Şimdi Ara

Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.140
Cevap
195
Favori
96.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
154 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Arkadaşlar, eskilerden elinde cd oyun ve pc oyun dergileri olan var mı acaba ? Çocukluğumun dergilerinden eğer bir hayırsever tarayıp buraya atarsa çok minnettar olurum.Şimdiden emekleriniz için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrhanYüceer -- 23 Mayıs 2022; 18:36:1 >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt

Bu derginin ilk 5 sayısı bende mevcut. Zaten 8 sayı çıkmış ve kapanmıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kenan9593 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam, emeğine sağlık. Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı 

• Selam, PC / CD Oyun klasörüne buradan erişebilirsin. Şimdilik 6 dergi var. Buldukça yada elinde olanlar taradıkça buraya ekleyeceğiz.

• alvarez85 kullanıcısına yanıt

İlk sayı Nisan 2000 mi hocam? Elindeki dergilerin fotoğrafını atabilirsen süper olur çünkü internet ortamında hiç yok. Tarayıp PDF yapabilirsen de harika olur.

• Elimde PC life şubat 2001 cd si mevcut. içinde mitdown madness colin mcrae rally gibi oyunlar vardı. isteyene upload edebilirim burada bi arkadaş ısrarla istemişti askerdeydim. isteyen varsa upload edebilirim @XanthiN

Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aurosonic -- 2 Mayıs 2022; 16:50:40 >
  • ISO olarak arşivleyip upload edebilirsin hocam. Konu arşiv konusu elbet birinin işine yarar. Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı  Upload için https://archive.org gibi siteler bu iş için ideal.

• LEVEL #302 Mayıs-Haziran sayısı çıkmış, bugün D&R'dan aldım. Önceki sayı da iki aylıktı, artık böyle gidecek sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 4 Mayıs 2022; 0:41:2 >

• Eline emeğine düşüncene sağlık. Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı 

Kağıtlar hep yurt dışından ithal ediliyor dolar uçtuğu için kağıt masrafları çok arttı artık 2 ayda bir çıkıyor fiziksel olarak 🤦🏻‍♂️

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Teşekkür ederim ellerinize,emeğinize saglık ama bu sayılar bende var :) inşallah diğerlerini de buluruz,ayrıca sizin taradığınız dergilerde sanırım eksik sayfalar var.

• Ben hiç taramadım maalesef, bunlar bulup toparladıklarım. Tarayanlar öyle taramış. Malum, dergiler çok eski olunca sayfalar yırtılmış olabilir.

Siz de sizin elinizde olan sayıları tarayıp paylaşabilirseniz şahane olur gerçekten.

Anlıyorum. Tabiki, bende dergileri taramak için hazırlık yapıyorum, müsait bir zaman bulunca hepsini yükleyecegim. Elimde farklı oyun dergileri de var, onları da paylaşacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrhanYüceer -- 5 Mayıs 2022; 12:31:35 >
  • Şahane haber hocam. Şimdiden kolay gelsin, merakla bekliyoruz. Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı 

Öncesinde bir toplu fotoğraf atsanız, elinize ne var yok görsek süper olur aslında. Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı 

• Arkadaşlar elimdeki dergileri, Cd,dvd ve bluray leri fırsat buldukça sizler için tarayıp, upload edip, paylaşacağım. Şimdilik Tempo dergisini paylaşıyorum. Ayrıca Youtube kanalımda geçmişten günümüze tüm nostalji oyunları oynamaya çalışıyorum :)

Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımıs7.dosya.tc
    Tempo_Dergisi_Pdf.pdf dosyas�n� indir - download
    https://s7.dosya.tc/server21/d2435d/Tempo_Dergisi_Pdf.pdf.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrhanYüceer -- 7 Mayıs 2022; 19:37:39 >

• Biraz göz attım da dergi hoşuma gitti. Ne kadar eski o kadar okuması keyifli benim için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JagerBomb kullanıcısına yanıt

Evet eski dergilerde muhabbet oyun incelemeleri vs daha keyifliydi :)

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.