kanserden öleceğine her bahse girerim.

Evet, hepsi kanserden ölecek bu neredeyse kesin. Çok görülen neredeyse diğer tüm hastalıkları nasıl iyileştirebileceğimizi biliyoruz çünkü, insanlar eskisi gibi 35 yaşında ölmüyor, ortalama yaşam süresini epey uzattık.

>Havada oluşan manyetik alan kat kat arttı... Yazık bu insanoğluna, zavallılar, çoğu kanserden sürünerek ölecek.

"Manyetik alan"'ın insan öldürebilmesi ancak ucak radarlarını vb engellemesi ile olabilir. İyonlaştırıcı olmayan radyasyonun kanser yapıcı etkisi yok.

>Sağlıklı yaşamak için teknoloji geliştireceğimize, kendimizi öldürecek sistemler geliştiriyoruz.

74 yaşındaki anne annem teknoloji sayesinde yapay kalp yapıldığı için ameliyat olabildi ve hala hayatta.

21.yy'da bizi öldüren, öldürecek olan cahil kalma tutkusundan başka bir şey değil.

edit: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anakinra -- 24 Kasım 2016; 23:17:49 >

• Sağlık konusu değilde hat hangi değerleri kapsıyor acaba?
    Hız konusunda indirme ve yükleme hızı nasıl yapacaklar .

Misal 4.5 g bilgisayara bağlı sony xperia z2 25,8 mbps 18.8 mbps çıktı.
  • Arkadaşım, havadaki kablosuz iletişim antenlerden belli frekans ve güçte sinyal yayarak oluşuyor. Kablosuz sinyal yayan her noktada insanın üzerinde potansiyel bir güç oluşur ve bu nedenle insanın vücut ısısı artar. Vücut ısısı arttığı anda hücre normal sıcaklığını koruyamazsa hücre yapısı bozulabilir.

Mesleğin nedir, bu konudaki bilgin ne kadardır bilmem ama yüksek güçlerde kablosuz bağlantıyı savunmak bence yanlış. İstersen araştır sonra kablosuz teknoloji hakkında tekrar yazışalım.

Tüm arkadaşlara önerim, ufak tefek işleri wifi olarak yapabilirsiniz. Ancak film müzik vb download edecekseniz modeme kablo bağlayarak indirin ki gereksiz manyetik etki oluşmasın.
    >Arkadaşım, havadaki kablosuz iletişim antenlerden belli frekans ve güçte sinyal yayarak oluşuyor. Kablosuz sinyal yayan her noktada insanın üzerinde potansiyel bir güç oluşur ve bu nedenle insanın vücut ısısı artar. Vücut ısısı arttığı anda hücre normal sıcaklığını koruyamazsa hücre yapısı bozulabilir.

Güneşe çıkmayalım, sobayı yakmayalım o halde, veya sıcak ülkelerdekiler daha mı çok kanser oluyor?

>yüksek güçlerde kablosuz bağlantıyı savunmak bence yanlış. İstersen araştır sonra kablosuz teknoloji hakkında tekrar yazışalım.

Ben yüksek güçteki kablosuz bağlantıyı savunmadım, sen araştır bence, kablosuz bağlantının kanser yaptığını ima eden sensin? Böyle bir bilimsel makale var mı acaba? Paylaşabilir misin lütfen, aydınlanalım?
  • Anakinra A kullanıcısına yanıt
    Sigara içenlerin çoğu akciğer kanserinden ölmüyor. O zaman sigara da sağlığa zararlı değil denebilir mi?

"googleda kablosuz teknoloji insan sağlığı etkisi" diye aratsan google amca sana onlarca bilgi çıkartır.

Hatta ben sana kendi yaşadığım problemi söyleyim. Cep telefonu ile uzun süre konuşmam nedeniyle kulağıma ağrı girdi.

Bence bu durum kablosuz teknolojinin en basit zararı.

Günümüzde her ortamda kablosuz teknoloji var. Toplam etki tümünün birleşimi olacağı için kablosuz teknoloji çok riskli ve ben karşıyım.

3-5 yıl sonra yaşayacağım evin dışını ince bakır levha ile kaplayıp dışardan manyetik alan girmesini engellemeyi düşünüyorum. Şaka değil.

Sonuç olarak Bencee Kablosuz bağlantı sağlık açısından çok riskli.

• 2.1 ve 2.6 GHz bandları bu iş için çok uygun. eğer bunu başlatırlarsa adsl'i hemen kapatırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pau_20

Sigara içenlerin çoğu akciğer kanserinden ölmüyor. O zaman sigara da sağlığa zararlı değil denebilir mi?

"googleda kablosuz teknoloji insan sağlığı etkisi" diye aratsan google amca sana onlarca bilgi çıkartır.

Hatta ben sana kendi yaşadığım problemi söyleyim. Cep telefonu ile uzun süre konuşmam nedeniyle kulağıma ağrı girdi.

Bence bu durum kablosuz teknolojinin en basit zararı.

Günümüzde her ortamda kablosuz teknoloji var. Toplam etki tümünün birleşimi olacağı için kablosuz teknoloji çok riskli ve ben karşıyım.

3-5 yıl sonra yaşayacağım evin dışını ince bakır levha ile kaplayıp dışardan manyetik alan girmesini engellemeyi düşünüyorum. Şaka değil.

Sonuç olarak Bencee Kablosuz bağlantı sağlık açısından çok riskli.

o kadar masrafa gerek yok yattığın yerı saran faraday kafesi yeterli
    ha sadece yatağımı degil tüm ev diyorsan EM boya ve ufak bir topraklama çok iyi işini görür

• şu an evinde 50 gb akk ye takılmayan insanlar var

akk sonrası hızı 3 mbps yaparsa 50 gb akk den sonra

Türkiye'de çok şey değişir.

o müşteriye zınnık sallamayan Türk telekom köpek olur,

yok binamda alt yapı yok, yok nakil 1 ayda gerçekleşmedi, yok port yokmuş, yok bilmemne adamın aklını alırlar

bir de güzel ve dalgalanmayan pingler verebilirse gamerlar bile yeter sol a
    tek bir kanıtın var mı yok... sallayıp duruyorsunuz...
  • sabırsızlıkla bekliyorum türk telekomun tekelinin yıkılması için yapılacak her çalışmayı destekliyorum.
  • Herkes ölmenin metotlarını tartışırken bu konuda önemli olan sınırlımı sınırsız bağlantımı yada ne kadar kota vereceklerini sorgulamamız lazım bilindiği üzere gsm şirketleri interneti bi lüks olarak gördükleri için faiş fiyatlarda ve komik gb ları sunuyorlar kimse adsl nin yerini alabilir dediği bu hizmetin 100gb 200gb kotaları 50 - 100tlye vermesini beklemesin
    Hocam o devri öldü artık fiber sistemleri pahalı yani 2020 de 5G geçiyor
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    hocam duyucan sol aradım bilgi yok dedi hizmetl başlatsalar
  • Bence bu sistemler 5g ile kullanılabilir olacak.5G de pingler ciddi oranda düşecek.
  • Online oyun oynanmaz çok dalgalanma olur ayrıca ortak ağ olacağından dolayı güvenlik riskleri ortaya çıkacaktır.
    Tabikide bu altyapı ile kotalar ne olur ve nasıl işlenir bilinmez ama kablolu internet gibi bir kota veya sınırsızlık ifadesi olmayacağı kesindir.

@pau_20
    4G veya 3G baz istasyonlarının zararlı olduğunu söyleyen insan Türksatın uydusunu çökertsin oda tüm Türkiye'ye veri gönderiyor oda zararlı televizyon izleme oda zararlı yaşama sen oda zararlıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 25 Kasım 2016; 23:27:34 >
  • 0365634b kullanıcısına yanıt
    fiber sistem pahalı filan değil pahalı diyen sallıyor...
  • tutankenshta kullanıcısına yanıt
    Hocam Vdsl için 20 bin tl istiyorlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.