Şimdi Ara

Türkiye de en ucuz LPG Ankara Gülveren'de PO-Milangaz-Kalegaz-Lipetgaz (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.349
Cevap
73
Favori
433.151
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ucuz gaz Ucuz gaz diyosunuzda sonucta Milangaz bu Gaz sektöründe markalaşmış bir firma.
    Bence gayet başarılı .
  • LPG'ye 2 gün önce zam geldi.
    Konya'da an itibariyle fiyatlar;
    Aygaz'da 1,83 - Shell'de 1,80

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironic -- 6 Kasım 2009; 10:01:00 >
  • 1.30 olan istasyonlarda son fiyat nedir haberi olan var mı?
  • ostim totaldaki milangazdan bugün aldım hala 1.30.
  • ankarada çogu yerde 1.60 dan aşagıya yok bizede göründü bentderesi
  • batıkent totalin içiresindekini eryamandan doğru tarif edebilecek arkadaş var mı?
  • batıkent metro istasyonuna kadar gelebilirsin herhalde,
    ondan sonra ise dosdoğru yönünü hiç sapmadan devam et
    ostimi kavşağınıda geç,şimdi yeni bir köprü yapıldı ordan sonra
    ışıklar gelcek karşına ışılardan önce bir tane total istasyonu var orayı karıştırma,
    ışıklardan sonraki total istasyonu..

quote:

Orijinalden alıntı: Deitel

batıkent totalin içiresindekini eryamandan doğru tarif edebilecek arkadaş var mı?
  • Bentderesindeki yeri google mapsten gösterebilecek biri var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayabusaaa

quote:

Orijinalden alıntı: ogzhnmngn

evet 98 uno sx

arkadas demis uno mu,sizde uno demissiniz olay super ya,yakisida super

• 1,30TL

Türkiye de en ucuz LPG Ankara Gülveren'de PO-Milangaz-Kalegaz-Lipetgaz
  • 1,30TL

• 1,30TL

• 1,30TL

• arkadaşlar ostim'dekinden birkaç depo aldım, yalnız son aldığımdan hiç memnun kalmadım, araba çekmemeye başladı, motor silkeleniyor, bazen ani duruşlarda motor stop ediyordu. hatta motor arıza ışığı da yanmıştı.. geçen gün dikmen caddesinin başındaki petrol ofisinden POGAZ aldım, sanırım 1,65 civarıydı, ama performansından çok memnunum, benzinle gider gibi gidiyor resmen.. eskişehir yolu aygaz kapandıktan sonra düzgün otogaz bulamamıştım, ama birkaç kez daha deneyeceğim, bundan sonra pogaz'dan alırım herhalde
  • bursa merkezde milangaz istasyonu bilen var mı..bizde deniyelim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abba1616 -- 10 Kasım 2009; 17:19:29 >
  • arkadaslar ANKARA BENTDERESİ MİLANGAZ 1,39 TL oldu gecmis olsun... ;( tamda dun forumu full okudum milangazla ilgili almaya karar verdim ama kacirdik yaaa ;((
  • geç bir cevap oldu ama olsun ginede yazayım bentderesindeki istasyondan almıştım bende üniversite kayıtları başladığı esnada amcam çanakkaleye gidecekti bende gel burdan depoyu full yapalım öyle yola çık dedim. nitekim doldurduk depoyu. Araç 95 Toyota corolla 1,6 XLİ çıktı yola 90- 110 km arası hızla afyonda bir yere uğrarken telefonla görüştüğümüzde 4 gaz ışığından tekinin yandığını söyledi. yani o kadar düşmemesi gerekirdi. tekrar yerleştirme için çanakkaleye giderken bu sefer evimin en yakınında olan po istasyonu var erciyesgaz ı kullanıyolardı sanırım tekrar fulledik bu sefer aynı noktaya geldiğinde 2 ışık yanıyordu ben gazın iyi olmadığına kanaat getirdiğimden birdaha ordan almadım.
  • NEDEN BÖYLE FİYATA YOK Kİ KONYADA 1.85 DEN ALIYORUZ GAZI
  • artık burada da yok 1.39. geçmiş olsun
  • ben 1,44 buldum en ucuz şu an ankarada
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.