Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı (10. sayfa)
-
-
Arkadaşlar, eskilerden elinde cd oyun ve pc oyun dergileri olan var mı acaba ? Çocukluğumun dergilerinden eğer bir hayırsever tarayıp buraya atarsa çok minnettar olurum.Şimdiden emekleriniz için teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrhanYüceer -- 23 Mayıs 2022; 18:36:1 > -
Bu derginin ilk 5 sayısı bende mevcut. Zaten 8 sayı çıkmış ve kapanmıştı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam, emeğine sağlık.
-
Selam, PC / CD Oyun klasörüne buradan erişebilirsin. Şimdilik 6 dergi var. Buldukça yada elinde olanlar taradıkça buraya ekleyeceğiz.
-
İlk sayı Nisan 2000 mi hocam? Elindeki dergilerin fotoğrafını atabilirsen süper olur çünkü internet ortamında hiç yok. Tarayıp PDF yapabilirsen de harika olur.
-
Elimde PC life şubat 2001 cd si mevcut. içinde mitdown madness colin mcrae rally gibi oyunlar vardı. isteyene upload edebilirim burada bi arkadaş ısrarla istemişti askerdeydim. isteyen varsa upload edebilirim @XanthiN
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aurosonic -- 2 Mayıs 2022; 16:50:40 > -
ISO olarak arşivleyip upload edebilirsin hocam. Konu arşiv konusu elbet birinin işine yarar. Upload için https://archive.org gibi siteler bu iş için ideal.
-
LEVEL #302 Mayıs-Haziran sayısı çıkmış, bugün D&R'dan aldım. Önceki sayı da iki aylıktı, artık böyle gidecek sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 4 Mayıs 2022; 0:41:2 >
-
Upload ettim hocam ilgilenenlere duyurulur.
PC Life Şubat 2001 CD : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive
-
Eline emeğine düşüncene sağlık.
-
Kağıtlar hep yurt dışından ithal ediliyor dolar uçtuğu için kağıt masrafları çok arttı artık 2 ayda bir çıkıyor fiziksel olarak 🤦🏻♂️
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim ellerinize,emeğinize saglık ama bu sayılar bende var :) inşallah diğerlerini de buluruz,ayrıca sizin taradığınız dergilerde sanırım eksik sayfalar var.
-
Ben hiç taramadım maalesef, bunlar bulup toparladıklarım. Tarayanlar öyle taramış. Malum, dergiler çok eski olunca sayfalar yırtılmış olabilir.
Siz de sizin elinizde olan sayıları tarayıp paylaşabilirseniz şahane olur gerçekten.
-
Anlıyorum. Tabiki, bende dergileri taramak için hazırlık yapıyorum, müsait bir zaman bulunca hepsini yükleyecegim. Elimde farklı oyun dergileri de var, onları da paylaşacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrhanYüceer -- 5 Mayıs 2022; 12:31:35 > -
Şahane haber hocam. Şimdiden kolay gelsin, merakla bekliyoruz.
Öncesinde bir toplu fotoğraf atsanız, elinize ne var yok görsek süper olur aslında.
-
Arkadaşlar elimdeki dergileri, Cd,dvd ve bluray leri fırsat buldukça sizler için tarayıp, upload edip, paylaşacağım. Şimdilik Tempo dergisini paylaşıyorum. Ayrıca Youtube kanalımda geçmişten günümüze tüm nostalji oyunları oynamaya çalışıyorum :)
s7.dosya.tcTempo_Dergisi_Pdf.pdf dosyas�n� indir - downloadhttps://s7.dosya.tc/server21/d2435d/Tempo_Dergisi_Pdf.pdf.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrhanYüceer -- 7 Mayıs 2022; 19:37:39 >
-
Biraz göz attım da dergi hoşuma gitti. Ne kadar eski o kadar okuması keyifli benim için.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet eski dergilerde muhabbet oyun incelemeleri vs daha keyifliydi :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X