Hocam ben 1 tane internetten satın alıp tarayıp paylaşmıştım. Şu mesajıma bakabilirsin. Elindeki sayılar farklıysa bekliyoruz. |
Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF / CD Paylaşımı (18. sayfa)
-
-
rez
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
8 sayı Free2Play dergisi [291MB]. Magzter'den alınarak hazırlamış.
Kaynak: Discord'dan KarbonatErol#9008
-
up up up
-
yillar once bir ara bu pc game dergilerinden biri oyun yapma programi cd si vermisti güzel ve basit oyunlar yapilabiliyordu programin adini bir türlü bulamadim hatirlayan varmi acaba
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 25 Şubat 2023; 15:57:4 >
-
Progamer dergilerinin demo cdlerinin isoları olan var mı? Bende 3-5 tane var (fiziksel cd olarak) ama hepsini arşivime katmak istiyorum. 11 tane progamer cd'si bende mevcut (malesef dergiler yok) bunların isolarını en kısa sürede yükleyeceğim.
Sadece bir tane cd'yi iso yapabildim. Anlayamadığım bir sebepten diğerleri iso olmuyor. Farklı programlarla deniyorum. Program tavsiye edecek var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kustumize -- 11 Ocak 2023; 2:4:23 > -
oy oy oy, 2. sayıda benimde üzerinde çalıştığım yerli bir oyunu gördüm bir bakayım dedim, o dönem ofise gelip fotoğraf çekenler olmuştu, bir baktım kabak gibi kendi fotomu gördüm dergide, gece gece iyi nostalji oldu, teşekkürler...
-
Bu dergiler 2010 öncesi oyun severler için ilgi çekici nesnelerdi. Ben de hiç almamış olsam da Oyungezer ve Level takip etmeye çalışırdım. Hatta bunlardan biri Fallout CDsi veriyordu 2007 yada 2008 de.
-
-
Emeğinize sağlık...
Nostalji yanında teknoloji müzesi tadında olmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bundan 20 yıl önce Level dergisinin tv programı başlayacaktı. Heyecanlanmıştık.
-
Merhaba konunun adı tüm oyun dergileri olduğundan diğerlerine göre daha yeni olsa da Minecraft resmi dergi, özel eğlence battle royale dergisi ve game master dergileri de bulunmakta isterseniz Minecraft'ın 1, 2, 11, 12 ve 13. sayılarını ve özel eğlence'nin 3. sayısını yükleyebilirim
Ayrıca dergi olmasa da guinness world record gamers edition'ın 2019 ve 2020 kitapları da var genelde rekordan ziyede haber ve bilgi ağırlıklı olduğundan belki bu listede olabilir diye yazayım dedim
-
@aterikasedi @X kare - forumdaki bir diğer dergi konusu olan ogz vs level başlığından bir mesaj:
Alıntı
metni:... geçen süre zarfında Best TV yapılandırmaya gidip ismini HOT TV olarak değiştirmişti ve efsane doğmak üzereydi: HOT LEVEL Program yayına başladığında birçok Level sempatizanını (evet ne olmuş ) kendisine hayran bırakmıştı.Kanaldaki insanların birbirleriyle samimiyeti o kadar çoktu ki;Canlı yayında Cenk Bey,Burak Akmenek'in eline CD fırlatıp kanatmışlığı bile vardır(Bora Oyacı'nın eline de atmış olabilir.yaşlandım hatırlamıyorum) Hızlı geçiyorum. Derken HOT TV durup dururken Uzan gurubuna satıldı. Ekip dağıldı. Bora Oyacı'da ekibi toparlayıp SKY TV'de Next Level programıyla yola bir şekilde devam etti. Sırf Level tayfasını izleyebilmek için çatıya çıkıp çanağı çevirdiğimi bilirim... Sonrası malum zaten. İşini en iyi şeklide yapmaya çalışan tayfaya kanal arasında bağlar bir şekilde koptu. Next Level bir daha başlamamak üzere bitti.Ama bir çok kişiye Level'i armağan etmişti bir kere.Bundan daha iyisi düşünülebilir miydi? (hakikatten masal gibi oldu yahu) mesajın sahibi @smyleface daha iyi açıklar, o günleri bize anlatır belki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 27 Ocak 2023; 0:25:15 >
-
Hepsine okeyiz hocam, çeşitlilik iyidir. Arşive katkın için şimdiden teşekkürler.
-
hocam bende sizin bu girişiminizden örnek alıp oyunlar hakkında ki türkçe çizgi romanlar ile ilgili bir konu açtım acaba burada olduğu gibi destek gelmesi adına link koyabilir miyim?
-
Elbette hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu anlık kendi bulabildiklerimi koyduğum Oyunlardan uyarlanan tüm türkçe çizgi romanlar konusunun linkini koyuyorum burada olduğu gibi bende desteklerinizi bekliyorum https://forum.donanimhaber.com/oyunlardan-uyarlanan-tum-turkce-cizgi-romanlar--154975576
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X