cd'nin imajını alıp paylaşma şansınız var mı acaba |
Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF / CD Paylaşımı (15. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
https://www.mediafire.com/file/q75ad5b9gbecrpj/Level_99-4.iso/file
Level exe dosyasını açarken uyumluluk modunu Windows XP (Service Pack 3) yapın
-
Çok değerli bir konu. Destekte bulunan herkese çok teşekkürler :)
-
Gamepro 14. Sayı (Aralık 2000) [PDF 195MB]
Gamepro 15. Sayı (Ocak 2001) [PDF 190MB]
Kaynak: https://retrofili.com
-
Merhaba arkadaşlar, harika bir konu! Tüm dünyada video oyun gazeteciliği ile ilgileniyorum ve şu anda mümkün olan tüm dergilerde Worms incelemeleri bulmaya kafayı takmış durumdayım. Gameshow #10'da kısa bir not var ama o kadar. Sizler başka dergilerde Worms incelemelerine rastladınız mı? Kasım 1995 ile Mart 1996 arasında bir yerde olmalı (1996'da daha sonra da olabilir). Örneğin, PC Oyun'da olabileceğinden şüpheleniyorum, ancak 24 veya 26'da yok ve ilgili zaman diliminde mevcut başka sayı yok. Lütfen herhangi bir bilgi ile bana yardımcı olabilir misiniz? Ayrıca, hangi Türk web sitelerinde satılık eski oyun dergileri var? Hiçbir yerde bulamazsam bir şeyler satın alabilirim.
-
Keşke CD Oyun dergisi de paylaşılsa...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Değerli arkadaşlar zeplin dergisinin 5. sayısını atayım dedim,degilerin hepsini buldum,tüm dergilerimi bir sıraya koyabilirsem, tarayıp sizlerle paylaşacağım.Keyifli okumalar.
mediafire
Zeplin Sayı 5https://www.mediafire.com/file/7s7vq7vwmzp63n6/Zeplin_Say%25C4%25B1_5.pdf/file
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrhanYüceer -- 12 Ekim 2022; 20:31:19 >
-
Elinize emeğinize sağlık, teşekkür eder devamını dileriz. Umarım bu dergiyi %100 arşivleyebiliriz.
Benim de elimde bir kaç Zeplin dergisi vardı. 3 tanesini Şubat ayında taramış fakat kalanları da yapıp öyle paylaşayım diyerek bekletmiştim. Bu vesile ile paylaşmış olayım:
Tarafımdan taranan Zeplin Dergileri (şimdilik 10-14-17 olmak üzere 3 sayı var, elimde bir kaç tane daha olması lazım)
-
Elinize,emeğinize sağlık,bende printer değiştirmeye karar verdim, cd üzerine baskı yapabilen bir cihaz almayı planlıyorum :) (Maksat nostalji) bazıları iso halinde onları eski dergi cd ve dvd lerim var, printable cd yada dvd alıp üzerlerine baskı yapmayı planlıyorum :) Hatta forumda da bu tip cd leri paylaşabilirsek çok güzel olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrhanYüceer -- 17 Ekim 2022; 14:5:26 > -
Efsane bir topic olmuş. Başta konuyu başlatan, sonrasında da katkıda bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Gençliğime döndüm resmen. Gözyaşım pıt...
-
Elimdeki diğer 3 zeplin dergisini daha taradım, böylece 10-11-13-14-17-18 olmak üzere 6 sayı taramış oldum. Hepsi drive klasörüne eklendi.
Ayrıca @x007x hocamın taradığı 5 nolu sayıyı da drive arşivine eklemiştim. Hocam sen ayrı bir arşiv tutacaksan kendiminden çıkarabilirim. Senin de çalışmalarını dört gözle bekliyoruz.
-
Elimde tek bir dergisi olan Hürriyet Gameclub'un 3. sayısını arşive ekledim. Maalesef yıl ve ayını bilmiyorum, tahminim 2003 yılına ait.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 22 Ekim 2022; 23:53:24 > -
Hocam çok güzel olmuş eline sağlık, sorun yok arşive ekleyebilirsiniz en azından toplu bir yerde olsun ilgilenen arkadaşlar baksınlar.
-
-
Arkadaşlar level ilk sayı arıyorum sadece yada toplu arşivini satan varsa ciddi fiyatlara almayı düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan9593 -- 1 Kasım 2022; 20:41:13 >
-
Değerli arkadaşlar, zeplin dergisinin 8. sayısı sizlerle.Keyifli nostaljiler.
mediafire
Zeplin Sayı 08https://www.mediafire.com/file/yoeprb410zqd78y/Zeplin_Say%25C4%25B1_08.pdf/file
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrhanYüceer -- 31 Ekim 2022; 23:1:39 >
-
Elinize saglık hocam,zahmet olmazsa cd yi zarftan cıkartıp resmini atabilirmisiniz acaba,cd baskısı yapan bi printer alacagımda, isoları yazdırıp üstlerine kendi resimlerini basmayı planlıyorum :) Şimdiden teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X