Şimdi Ara

Türkiye de en ucuz LPG Ankara Gülveren'de PO-Milangaz-Kalegaz-Lipetgaz (233. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
5.349
Cevap
73
Favori
433.148
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kazımkarabekir caddesinden keçiörenin girişine kadar toplam 6 akaryakıt istasyonundan indirimi tamamiyle yansıtan firma görmedim,hatta hiç yansıtmayanlarda vardı bitek keçiörenin girişindeki shell 0,28 krş indirim yapmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajf39 -- 4 Aralık 2018; 15:17:50 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar "Patron Cıldırdı"nın orda (istanbul yolu - BEKO) LPG fiyatı kaç lira oldu? güncel paylaşım yapcak var mı?,
    Ayrıyeten, ACity'i geçince Total'de LPG fiyatını gören oldu mu? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: defansagelsenizelan

Son indirimle İstanbul caddesindeki shell ne kadar oldu, çok merak ediyorum. Yarın ordan geçince bakıp yazicam buraya
    Çok iyi olur hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabah gülveren'deki hiçbir petrol istasyonunun indirim yansıttığını görmedim. aygaz 3,19 shell 3,33 şeklindeydi halen. 1 saate kadar iskitler shell'in önünden geçip güncel fiyatı yazacağım.
  • Eskişehir yolu üzerindeki Alpet 3.29idi indirimden ince, şuan 3.11 olmuş. Hani 32 kuruş indirim yapılmıştı. Uyanıklık mi yapıyor bunlar?

• şaşmaz güvenalgaz 2.87
    istanbul yolu merkez yön javpet po 2.99
    istanbul yolu sincan yönü a city sonrası total 3.24, termo 2.99 / şaşmaz sonrası shell 3.09, po 2.99
  • Gülveren kaodil 2.87

• İskitler İstanbul caddesi çevik kuvvetin yanındaki shell de ne kadar oldu acaba, bir geçen gören yok mu. En ucuz shell orası çünkü. 3 liranın altına düşmüştür muhtemelen.

• Samsun yolu sitelerdeki Milangaz 2.93₺ Aygaz 2.99₺

• İstanbul yolu gersan PO :2.99 Açık cezaevi shell:3.09

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Murat_5320 kullanıcısına yanıt
    2.99tl bugün aldım daha iş cıkısı

• Arkadaşlar ben bu petrolün karşısında oturuyorum ve Petrol Ofisi kalitesi çok güzel. 3.29a satıyorlardı, 2,97'ye indirerek 32 kuruş indirimi kuruşu kuruşuna yapmışlar.

Yeni Örnek Petrol konumu:

Petrol Ofisi
    Petrol Ofisi
    https://goo.gl/maps/HE9TbcYY4452

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defansagelsenizelan -- 4 Aralık 2018; 22:4:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: savio_4528

2.99tl bugün aldım daha iş cıkısı
    Çok iyi. Daha ucuza shell otogaz yok sanırım Ankarada zaten.

Aynen en ekonomik orası fakat en son 3.19 TL idi oradan aldıgım da, 32 kuruş indirim gelmişti normalde fakat 20 kurus düsmüs gibi oluyor bir 12 kuruş bindirim var gibi geldi bana 😅

• quote:

Aynen en ekonomik orası fakat en son 3.19 TL idi oradan aldıgım da, 32 kuruş indirim gelmişti normalde fakat 20 kurus düsmüs gibi oluyor bir 12 kuruş bindirim var gibi geldi bana 😅
    Aynen. Sadece 20 kuruş indirim yapmışlar.

• quote:

Az ilerisindeki varlık mah. Oradaki kadoil de ne kadar acaba gorebildiniz mi?

Oradan gecmiyorum hocam

2,99 hocam. 32 kuruş indirim geldi ama hiçbir firma 32 kuruş indirim yapmadı. indirim üzerinden bile çakallık peşinde hepsi.
  • Dolar tekrar yükselişe geçti bu fiyatıda zor göreceğiz.
    Bu arada hiç bir firma 32 kuruş indirim yapmadı 20 kuruş yaptı şikayet etmek lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul Yolu şehir merkezi yönü radarın ordaki Moilde 2,93 TL.

• 
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.