Şimdi Ara

Türkiye de en ucuz LPG Ankara Gülveren'de PO-Milangaz-Kalegaz-Lipetgaz (257. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.349
Cevap
73
Favori
433.094
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BP nin performansı aygaza göre daha zayıf yanlız daha fazla km yapıyor olabilir ama ben fiyat uygunsa aygazdan almanızı tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gulnare G kullanıcısına yanıt
    Ben temellideyim şahsen oralardan almıyorum güvenemiyorum heleki o jetpetmidir nedir siz siz olun bilinmedik yerden almayın opet Shell petrol ofisi şaşmam çünkü pahaliysa vardır bir hikmeti ucuzsa vardır bir hilesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara'daki konya yolu Aygaz da LPG 2.67, samsun yolundaki Aygaz 2.55 TL .kalite aynı ama fiyat farkı cok.aralarinda 10km vardır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gulnare G kullanıcısına yanıt
    Polatlıda çalışırken 1 sene boyunca sürekli jetpetten aldım. Hiç sorun yaşamadım. Yolum düştükçe hala alırım.
  • Ankarada macunköy metrosunun arkasında benzin istasyonlarının toplandığı bi göbek var. orda rekabet cok olduğu için aygaz 2.5 , milangaz 2.45, shell 2.60 , bp 2.53 , kadoil 2.45.
    Bu indirimlerle PO da çok indirim olmadı deiğerleri gibi. nerde görsem hep +2.7 tl. opet zaten hala 3tl den verıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hhoops -- 9 Nisan 2020; 14:15:7 >
  • İskitler civarında Ankara'nın en ucuz motorin ve LPG satılan yerkerinden biriydii son indirime kadar . Dün baktım Shell 2.61, diğerleriyle arasında pek de fark yoktu . En basitinden zamdan önce Shell 3.24 , kadoil 3.19, TP 3.19 . Hala gaz almadım . Benim için Shell ve Milangaz dışı hoşuma gitmiyor . Milangaz da Çankaya'da pek yok . Bitene kadar kullanırım bu sayede depo kaç litre alıyor onu da görürüz 😁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ostim Alınteri bulvarındaki Kadoil ve Milangaz 2.45
  • MalamadreX kullanıcısına yanıt
    benzine kendi geçesiye kadar kullanıp gazı fulllerseniz aldığınız gazın litre olarak 1,25 ile çarparsanız depo hacmini bulursunuz şamandıra %80de keser onun için fullemekten korkmayın zaten fulde bile %80 alıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cono01 -- 9 Nisan 2020; 17:50:40 >
  • cono01 kullanıcısına yanıt
    Depo hacmini biliyorum aslında 48 litre ortalama 38 litre gaz alması gerekiyor ama ışık yanınca gidip alıyorum merak ettiğim için denicem . Konunun da takipçisiyim bakalım İskitler çekecek mi fiyatı .

• "Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC), petrol üretiminde 1 Mayıs'tan itibaren günde 10 milyon varillik kesinti yapılması konusunda anlaşmaya varıldığını duyurdu."

Yakıt fiyatlarındaki geçici düşüşten sonra yine eski fiyatlarına dönülecek demektir bu.

benim de proje 42 litre ama 35-36 litre alıyor sanırım. ben de tamamen bosaltıp denemedım. tahminimce boyle. bugun 34.24 litre aldım PO dan 2.48 e. 85 tl tuttu
  • hhoops kullanıcısına yanıt
    Şamandırada arıza var sıcak bi yerde yaşamıyorsanız sıkıntı yaratacanı sanmıyorum ama siz yinede kontrol ettirin deponun üstünde kabartma şekilde lt yazıyor 45 olabilir sizinki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cono01 -- 10 Nisan 2020; 19:58:11 >
    atiker kitapçığında 42litre proje olarak gözükuyor. %80 dolum oldugunu düşünürsek rakamlarda sıkıntı yok bence
  • hhoops kullanıcısına yanıt
    bazı akaryakıt istasyonları daha basınçlı dolduruyormuş ondan fazla alabiliyormuş. hata yok gibi evet.

• an itibariyle
     Türkiye de en ucuz LPG Ankara Gülveren'de PO-Milangaz-Kalegaz-Lipetgaz

• kadir1983 kullanıcısına yanıt
    Bugün o taraftaydım uğrayıp gaz alıym dedim memnunum kadoilin gazından fiyatı görünce vazgeçtim 7 liraya arabayı yıkatıp çıktım :D bağlumdan aldım dönünce 2,39 a yıkama bedavaya geldi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilkentli06 -- 15 Nisan 2020; 21:20:24 >
  • bilkentli06 B kullanıcısına yanıt
    Yıkamayı kadoil'demi yaptırdınız? Ankamall karşısı? İç-dış?

• osmanyasar kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam ankamall karşısı fakat iç dış değil tünel yıkama var bıcıbıcının biraz gelişmişi diyebiliriz girmeden önce tazyikli su tutuyolar içerde sabun gibi bişey sıkılıyo sonra fırçalar bide hava üflüyo en son. Cilalı olduğunu söylüyolar sıkılan şeyin, çıkışta da birisi kuruluyo aracı bahşiş vermek isteyen veriyo. Araçtan inmeden yıkatabiliyosunuz.
  • Yarın LPG ye 4 kuruş zam yapılabilir.

• Kurabiyee Canavari kullanıcısına yanıt
    4 kuruş geldi tam

• 
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.