Şimdi Ara

Türkiye'de en huzurlu yer? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğu karadeniz halkı mı sempatik cana yakın misafirperver? Çok çok çok yanlış bir tespit özellikle lazlığa kayanlar için söylüyorum ve en çok laz rizede.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Fe4R]

Bartın. Şiddet yok, yeşil alan fazla hayat nispeten daha ucuz. Herkes kendi halinde. Denizi var ama yazın günübirlikçi akınıma uğruyor atletli göbekli insanlar 78 plakalı araçlar dolduruyor heryeri. Biraz küçüktür ama iyi şehirdir.

Aynen hocam bende bartınlıyım.Ama kumsala bi kere bile gitmedim.Plakalar 74 bu arada.İstanbul da yaşıyoruz.Kirli havası yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: Green Pears

tekirdağ

Türkiye'de en huzurlu yer?

esnafı ve insanı çok iyi ucuz kiralar evler herşey ucuz yani sakin gürültü kavga hiç olmaz. insanlar kültürlü akıllı.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: +18

Doğu karadeniz halkı mı sempatik cana yakın misafirperver? Çok çok çok yanlış bir tespit özellikle lazlığa kayanlar için söylüyorum ve en çok laz rizede.

Rize hakkında bilginiz olmadığı belli çünkü laz sayısı rize de azdır. Rizeliyim. Lazlar rizedeki bir ilçede var. Onun dışında lazların vatanı artvindir.

Bilgin olsun.... Bi gün rizeyi ziyaret et

• quote:

Orijinalden alıntı: +18

Doğu karadeniz halkı mı sempatik cana yakın misafirperver? Çok çok çok yanlış bir tespit özellikle lazlığa kayanlar için söylüyorum ve en çok laz rizede.

sanırım lazları iyi bilmiyorsunuz, büyük ihtimalle laz diye söylediğiniz farklı bir kesim.
    ha ben de çok sempatik ve cana ykaın olduklarını düşünmüyorum o ayrı.
  • adana cumhuriyeti
  • Küçük şehir olarak Akçay, büyük şehir olarak Antalya bence..
  • Bilmiyorum belki bana hep kötü örnek gelmiştir gördüğümü söylüyorum hiç sıcakkanlı insanla karşılaşmadım, ben samsundayım 1 tane bile laz görmedim buradaki insanlar sıcak, fakat buralarda hep en çok lazın rizede olduğu söylenir

• Aydın nasıl bilen var mı?

• Antalya bence şehir çok sakin..Havası ayrı bi mutlu ediyor insanı kapalı havalı gün çok nadir.Her uyandığında çok güzel ve güneşli bi hava karşılıyor seni bence bunlar bir şehri huzurlu kılan olmazssa olmazlardan

Edit:Ankarada yaşıyorum
  • İzmir Seferihisar tabiki. Oturduğum yer yani size neden huzurlu olduğunu açıklayayım.
    Öncelikle Türkiye'nin ilk sakin şehri. Dünyada cittaslow olarak bilinen bir olay. Cittaslow nedir derseniz İtalyanca Citta (Şehir) ve İngilizce Slow (Yavaş) kelimelerinden oluşan Cittaslow Sakin Şehir anlamında kullanılmaktadır. Cittaslow Ağı, küreselleşmenin şehirlerin dokusunu, sakinlerini ve yaşam tarzını standartlaştırmasını ve yerel özelliklerini ortadan kaldırmasını engellemek için Slow Food hareketinden ortaya çıkmış bir kentler birliğidir

Bir kaç fotoğrafla desteklersek

pazarı böyle olan bir yerden ne zarar gelebilirki

Son olarak burasıda geçen yaz çalıştığım yer

Bölgeye turist akınıda var yaya yürüyüşü veya bisikleti tercih ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XPHOS -- 4 Şubat 2014; 20:14:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Metabolism

Aydın nasıl bilen var mı?

Aydın denince akla ilk gelen yerlerden biridir Kuşadası. Ülkede en sevdiğim yerlerin başında gelir.

Edit: 4 yıl aradan sonra bu Eylül gitmiştim birçok yeri değişmiş gece hayatı güzel bi yerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AwerlawK -- 4 Şubat 2014; 20:17:42 >
  • İzmir
  • Teşekkürler dostum
  • Mersin'e gelin beklerm
  • Çanakkale'de yaşardım

• quote:

Orijinalden alıntı: AssistForte

Diyelim ki cebinizde 250-300 bin TL var. Aylık geliriniz ise ortalama 10 bin TL. Ülkemizin hangi bölgesinde yaşamak isterdiniz?

1- Bölge halkının bilinçli olmasına
    2- İnsanların uyumlu, şiddet oranlarının az olmasına
    3- Doğal güzelliklerin, yeşil alanların fazla olmasına

Dikkat ederek yazarsanız daha bir güzel olur

İstanbul-Üsküdar ciddi anlamda çok iyi mekandır.Ama böyle birşey yapmadan önce çok araştırırım tabii.Üsküdar hızlıca verebileceğim bir cevap.Belkide oradan daha iyi bir sürü yerde bulabilirim daha sonradan.
  • bayburta git milleti dolandırırsın
  • Kastamonu..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.