Oyungezer'in sol üstteki LGBT detayı hiç güzel olmamış. Bir oyun dergisinin bununla ne işi olabilir? |
Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF / CD Paylaşımı (13. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Gameshow 44. sayı eklenmiş.Uğraşıp ekleyen arkadaşların eline sağlık.
drive.google.com
Gameshow Arşivleri - Google Drivehttps://drive.google.com/drive/folders/0B4F_8ecSER7ySkJ6SGc4Q0VnZkE?resourcekey=0-ADarI3XoqcrPR3WfceCQRQ&fbclid=IwAR3dKqkvtosygR69Qtk2bq5WCaSvmISSruDjW51r4rzb3oNjoQNOQif671s -
-
Formula kapaklı sayıyı aldım bundan sonra asla almam. İçerik olarak bomboş, starfield gibi bir oyun hakkında bir tek cem şancı yazı yazmış, koskoca dergi kime kaldı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Oyungezer'in 2007-2010 yılları arası pdf'leri için bağlantı var mı ? (Magzter hariç) Konuyu aradım ancak göremedim.
-
Public bir paylaşım yok maalesef.
-
Eline,bileğine ve yüreğine sağlık kardeşim. Bende 1999 Haziran dan 2000 Haziran a kadar PC Gamer okuyucusuydum.Hala birçok CD si var.Ne yazıkki dergileri bir anlık bir kızgınlık ile attım ve sonra çok pişman oldum.Türkiye ye böyle bir dergi daha gelmedi. 1980 lerden sonra doğan nesil donanım nedir,nasıl çalışır,nasıl seçilir ve nasıl kullanılır bu dergilerden öğrendi.Daha birçok bilgisayar toplayıcısı Mavi Bilgisayar,Eksen Computer vs hep reklamları olurdu. Oyunları oynamasakta okumak bile büyük keyif verirdi.Benim lise zamanıma denk geldi tamda,arkadaşlarla okuldan sonra evde toplanır oynardık demoları falan. Hey gidi günler hey.....
Ben ilk bilgisayara 1995 Kasım sonu sahip oldum,Vatan bilgisayardan Olivetti 42PCS 486DX2-66 4MB ram,420 MB HDD ve 1,44 MFD + Windows 3,1 ENG+MS Works 3,Calender programı vs vardı. Güzel makine idi vesselam.O zamanlar oyun nerde satılıyor bilmezdim,bizim yakınlarda pek yoktu,okuldan arkadaştan alırdım disketle oyun falan.1999 da da disket ile satış durdu,en son bizim arka mahallede satan yerde CD ye geçti. :(
Ben PC Gamer TR nin birkaç sayısını internetten bulup aldım ama nasıl taranır bilmiyorum.
Bir de Pentium MS-DOS/Win 3,1/Win95 PC almak istiyorum ebay dan ama Türkiye ye girişte sorun olur diye de korkuyorum.Sizce ne yapmalıyım?
-
Selamlar, Oyungezerin 98den önceki sayıları ile 111-112.sayıları dijital olarak yok. Bunların olduğunu belirtmişsiniz. Link gönderme şansınız var mı ? Çok teşekkürler.
-
-
Müsait bi zamanda paylaşırım hocam...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
vay be babam küçükken oyungezer alırdı okur okur dururdum
-
Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.Beni çocukluğuma götürdünüz.Aynı şekilde ellerinde byte, chip, pc magazine vb pc dergileri olan var mıdır acaba?
-
onlar sever böyle zevzeklikleri.
-
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X