Şimdi Ara

Türkiye'de en çok kullanılan dijital platformlar belli oldu: İşte 2023 rakamları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Zaten istediğimiz içeriği satın alabiliyorduk ki, akış platformları kendi içeriklerini kendilerine özel yapana kadar.

Havuz sistemi adil bir şekilde pay edilmez. Müzik sektörünün geldiği hal belli.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Blutv Hepsiburada Premium sebebiyle çok kullanılıyor.

• SaxHobbit kullanıcısına yanıt

İnsanları ben kutuplaştırmadım. Doğduğumdan beri laikler ve dindarlar rekabet içindeydi. Ki rekabet iyidir. Ben burda kutuplaştırmaktan çok ikisini bir noktada birleştirip kalan yüzde yediyi kutuplaştırmışım daha çok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt

müzik konusunda gayet başarılı olundu diye düşünüyorum.

herkes korsana yönelmiş albüm satışları dibe vurmuştu, şimdi her sanatçı dinlenme üzerine bir kazancı oluyor. benzer bir yapı videoiçeriktede olabilir.

• Düşünüyorsunuz. Herkes korsana yönelmiş değildi(2010'lara kadar müzik albüm satışları online satışlar dahil istisnasız artan bir çizdideydi) fakat insanlara bu havuz metodu daha cazip geldiği için tek tek albüm, şarkı almayı bırakanlar oldu. Bir nevi sektörü öldürdü.

Bunun sektöre dezavantajı;
    Spotify bir liste yapıyor orijinal şarkının remix cart curt versiyonunu koyup kazancından çalıyor ki bu servislerden sanatçıya en az pay veren yine Spotify. Yine anlaşmalı olduğu şarkı ve şarkıcıları ön plana çıkartabiliyor.

Albüm satışlarında ise sanatçının kazancı daha fazlaydı ve sadece dinlenmek için değil sanat için müzik yapılıyordu.

• şu an amazon prime'den başkasını izlemiyorum ben. tam benim zevkime uygun diziler var.

bu arada yönetimin javaprof gibi bölücülük yapan, milletin birlik ve bütünlüğüne zarar veren militan tipleri hala forumda yaşatmasını esefle kınıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 7 Şubat 2024; 15:47:6 >
  • tilsimtr kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    netflixin paylaşım yasagı gibi yasak yok disneyde

@tilsimtr Bugün Disney sözleşme koşullarını değiştirdiğine dahil e-posta gönderdi. 14 mart'tan itibaren hesap/şifre paylaşımına müdahale edeceklermiş. Türkiye dahil mi bilmiyorum ama zamanla sıra gelecektir. Benim hesap ABD kayıtlı olduğu için gelmiş olabilir. Hesaplarımı zaten kimseyle paylaşmadığım için umursamıyorum.

Türkiye'de en çok kullanılan dijital platformlar belli oldu: İşte 2023 rakamları

Diğer kaynaklar:

https://www.theverge.com/2024/2/6/24063799/disney-plus-password-crackdown-us

https://arstechnica.com/gadgets/2024/02/hulu-disney-password-crackdown-kills-account-sharing-on-march-14/

• deneme1 D kullanıcısına yanıt

Alakası yok. Bu anlaşma hiç başlamadan önceki pazar paylarına bakın. Daha da fazlaydı payı hatta.

Düşünmesi kolay popüler fikirler yazmak iyi oluyor ama doğruluğu da önemli.

• pazar payı ne ya sayı yok mu, kaçsa 2x 3x yapıp gerçek değeri bulurduk,şifre paylaşımı sonralarında

• Sıralamada tabii yi dikkate almıyorlar sanırım. tabii 1. sırada olmasada ilk 5 de olduğunu düşündüğüm bir platform bence. Tamamen tarafsız gözle söylüyorum.
    TRT Belgeseller veya tabii deki bazı dizi ve filmler gerçekten çok güzel.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Numenorian Man kullanıcısına yanıt
    genellikle trol hesaplar hiç kullanılmayan platformları beğenerek sanal bir reklam yaparlar , sizin de bu hesaplardan biri olmadığınızı bilemeyiz ... blu tv nedir ????
    para ödeyerek sıralamaya girecek bit platform değil

Neee

Keşke keşke öyle bir para gelse âlâsını yaparım reklamın. Ama kullanılıyor. Yerli ve başarılı bir girişimdi. Değerini bulunca da sattılar. Ben de çok kullanmadım ama vakitsizlikten.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ahaberin haberi bunnar, yoksam exxen uçuyoooo

• Yurticinde tabii hepsini ezip gececegi icin kasten listeye almamislar

• Exxen o kadar reklam yapmasına ve ülkedeki güçlü sevilen bir ismin ürünü olmasına rağmen hak ettiği yeri bulmuş. BluTv aslında içerik olarak gayet iyi. Tek başına Nejat İşler bile platformu kalkındırıyor.

• Hepsi çok pahalı kullanmıyorum

Böyle bir üslupla aklınca tiye alanları takmayacak yaştayım bro.

• BluTv üyeliğim HepsiBurada Premium üyeliğim nedeniyle devam ediyor. İstedikleri parayı hayatta vermem.Buda gösteriyorki çok ama çok az iyi içerik üretmesine rağmen Netflix hala 1. sırada yer alıyor.

• Disney bu kadar fazla.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.