Şimdi Ara

Türkiye’de deprem verilerinin halktan saklandığını biliyor muydunuz? Celal Şengör'ü de aradım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Altaylı: Türkiye’de deprem verilerinin halktan saklandığını biliyor muydunuz? Celal Şengör'ü de aradım, o da teyit etti

“Sevgili dostum, aynen sana söylendiği gibi AFAD, 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelmiş olan 6.8 büyüklüğündeki Sivrice depreminden 2 gün sonra, 27 Ocak tarihinde, her zaman halka açık olan, sayısal deprem verisini bakım çalışması yapıldığını belirterek paylaşıma kapatmıştır. Sadece halka değil, bilim dünyasına da kapatılmıştır ve deprem araştırması yapan üniversiteler, rasathaneler dahi bu verilere ulaşamamaktadır. Bakım çalışması adı altında, 1 aydır AFAD’ın dalga biçimi verisine ulaşılamamaktadir. Bakım çalışması bahanesiyle bu kadar çok depremin olduğu bir dönemde. Ülkemizin merkezi depremi sistemi olduğunu iddia eden bir kuruluşun veri sağlama faaliyetini bu kadar uzun süre tatil etmiş olması anlaşılabilir değildir.
    A.M.C. Şengör”

Habertürkwww.haberturk.com
    Akıllı düşman daha mı iyiydi!
    https://www.haberturk.com/yazarlar/fatih-altayli-1001/2603819-akilli-dusman-daha-mi-iyiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIGHER -- 5 Mart 2020; 12:27:24 >

• Halktan saklanan neler neler var aç tarihe bak.
  • şaşırdık mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.