Şimdi Ara

Türkiye de en ucuz LPG Ankara Gülveren'de PO-Milangaz-Kalegaz-Lipetgaz (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.349
Cevap
73
Favori
433.153
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.39 mu olmuş?
  • İşte hükümetinizin vurduğu son volenin legal yada illegal piyasadaki etkisi...Ne kaa köfte, o kaaa ekmek...
  • 1.44 nerde var ben 1.55 den aşagı görmedim fiyat yazarken yerde söyleyelim
  • Dün ostim milangaz dan 1.39 a aldım arkadaşlar...O da mı zamlanmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanugur

Dün ostim milangaz dan 1.39 a aldım arkadaşlar...O da mı zamlanmış

1.39 yine çok iyi. Mutlaka diğerleri de bu oranda zam yapmıştır.
  • ankara bentderesi milangaz 1,39 TL en ucuzu su an icin bu ankarada ;(
  • Ben Aygaz euro+ alıyorum. .59 idi. Ve çok makuldü.Şimdi .66 olmuş.Bu arada geçen yıl test etmiştim.Aygaz diğer gazlardan pahalıydı ama daha fazla km gidiyordu.Getirdiği performansda cabasıydı..
  • total de 1,47 satıyor
  • Cumartesi günü İvedik Milangaz'da depoyu doldurttum, fiyat 1,39 idi. Pazar günü de Ostim Totaldeki Milangazın önünden geçerken baktım, orada da 1,39 olmuş.
  • Ostimde Kapanan Milangaz bu akşam acılmış ( 16 Pompa var dolum cok hızlı )
    Fiyat 1,35 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: erden1978
    Ostimde Kapanan Milangaz bu akşam acılmış ( 16 Pompa var dolum cok hızlı )
    Fiyat 1,35 TL

ankarada iyi haber ...
  • ostimdeki hangi milangaz kapanmıştı? totalda satıyorlardı milangaz tam ışıkların orada o mu kapanmıştı???
  • quote:

Orijinalden alıntı: kornkrunded

ostimdeki hangi milangaz kapanmıştı? totalda satıyorlardı milangaz tam ışıkların orada o mu kapanmıştı???

Alınteri bulvarı üzerinde Ostimdeki İlk milangaz bayi.Ostim göbekten aşağı doğru 2.ışıklardan hemen sonra sağ tarafta .
  • ankara'da değiliz, 1.87'ye aldık...
  • Benzin 3.35.. biz napalım :)
  • Şu an hem Ankara hem benzin var mı daha ötesi çölde kutup ayısı gibi oldu bea
  • quote:

quote:

ostimdeki hangi milangaz kapanmıştı? totalda satıyorlardı milangaz tam ışıkların orada o mu kapanmıştı???

Alınteri bulvarı üzerinde Ostimdeki İlk milangaz bayi.Ostim göbekten aşağı doğru 2.ışıklardan hemen sonra sağ tarafta .

benim aldığım total istasyonu sanırım orası... 1.39 değil miydi indirim mi yapmışlar? yakında bitecek depom gidip alayım bari bayram kalabalığı olmadan
  • 1,39 dan devam iş yerime ne şans ki sadece 600 mt mesafede
  • quote:

quote:

quote:

benim aldığım total istasyonu sanırım orası... 1.39 değil miydi indirim mi yapmışlar? yakında bitecek depom gidip alayım bari bayram kalabalığı olmadan

Orası değil
    Benim dediğim yer Macunköy metro istasyonuna gelmeden Alınteri bulvarı üzerindeki . Sizin dediğiniz Bağdat caddesi.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.